Benim pcx bel ağrısı yaptı sıkıntı var
-
şimdi 4 yıldır aynı motoru kullanıyordun ve dik pozisyonda ağrı sızı yoktu.. sanırım pcx de pozisyon değişik
geçen sene hyo örneğinde olduğu gibi bende hemen sattım gitti...
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
-
arkadaşlar bir süredir yoktum yazamadım...
huzur skutırda dedik ama galiba yanlış modeli seçtik...bel ağrısı nedeniyle satıyorum bugün ilanıda verdim...dertsiz başımıza dert aldık yani anlayacağınız...
1-2 gün içinde MR çektireyim diyorum...bel fıtığı falan olursak tabiri caiz ise .ıçtım...kilomda fazla...e güvenlik işindeyiz ve ayaktayız...inşallah geçici bir ağrı ve batmadır belimdeki...
tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
abi hayırlısı olsun hakkında...
commuter mi alacaksın, varmı düşündüğün bi model?
-
Abim çok geçmiş olsun. İnşallah istediğin fiyata satar istediğin şekilde bir makine alırsın
Benden 2000 gayme çıkar o makineye
-
Yine CBF 150 alacak kanımca. Adamcağızın kaderi, kaderden kaçılmaz.
-
Geçmiş olsun, umarım ufak birşeydir. Bel fıtığı zor iş.
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
-
-unnamed- adlı üyeden alıntı
abi hayırlısı olsun hakkında...
commuter mi alacaksın, varmı düşündüğün bi model?
ganga canlıyı bi görelim bakarız artık önümüzdeki cclere...
crayzboyone adlı üyeden alıntı
Abim çok geçmiş olsun. İnşallah istediğin fiyata satar istediğin şekilde bir makine alırsın
Benden 2000 gayme çıkar o makineye
veriyom lan sana bedeve...mal benim değil mi anasını satayım...gel elimi öp hadi şimdi gel lan...napıyon tükkandasın evdemisin...topitop...
kurubuz adlı üyeden alıntı
Yine CBF 150 alacak kanımca. Adamcağızın kaderi, kaderden kaçılmaz.
dostum valla kafam çok karışık...parayı görünce kıçım başım oynamaya başlıyor...üzerine bir 5 bin daha katmak kolay benim için...
BBelt adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, umarım ufak birşeydir. Bel fıtığı zor iş.
dostum eski çalıştığım Maçkada ki sağlık kuruluşundan geliyorum...sosyetenin özel laboratuvar ve emar firması...bel emarına girdim 20-25 dakka dat dut dut tabutun içine girdim valla...bel spazmı olmuş..sıkıntı yokmuş...ama skutırdan hemen kurtul sat diye talimat verdi hocam...bu oturuş pozsiyonuyla bel fıtığının kaçınılmaz olduğunu söyledi...ilerde her an herşey olabilir dedi...birde benm kilomla alakalı bir durum beyler...yani bana has bir durummuş...bu kiloda o bölgeye çok yük binermiş vs...Allah razı olsun...vitesliye dönerim artık...bakalım kısmetimizde ne var...bir süre motorsuzda gezebilirim bu arada...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han adlı üyeden alıntı
dostum eski çalıştığım Maçkada ki sağlık kuruluşundan geliyorum...sosyetenin özel laboratuvar ve emar firması...bel emarına girdim 20-25 dakka dat dut dut tabutun içine girdim valla...bel spazmı olmuş..sıkıntı yokmuş...ama skutırdan hemen kurtul sat diye talimat verdi hocam...bu oturuş pozsiyonuyla bel fıtığının kaçınılmaz olduğunu söyledi...ilerde her an herşey olabilir dedi...birde benm kilomla alakalı bir durum beyler...yani bana has bir durummuş...bu kiloda o bölgeye çok yük binermiş vs...Allah razı olsun...vitesliye dönerim artık...bakalım kısmetimizde ne var...bir süre motorsuzda gezebilirim bu arada...
Aman ağa, geçmiş olsun. Ufak birşey çıkmasına sevindim. Artık sana en azından bir CBF500 yakışır... Motorsuzluk yakışmaz!
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
-
BBelt adlı üyeden alıntı
Aman ağa, geçmiş olsun. Ufak birşey çıkmasına sevindim. Artık sana en azından bir CBF500 yakışır... Motorsuzluk yakışmaz!
valla vitesliye dönecem el mahkum...kafam da karışık...kış diye sıkıntı yok...dediğin gibi zorumada gidiyor...kısmet artık abicim...gözümü karattım...Mart fuarınıda görelim derim...bi bakarsın sürpriz bi model gelir...
-
valla vitesliye dönecem el mahkum...kafam da karışık...kış diye sıkıntı yok...dediğin gibi zorumada gidiyor...kısmet artık abicim...gözümü karattım...Mart fuarınıda görelim derim...bi bakarsın sürpriz bi model gelir...
Metocum -gel gel kartele gel.....demedikmi sana cbf den inince diğerleri seni bozar diye ...neyse geçmiş ola ganga..fazla domalma ondan oluyo bu rahatsızlık bilesin...pcx sürüş pozisyonu gidon biraz aşşağı bakıyo sanki...
-
aykan adlı üyeden alıntı
Metocum -gel gel kartele gel.....
demedikmi sana cbf den inince diğerleri seni bozar diye ...neyse geçmiş ola ganga..fazla domalma ondan oluyo bu rahatsızlık bilesin...pcx sürüş pozisyonu gidon biraz aşşağı bakıyo sanki...
harbi bozdu aga...geçen aradın dönemedim aga unutmuşum valla sorry bebiş...la bak bi innova alammı la sıfır beyaz...ne dersin... vallaha süper olur...
-
harbi bozdu aga...geçen aradın dönemedim aga unutmuşum valla sorry bebiş...la bak bi innova alammı la sıfır beyaz...ne dersin... vallaha süper olur...
innova sana 1 numara küçük gelir
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Düşünmüyosam basket topu olayım özledim aga innovayı.. bu bindiğimiz motorların hepsi tıraş varsın küçük desinler innovaya valla geçenlerde limandan bi abiye aldık siyah kanka çekiş desen tork desen 10 numero yakıt desen 100 numero valla benim cbf 0 km 2500 de brandaladım yatıyo sahibindene her an koyup bitane innova çakabilirim ....
-
F54 adlı üyeden alıntı
innova sana 1 numara küçük gelir
ganga bana 1 numara küçük olmayan bir motor söle onu gidip alam...para gani...motor hani...almamak na mimkin yani...
-
ganga bana 1 numara küçük olmayan bir motor söle onu gidip alam...para gani...motor hani...almamak na mimkin yani...
evet aga sana göre bi motor daha icad edilmedi sen biraz iri kemiklisin ya sana yog motür falan
-
aykan adlı üyeden alıntı
Düşünmüyosam basket topu olayım özledim aga innovayı.. bu bindiğimiz motorların hepsi tıraş varsın küçük desinler innovaya valla geçenlerde limandan bi abiye aldık siyah kanka çekiş desen tork desen 10 numero yakıt desen 100 numero valla benim cbf 0 km 2500 de brandaladım yatıyo sahibindene her an koyup bitane innova çakabilirim ....
namussuzum innovam geldi...alasım var hacı...şambriyel olsun ne olursa olsun valla gözüm döndü hacı...cbf falan hepsi hikaye...1-2-3-4..4-3-2-1..oh mis...
F54 adlı üyeden alıntı
evet aga sana göre bi motor daha icad edilmedi sen biraz iri kemiklisin ya sana yog motür falan
aslında var Honda today...
-
today sana nasıl olur biliyormusun at kelebek mevzusu
-
namussuzum innovam geldi...alasım var hacı...şambriyel olsun ne olursa olsun valla gözüm döndü hacı...cbf falan hepsi hikaye...1-2-3-4..4-3-2-1..oh mis...
aslında var Honda today...
Abi innova bu devirde yapılabilecek en iyi yatırım.. yeri geldimi altın gibi bozdur paran boşuna gitmez asla..
-
F54 adlı üyeden alıntı
today sana nasıl olur biliyormusun at kelebek mevzusu
valla ganga motoru altımda görebilene helal olsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------
aykan adlı üyeden alıntı
Abi innova bu devirde yapılabilecek en iyi yatırım.. yeri geldimi altın gibi bozdur paran boşuna gitmez asla..
ama gangam lastiğim patlarsa var ya sana bi küfrederim haberin olsun..niye sana bilmiyom işte rahatlamak için..tamammı...
birde 46 lık beyaz çantaa offfff...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)