Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Benim pcx bel ağrısı yaptı sıkıntı var

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    beyler mete abinin elektirikleri kesilmiş yazamıyor bilginize(:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı huska adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oturmaktan metehan scoter tembel adam işi ayak el hiç oynamıyor otur otur o kiloyla beraber bele baskı olunca ağrılar normal... Seleyi modifiye'ye sok
    Alıntı Motor_Derili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacım
    Süspansiyonları yumuşat biraz Geçmiş olsun
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sevgili metehan abimizin elektrikleri gittiği için cevap yazamıyor.. bilginize
    hehe ulan doğalgazda gitti doğal olarak totoş dondu he...deprem falan olsa ev dam yıkılsa ölmediğine üzülürsün bu sovıkta totoş donar ölmüşten beter oluruz valla...hiç olmazsa ölünce cehennemde olucaz en azından üşümücez yanıcaz...o güzel bi duygu... ulen bu yazı kayda geçerse benim cehennemim kuruplarda donla gezmek bile olabilir...

Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Camdan yapılmış neredeyse pistonun silindirin,
    Bu güne kadar neler etmişin be güzelim,
    Farkında olamadım sattım seni bebişim,
    1 Gün gelir geçer mi dersin bu bel ağrısı,
    5 yıl çıkmaz artık cbf'in acısı,
    0 km olsun Metehan'ın yeni aşkısı.
    Metehan abi gel alalım sana bir 0 cbf 150. Hala daha Cbf 150 deyince aklıma tek gelen insansın.Bu arada scooter oturma pozisyonundan kaynaklanan bir durum bence.Zamanla alışırsın abi.Ama dik durmaya özen göster.Benim gibi 20 yaşında kambur da olabilirsin. [COLOR="Silver"]
    .
    ovv hacı coşmuşun..kafiyeler pek olmamış ama anlam ve içerik harika...başarılı... sıfır cbf150 den önce cbf 500 ler nedne olmasın hacım...valla ben artık neden olmasın diyorum...az binim öz binim aga...

Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf'in ahı tutmuştur la
    ya aga totoşda donuyor doğal olarak kışın skutır almak böyle bişey olsa gerek...ben donmuyorum diyen beri gelsin motor sürüpde ...

Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler mete abinin elektirikleri kesilmiş yazamıyor bilginize(:
    zaten elektrikler gidince telden sizleri arama fırsatı buldum agam...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

ovv hacı coşmuşun..kafiyeler pek olmamış ama anlam ve içerik harika...başarılı... sıfır cbf150 den önce cbf 500 ler nedne olmasın hacım...valla ben artık neden olmasın diyorum...az binim öz binim aga...
    O da olur be abi.Bu arada sende bir yakınlık hissediyorum neredeyse hemşeriymişiz.Salihli. Ben de Soma'lıyım abi.Yazın yolun düşerse beklerim.Hatta Salihli yumurta deposunu da biliyorsan oradan kendim alırım seni.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    O da olur be abi.Bu arada sende bir yakınlık hissediyorum neredeyse hemşeriymişiz.Salihli. Ben de Soma'lıyım abi.Yazın yolun düşerse beklerim.Hatta Salihli yumurta deposunu da biliyorsan oradan kendim alırım seni.
    düşmez mi agam her yaz kısmetse oralardayım...vesileyle Somayada geliriz illa ki...ama dönüşte gölmarmara Akhisardan sonra soma solda terste kalıyor aga savaştepedende çıkılır Balıkesire ama direkt yukarı doğru çıkıyon...seneye inşallah...hadi ben yatar hemşo...

bizim garajın karşısında sobacıların yanında bomba bir köfteci var orda ben ısmarlarım sana...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ee millete hava atıyordun pcx geçtim diye işte nazar değdi aga
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    düşmez mi agam her yaz kısmetse oralardayım...vesileyle Somayada geliriz illa ki...ama dönüşte gölmarmara Akhisardan sonra soma solda terste kalıyor aga savaştepedende çıkılır Balıkesire ama direkt yukarı doğru çıkıyon...seneye inşallah...hadi ben yatar hemşo...

bizim garajın karşısında sobacıların yanında bomba bir köfteci var orda ben ısmarlarım sana...
    Eee tamam işte yokuş,pcx,kayış we are the varyatör diyorduk. :D Metehan abi senle bir foto çekilip koyacağım şuraya. Yahu hiç buluşmaya katılamıyoruz...

dkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha r6 mavi istyor:)
    mete abi tarif ettiğin ağrı geçenlerde bendede oldu normalde birşey yok ama beli oynatınca belli bi yerde batma gibi acayip bi ağrı oluyo büyük ihtimal soğukdandır soğuğa karşı dayanıklı olsanda yinede sırtını sıkı tut kalın giy

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Eee tamam işte yokuş,pcx,kayış we are the varyatör diyorduk. :D Metehan abi senle bir foto çekilip koyacağım şuraya. Yahu hiç buluşmaya katılamıyoruz...
    mete abeyin katılır ama işine gelmiyor hani onun gezilere katılması için cbf 600 ü olması lazım önden gitmek istiyor
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    cygnus rs
    uzun yolculuklarda farketmeden öne doğru eğiliyoruz kambur kambur gidiyoruz motordan inince asıl ağrı başlıyor ama yolda ayakları öne uzatıp hafif dik durmaya çalışınca arasıra gerilince pek ağrı kalmıyor aslında alışmak lazım bikaç aya kadar geçer sanırım bide farketmeden soğuk giriyor belden scooter süreklü öne doğru ittiği iiçin ona da dikkat etmek lazım askılı pantolon yada bel koruma alırsanız da iyi olabilir ben pantolon askısı aldım omuzdan askılı artık belden soğuk girmiyor,

gs500inanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat e kaldı :)
    Metehan abi cbf 500 den uzak dur abi. yakıt yüksek kilo ağır, gidiş ise binen arkadaşların dediğine göre hiç 58 hp gibi değilmiş. fiyat olarak da nerdeyse fazer parası, er5 gs 500 denk getirisen düzgün al abi. 6/7 aralığında güzel motorlar düşüyor.Bin bin aynı paraya satıyorsun değer de kaybetmiyor.
    suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    metehan abi 4silindir bizi aşar abi bu cubuf yakmıyor ya :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bellik tavsiye ederim.
    112ciyiz

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    motor küçük bence sende birşey yok alışırsın inşallah
    bu kawasaki bir başka dostummm

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kymco Grand Vista 250/CBF 150
    sizin cüssenize göre o kücücük aleti almaniz cok büyük hata en basta..

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence 1. neden kesinlikle soğuk. dayanıklı olmak falan diye bişey yok. soğuğun yapabileceği bel ve boyun ağrısını hiç küçümsememek lazım

2. ve 3 neden bunlar aynı öncelikte

2. boyun biraz uzun gelmesinden bele aşırı yük binmesi

3. vuucutta o kiloyu taşıyıcak bek kası ve kondisyon olmaması. En az 20 kilo verip beli kuvvetlendiren birkaç egzersiz olyı çözer. Yazması kolayda kilo vermek çok zor tabi

Ama şöyle düşün 30 yaşında kilo veremiyorsam 40 yaşında bu belayla hiç başa cıkamam

Kilo alıp hareketsizleşince belim ve bileklerim bana küfrediyor resmen motor üstünde

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Yaş ilerliyor Metehan kardeşim. Benim hanım da kızıyor bana " artık 40 ına merdiven dayadın , 20 lerde değilsin kendine dikkat et diyor". Eskiden soğuk etkilemiyor olabilir ama artık yavaş yavaş etkilemeye başlamıştır.

BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni motorun için tebrik edememiştim, öncelikle hayırlı olsun diyeyim aga...

Sonuçta scooterların lastikleri ufak, ne kadar iyi de amortisör kullansalar beline çok iş düşüyor. Seni ancak oturuş pozisyonu + bellik kurtarır gibime geliyor. O da kesmezse ufukta bel fıtığı görünür ki hiç değmez... CBF500 planını biraz erkene almakta fayda olur derim.
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Ben de agility kullanırken oluyordu. Bellik aldım kesildi. Bellik dene derim.
    Ağır metal insanı...

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    kimse yazmamış ben yazayım bel civarından kilo alma ve çevresinin aşırı genişlemesi o bölümde
    baskı yapar... bence senin sorunun bundan kaynaklanıyor scooter oturuş tarzı ise varolan sorunu ortaya çıkartmış
    bellik geçici çözüm olur... acilen rejime başla
    harley is making love with davidson

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Metocum, pcx in süspansiyon bence esnek ve darbelerle baş etmek konusunda cbf gibi iyi değil. Teker boyutu, cbf ten ufak yapısı falan derken sarsıntı pcx te çok daha az olmalı ve pcx te oturuş pozisyonun daha eğik. Çünki boylusun. Dolayısıyla pcx te cbf te olmayan vücudunun aldığı her sarsıntının yükünü, belin eğik iken bu sarsıntıları üstlenip baş etmeye çalışıyor. Fazla kilon da olduğundan belin daha önce olmayan ve pcx le artan darbelerle baş etmekte zorlanıyor ve vücut belden böyle açık veriyor olabilir. Geçenlerde geçmiş senelerde bir çok büyük motor kullanıp satan bi abime cbf i bi gün ödünç verdim. Eşi ile gezdiler ve cbf 150 deki süspansiyonlara hayran kaldı. Daha önce kullandığım motorlarda ben böle süspansiyon görmedim dedi. Abi olmadı pcx i bırak bayiye sana ful michalen lastikli 46 kappalı zenon lu bi 2012 cbf versinler. Üzerinide nakit olarak al falan ve tekrar motor kardeşi olalım . Pcx e göre gerçekten ergonomik olarak irisin. Belindeki problemi iyi teşhis et, mutlaka ihmal etmeden önlemini al. Pcx bu sorunu arttırıyorsa bence motorunu değiştirmelisin.

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)