...1200 ytlye bilgisayar aldım...yardım lütfen..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Flood olduğu için modlardan silmesini rica ederim
-
Benimki kadar iyi olmasada güsel hay ırlı olsun
-
-
FASTBOY3 adlı üyeden alıntı
Benimki kadar iyi olmasada güsel hay
ırlı olsun
dostum seninki kaç santim... pardon kaç mb...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
-
şerrrefsizim geyiğin dik alası olmuş kankam,allahın izni ile kızın yağmuru evlenirsem şayet,oğlum olursa elbet, benim gibi zibidi olur oda.Adını ne koyarım bilmiyom ama sakın verme senin gibi motorcunun çocuğuna verecek kızım yok de. sen o makineyle değil amerikanın haberalma teşkilatına girmeyi,motosiklet net'e zor girersin
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
-
-
-
kütüğüm sende hayaLbusa varsa Deniz Akkaya'yı bile istemeye gidersin...
o/nu/da sana verir/ler...
-
Süper Moderatör
1. Mete ciğerim hayırlı olsun on numara makina sana yeter kafanı takma, ama ben işin ayrı bir noktasına takıldım. Herkes iyi kötü ucuz pahalı demiş ama bence fazla para bağlamışsın be. Sen sadece nete girip geyiğe sarcan başka bi iş yapmıcanki. Yeni işe girmişken ve bazı zorlukları aşmışken ve hatta motorun yok iken bu kadar para PC ye bağlanırmı lan. Yinede hayırlı uğurlu olsun almışsın artık gerisi boş.
2. Yuh be kardeşim bir başlık buı kadar mı konu dışına çıkar???
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Mete_han pc yi aldıktan sonra değil almadan önce soracaktın bu soruyu! AYRICA CenkKeskin İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRİYORSUN! ADAM LCD MONITOR ALMIŞ SEN ORAYA 17" 107 T YAZMIŞSIN! mete_han aldığın fiyat çok iyi ve taksitlede aldıysan için rahat olsun. Makinen öyle çok süper birşey değil ama normal bir kullanıcı için çok iyi diyebilirim. Ucuza almışsın gerçekten. Hatta kendi elimdeki son kullanıcı distribitör fiyatlarına baktımda neredeyse benim alacağım fiyata sana vermiş adamlar ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
bencede fiyat normal ben aynı değerlerde
2 sene önce aldım artık pc lerin fiyatı bayağı düştü
-
Bende yorum yazayım eğer aldıysan bu yorumlarla kafanı yorma derim, ama yinede yorum istersen işlemcin biraz düşük kalmış ama anakart fena değil ekran kartı biraz düşük kalmış eğer oyun oynamayacaksan bu sistem seni idare eder.
-
Eyong adlı üyeden alıntı
Kendi sitemde kendini iki günlüğüne banlayan moderatörün veda mesajına patlıcan reçeli ve ballı-çokokremli-peynirli-salamlı sanviç tarifi yazan adam gördüm ben
-
değerli admin ve modlarımın yüksek anlayışı ve hoşgörülerine sığınarak tek tek arkadaşlara cvp yazacağım...ama flood olacak...floodsuz beceremiyom...sevgilerimle...beni uyarmak isteyen yönetici arkadaşlar adresimi biliyor...uyarılmaya hazırım...
Eyong adlı üyeden alıntı
1. Mete ciğerim hayırlı olsun on numara makina sana yeter kafanı takma, ama ben işin ayrı bir noktasına takıldım. Herkes iyi kötü ucuz pahalı demiş ama bence fazla para bağlamışsın be. Sen sadece nete girip geyiğe sarcan başka bi iş yapmıcanki. Yeni işe girmişken ve bazı zorlukları aşmışken ve hatta motorun yok iken bu kadar para PC ye bağlanırmı lan. Yinede hayırlı uğurlu olsun almışsın artık gerisi boş.
ciğerparem sağol...fazla paramı bağlamışım abi...şofeeeerim ama para bende kanka...beni tanıyon...nerde geyikcan orda mete_han..
valla çokmu para verdim lan...
MeTaL adlı üyeden alıntı
Mete_han pc yi aldıktan sonra değil almadan önce soracaktın bu soruyu! AYRICA CenkKeskin İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRİYORSUN! ADAM LCD MONITOR ALMIŞ SEN ORAYA 17" 107 T YAZMIŞSIN! mete_han aldığın fiyat çok iyi ve taksitlede aldıysan için rahat olsun. Makinen öyle çok süper birşey değil ama normal bir kullanıcı için çok iyi diyebilirim. Ucuza almışsın gerçekten. Hatta kendi elimdeki son kullanıcı distribitör fiyatlarına baktımda neredeyse benim alacağım fiyata sana vermiş adamlar
...
heavy metalim asi prensim...aldık artık...öpülmüş bir yanağım var artık...zevk almaya çalışıyorum...ama makinem hakkında nasıl olursa süper bişey değil dersin...haddini bil...haddini bil...
ben normal kullanıcımıyım kankacım...ne zaman normal bir hareketimi gördün...
antalyaya sevgiler...artık kabusun olcam merak etme...bıkcan yani...imzandaki yengemiz herhalde sana kızmış...onu rüyanda görmediğin için...beni her akşam rüyanda göreceksin merak etme...bilinçaltına gireceğim...yani bir nevi freddy krueger... msn adresini bana verme gafletinde bulunursan tabiki....
durmustit adlı üyeden alıntı
bencede fiyat normal ben aynı değerlerde
2 sene önce aldım artık pc lerin fiyatı bayağı düştü
sağoıl kankacım...ilgi alakan için...
Fuut adlı üyeden alıntı
Bende yorum yazayım
eğer aldıysan bu yorumlarla kafanı yorma derim, ama yinede yorum istersen işlemcin biraz düşük kalmış ama anakart fena değil ekran kartı biraz düşük kalmış eğer oyun oynamayacaksan bu sistem seni idare eder.
kankacım anlamadığım için bişey diyemiyorum...sevgiler...sağolasın...kafama yazıyom ama bunları...öğrencem bunları... ben esasında oyun formatına yönelik olsun demiştim ama yinede bilemiyom...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler