Acil öneri cevap rica ediyorum
Acil öneri cevap rica ediyorum
nike - adidas bunlar ilk akla gelenler zaten.
yeni keşfettiğim bişeyde Polo'nun ayakkabıları hem güzel hemde uygun fiyata modeller var.
not : konu yanlış yerde bilgin olsun
Çanakkale Aşığı..
mümkün oldukça PUMA...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Onitsuka Tiger
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
adidas forever
Mustafa Kemal Atatürk
arkadaşım sen motosiklet için mi ayakkabı arıyorsun günlük kullanım için mi?
Greyder 1051 merdane ayakkabı. Siyahı ve kahverengi var. Kullandıktan sonra bugüne kadar ayakkabı giymemişim dersin
http://beta.boyner.com.tr/ProductDet...goryId1=509002
http://www.erdemlerayakkabi.com/prod...ls.asp?id=3441
112ciyiz
adidas
nike
timberland
dockers
camel
harey davidson
cat
puma
tiger
converse
beymen
lacoste
pierre cardin
daha aklıma geldikçe ekleme yaparım buraya
etnies,hem kalın tabanlı kalın bi ayakkabı olduğundan normal spor ayakkabılardan daha iyi koruma sağlayabilir gerektiğinde.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
new balance,le coq sportif oldukça sağlam ve kalitelidir
onitsuka tiger lardaki rahatlığı hiçbir ayakkabıda bulamadım.Adidas - nike -puma arasında puma biraz daha rahat ettirir ama tiger ı bi dene derim.
Günlük kullanım için soruyorsan kesinlikle Tiger.. Ayağında ayakkabı var mı yok mu anlamıyorsun.. Hem hafif hem şık hemde sağlam..
Facebook SYM Türkiye: facebook.com/photo.php?v=10150404954988509#!/groups/255250534521200/
hepsini giydim tigerlar kiloma dayanmadı nike lar sağdan soldan çok yürüdüğüm için sıkıntılar çıkardı adidaslar taban çöktü pumalar 6-7 ay gitmedi ama son beş yıldır giydiğim tek bir marka var o da new balance.dayanıklı ilk giydiğin gün de dahil ne vurur ne sıkar belirli bir zaman sonra ayağının şeklini alır tam uyum sağlar .gösterişsiz sorunsuz japon arabası gibi...
2 sene aynı ayakkabıyı giyecegıme....15-2o tl lık ayakkabı alırım, 3-4 ayda değiştiririm.... en azından bi değişiklik olmuş olur....
komple dikişli ve hakiki deri olduktan sonra her marka olur...sakın pres yapıştırma almayın...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
ben Bir adidas asıgıyım. genellikle adidas giyerim fakat son zamanlarda adidas modellerini beğenmiyorum. Ben kibar spor ayakkabıları severim...Gecen ay 3 adet puma aldm; Biri Roma, Biri Sprint Biri de bunlara benzer bi model
Yalnız Dün Converse de br ayakkabı gördüm ; cok sık duruyor ayakta kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatı 149 TL
Ayakkabı bu; ben kahverengisini cok beğendim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Adidas in vespa özel üretim ayakkabılarını kullanıyorum çok rahatım ve dış görünüşüde çok hoş
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
ayakkabı ve iç çamaşırına verdiginiz paraya acımayın. ayakkabı alırken muklaka her iki ayagada deneyin. çünkü ayaklardan birisi digerinden yarım numara büyüktür.
genelde fiyatı pahalı ürünler iyidir. ancak bazen uygun fiyatlı ayakkabılarda rahatlık saglar.
şerefini kaybedenin kaybedecek bir şeyi kalmamıştır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)