Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Doğum Günü Cezası

Motovento
    REKLAM ALANI
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    KaWa-JaWa/HaWa-CıWa Teşekkür ederim kardeşim.Umarım hiçbirimizin başına bu tarz olaylar gelmez.Ben bundan dersimi fazlasıyla aldım ve şu an artçı bile almamaya özen gösteriyorum (malum ruhsatta 1 kişi yazıyor ve çok tüy polisler var).Sağlıcakla kal kerdeşim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    patatessogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun abi ya,bu nasıl iştir böyle kardeşi kardeşe düşman yapıyorlar..

istanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı
    [COLOR="Red"]Ben sadece ama sadece bunu öğrenmek istiyorum : NEDEN YARGISIZ İNFAZ.
    ne yagısız infazı??
    gece 3.30'da içkili biri motosikletin üstünde sigara içiyor...
    herşey ortada zaten, kendinizi polisin yerine koyun...
    [I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]

Motosikleti
    -
    Alıntı CenkKeskin adlı üyeden alıntı
    En iyi polis ölü polistir. Bence

Not: Polis arkadaşlarım var akrabalarım var onlar ile de mesleğe girdikten sonra görüşmemi kesmişimdir.
    niye? sen terörist misin?

basbali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abi büyük geçmiş olsun alkollüyken kaza yapmadan oraya kadar gelmişsin ya.YA o adamlar motorunu almasadıda sen kaza yapıp aramızdan ayrılsaydın.Vardır her işte bi hayır.Takma kafanı düzelir

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Sen geceleri hiç uyanık olmazmısın.Yada efkarlanmışsındır,kafanı dinlemeye ihtiyacın vardır,sessiz bi yerlere gidip kafa dinlemek istemezmisin_?Öyle bir anıma denk gelmiş olamazmı_?Sen bu meseleyi neden bu kadar kendine mesele ettin ben onu anlayamadım_?Neden mi polislerden nefret ediliyor_?İçlerinde şerefsizler olduğu ve görevi suistimal ettiği için.Hatırlatırım;bende bir polis torunuyum.Saygılar.

Motosikleti
    -
    evet kafam bozulur yalnız kalmak isterim.. ama içip motora binerek hem kendi hayatımı hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmam. (sen doğum gününde mi efkarlanıyorsun? )

bu arada ben, iki şerefsiz yüzünden tüm polisleri ölü görmek isteyen zihniyete öfkeliyim arkadaşım, kafayı ona taktım! senin meselende de daha hoşgörülü olabilirlerdi tabiki geçmiş olsun.

Motosikleti
    KAWASAKI Z750 S / SUZUKI GS500
    kendinizi polislerin yerine koyun arkadaşlar , gece gündüz demeden canlarını ortaya koyarak toplum huzuru için çalışıyorlar. her meslekte olduğu gibi içlerinde kötü olanları da var ama bu genelleme yapma hakkını vermez...
    evimize 2 hafta önce hırsız girdi ... ben işten yeni geldiğimde hırsız evdeydi.. ben korkumdan içeri giremedim polisi aradım ve 5 dakika sonra geldiler ... 3 polis içeri girdi .. ama hırsız onlar gelmeden mutfak penceresinden kaçmıştı...
    daha sonra şunu düşündüm.. ev benim mal benim ama ben can korkusundan içeri giremedim.. bu adamlarsa (polisler ) benim malım için içeri girdiler ... benim için canlarını tehlikeye attılar.. polislere laf yok ... helal olsun dürüst polislere

Motosikleti
    -
    Alıntı KaWa-JaWa/HaWa-CıWa adlı üyeden alıntı
    (polisler ) benim malım için canlarını tehlikeye attılar.. polislere laf yok ... helal olsun dürüst polislere

motosport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW boxer (nostalji) inşallah
    Alıntı KaWa-JaWa/HaWa-CıWa adlı üyeden alıntı
    kendinizi polislerin yerine koyun arkadaşlar , gece gündüz demeden canlarını ortaya koyarak toplum huzuru için çalışıyorlar. her meslekte olduğu gibi içlerinde kötü olanları da var ama bu genelleme yapma hakkını vermez...
    evimize 2 hafta önce hırsız girdi ... ben işten yeni geldiğimde hırsız evdeydi.. ben korkumdan içeri giremedim polisi aradım ve 5 dakika sonra geldiler ... 3 polis içeri girdi .. ama hırsız onlar gelmeden mutfak penceresinden kaçmıştı...
    daha sonra şunu düşündüm.. ev benim mal benim ama ben can korkusundan içeri giremedim.. bu adamlarsa (polisler ) benim malım için içeri girdiler ... benim için canlarını tehlikeye attılar.. polislere laf yok ... helal olsun dürüst polislere
    haklısın aradaşım
    [URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler