Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Polisler neden her lafa Hemşerim diye başlar :))

REKLAM ALANI
    kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    Uzun zamandır polislerle çok sık görüşür oldum (uygulamada GBT sorgulamada yeni ruhsat almada filan) hepsinde hemşerim şöyle hemşerim böyle yapacaksın diye her lafa HEMŞERİM kelimesiyle başlıyorlar sebebi ne acaba çok merak ediyorum. Sizide denk geliyormu hiç..
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Faruk.UZN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kingcüneyt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun zamandır polislerle çok sık görüşür oldum (uygulamada GBT sorgulamada yeni ruhsat almada filan) hepsinde hemşerim şöyle hemşerim böyle yapacaksın diye her lafa HEMŞERİM kelimesiyle başlıyorlar sebebi ne acaba çok merak ediyorum. Sizide denk geliyormu hiç..
    Çok memleket gezip her yeri sahipleniyorlarmı ne
    Asayiş berkemal

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Yanımda bir memur var ve direk sordum cevap su: çok memleket geziyoruz abi ağız alışkanlığı oluyur zamanla.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Egitimsizlikten tabiki

Kanunlari korumak ile yukumlu bir memurun bu sekilde konusmasi ciddiyetsiz bir ortam doguruyor. Beyfendi yada Hanimefendi gibi daha medeni bir sekilde konusmasi gerekli. Polisler birde dovecek gibi bir tavir ile konusuyor insanlar ile. Bir korku politikasi var surekli.

Yeni nesil polisler biraz daha dikkatli ve duzgun konusuyor. Lakin eski polisler cidden feci.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    bizim emniyet teşkilatındaki dostların hepsi birer mini aga...mini polat alemdar...

polis memurlarının çoğu 657 sayılı kanuna tabi olduklarını unutup amaçlarının topluma hizmet eden kişiler olduğunu unutup bazen yargıc..bazen hakem olmayı tercih ediyorlar...yahu arkadaşım sen toplumun emrindesin diyorum bu toplumun tepesinde değilsin diyorum ama anlamıyor bir türlü... birde amirlerinden fena tırsarlar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    ---
    uygulamadan sorunsuz geçtim zeda abinin dediği tiplerin aynısı eski polis arkadan geliyor durduracak diye durdum kaskı çıkardım sigorta muayene yeni sorun yok dediği laf kaskı çıkartın takmıyordun dedi kasksızlıktan ceza yazdı abi başımdaydı görmedin mi dedim. Aynen dediğini yazıyorum BUGÜN BÖYLE HEMŞERİM ŞİKAYETİN VARSA GİT MAHKEMEYE ŞİKAYET ET dedi Araştırdım ben şikayetci olursam oda benden olurmuş mahkeme uzar gidermiş mecbur ödedim
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

burası Türkiye istersen şikayet et )

cagriaksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley-Davidson XL883R
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni nesil polisler biraz daha dikkatli ve duzgun konusuyor. Lakin eski polisler cidden feci.
    Banada hep tam tersi geliyor, nerede eski toprak çok iyi anlaşıyorum, nerede yeni bitme, kraldan çok kralcı oluyorlar.

Bu mahkemeye ver onların kendi savunma mekanizmaları, tabikide verebilirsiniz, istediği kadar uzasın, haklı çıkarsınız. Zaten artık heryere mobese kameraları geliyor nasıl olsa, kendinizi daha kolay ispat edebilirsiniz.

bazı polisler var kamyon kullananlar bilir aracı durdururlar
    (samimi bir selam verirler, hal hatır sorarlar, havadan sudan konuşulur aynı andada şoför ruhsatı hazırlar, sadece dinleyici olsan yolda adamın akrabası dostu yolda denk geldi dersin ama polis
    en son ruhsat arasına bişey sıkıştırılır muhabbet birden kesiliverir.
    muhabbet sıradaki araca kalır
    yorum yapmıyorum)

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    mahsuru mu vardı HEMŞERÜM... :p
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Bugun emniyetteydim sicagi sicagina yazim bari .
    Kapidan iceriyi aradiklarinda BİR SAHİS GELDİ
    İceride ilk 10 dakika sonra bekledigim kisiyi ariyor. VATANDAS BURDA sizi bekliyor
    Bir 10 dk. Daha gecince. yine ariyor ARKADASİN acalesi var bakletmeyelim
    İsimiz yapilirken HEMSERİM CAY İCERMİSİN

Yurdum memuru yaw kanimizda var genetik bazi seyler

Sonra bu konuyu gordum ve sordum neden hemserim diye. Verdigi cevabida aninda yazmistim zaten
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    ---
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mahsuru mu vardı HEMŞERÜM... :p

---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:28 ----------

Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugun emniyetteydim sicagi sicagina yazim bari .
    Kapidan iceriyi aradiklarinda BİR SAHİS GELDİ
    İceride ilk 10 dakika sonra bekledigim kisiyi ariyor. VATANDAS BURDA sizi bekliyor
    Bir 10 dk. Daha gecince. yine ariyor ARKADASİN acalesi var bakletmeyelim
    İsimiz yapilirken HEMSERİM CAY İCERMİSİN

Yurdum memuru yaw kanimizda var genetik bazi seyler

Sonra bu konuyu gordum ve sordum neden hemserim diye. Verdigi cevabida aninda yazmistim zaten
    demekki bütün Türk polislerin kanında var hemşerim lafı

---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:32 ----------

Alıntı Faruk.UZN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok memleket gezip her yeri sahipleniyorlarmı ne
    faruk abi profil resmin çok etkileyici yeni farkettim

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    hemşerim diyen memura..."ne var la lebraammm " diye cevap versek tepkisi nasıl olur acep...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Oldum olası haz almam polislerden

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Alıntı sysroot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oldum olası haz almam polislerden
    onlarda senden almıyorlar gibi......
    hemşerim sen nerelisin diye sormazlar çünkü her yer vatan derler ama cezayıda keserler......hemşeri hemşeriye bunu yaparmı hemşerim.....
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Egitimsizlikten tabiki

Kanunlari korumak ile yukumlu bir memurun bu sekilde konusmasi ciddiyetsiz bir ortam doguruyor. Beyfendi yada Hanimefendi gibi daha medeni bir sekilde konusmasi gerekli. Polisler birde dovecek gibi bir tavir ile konusuyor insanlar ile. Bir korku politikasi var surekli.

Yeni polislermi iyi ? Kendilerini polat sananlardan bahsediyorsunuz yani ? Yada topukların altında yumurta olanlardan bi havalı yürüyüş yapanlardan ? Siz ne saçmalıyorsunuz ? Bazen yazılarınızı gerçekten okurken seviniyorum bazende bu nasıl adam diyorum cidden. Eski polislerin elini öperim ama yeni çoğu polisin suratına tükürürüm.

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    ben başka bir ülkedemi yaşıyorum diye soruyorum yazılanlardan sonra..
    hiç böyle bir polise denk gelmedim....
    en son eminyet kemeri cezası yerken bile gayet nazik güzel bir üslupla konuşuyordu...
    .

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı kingcüneyt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uygulamadan sorunsuz geçtim zeda abinin dediği tiplerin aynısı eski polis arkadan geliyor durduracak diye durdum kaskı çıkardım sigorta muayene yeni sorun yok dediği laf kaskı çıkartın takmıyordun dedi kasksızlıktan ceza yazdı abi başımdaydı görmedin mi dedim. Aynen dediğini yazıyorum BUGÜN BÖYLE HEMŞERİM ŞİKAYETİN VARSA GİT MAHKEMEYE ŞİKAYET ET dedi Araştırdım ben şikayetci olursam oda benden olurmuş mahkeme uzar gidermiş mecbur ödedim
    ANKARA-KIZILAY-ATATÜRK BULVARI üzerindeki bir kavşakta sola dönüş yasagı var.... bende kuryeyim ordan U dönüşü yapmam lazım....ama yapamam ileri gitsem teaaa nerden dönecem oda olmaz...kavşağa gelmeden refüjden atladım....arkamdan gelmiş motorlu polis....işimi halletmek için durdum oda peşimden çağırdı beni...ceza yazacağım dedi,takip etmemi söyledi....tekrardan aynı yerden peş peşe atlayıp karşıya geçtik başka polisin yanına gidip 66 tl yi giydirdiler....

Motosikleti
    ---
    Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ANKARA-KIZILAY-ATATÜRK BULVARI üzerindeki bir kavşakta sola dönüş yasagı var.... bende kuryeyim ordan U dönüşü yapmam lazım....ama yapamam ileri gitsem teaaa nerden dönecem oda olmaz...kavşağa gelmeden refüjden atladım....arkamdan gelmiş motorlu polis....işimi halletmek için durdum oda peşimden çağırdı beni...ceza yazacağım dedi,takip etmemi söyledi....tekrardan aynı yerden peş peşe atlayıp karşıya geçtik başka polisin yanına gidip 66 tl yi giydirdiler....
    ettiğin küfürleri tahmin edebiliyorum

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    harbiden babamda emekli polis oda cok kullaniyor ya devrem yada hemserim diyor
    bu kawasaki bir başka dostummm

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler