http://www.koeri.boun.edu.tr/sismo/zeqmap/zz.asp sizin uğraşmanıza gerek yok kendileri google mapste girmişler
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
bu konudan bahseden bir başka bir yazi
http://www.focushaber.com/van-daki-d...--h-82115.html
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bence uzaylılar yapıyo depremi. cehennemin dibinin öteki tarafından milyonlarca kilometre uzaktan zuzaylılar gelip bizim küçük ve görece teknolojik imkansızlıklar içinde ve kirlilikten çürümek üzere olan zavallı gezegenimizi ele geçirmek derdindeler.
insan dışkısıyla kendilerini ölümsüz yapacaklarmış bizi sürekli yedirip dışkılayan robotlar olarak kullanmak istiyolar.
biliyorum iğrenç oldu ama napim :D komplosunun teorisi işte :D
!?
paranoya yok böyle birşey herhangi bir devlet böyle bir silah geliştirmiş olsa hacker ler bulur-yazar-ilan eder birşekilde duyulur
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
ya vallahi deprem olduğu sıralar benim aklıma bunun bir saldırı olabiliceği gelmişti ama ulan paranoyakmıyım diyip bırakmıştım neyse ben paranoyaklık yapıyım 1. si böyle bir şey olma ihtimali var dikkat ederseniz zamanlamaya hep batılı ülkelerin iç karışıklık çıkarmak için peş peşe yaptıkları uygulamalar 2. si böyle bir şey yoktur ve video yine halkı kışkırtmak için hazırlanmış olabilir 3. sü buna bir kaç örnek daha var izleyenleriniz vardır komplo teorisi mel gibsonun oynadığı mükemmel bir film ve izmit depreminden yaklaşık 1-2 yıl önce çekiliyor filmde amerikan başkanının türkiyeye geliceği ve bir komployla deprem oluşacağını söylüyolardı ve nerdeyse tam dedikleri oldu bu kadar istinanın bir arada olması biraz garip
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
Aynı ya da benzer diyeyim , komplo teorisini 17 ağustos depremi içinde paylaşıp durdular bir aralar. Sacma gibi görünüyor ama ne bileyim günümüz teknolojisi ile olamayacak şeyler değil. Garip.. Bir de 17 ağustos için yazılana bakın http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=70699
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
ikiz kuleleri de ben yıktım
Gerçek olma ihtimali var! 7-8 önce önce bir araştırma sonucu bir kitap okumuştum Aydoğan Vatandaş' ın, Abd nin yaptığı silah çalışmaları ile ilgili, çok ilginç olaylar vardı,
Şu bermuda şeytan üçgeni diye bir yer vardı devamlı uçak düşüyordu falan, sebeblerini bu çalışmalara bağlamıştı. Valla bunlardan herşey beklenir.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
depremin yaralarını sardık da kimin yaptığını bulmak mı kaldı diyelim ki amerika yaptı bunu bizim bilmemizin bi önemi var mı ? Ne yani gidip amerika bizde deprem yarattı diye gidip amerikaya savaş mı edeceğiz? Yoo...
Japonya hergün bizim yaşadığımız depremin 10 katını yaşıyor adamların gık ı çıkıyor mu? Hayır. Yada o yaptı bu yaptı diye başka ülkeleri mi suçluyor yoo.Aksine adamlar daha sağlam daha yıkılmaz binalar yapıyor önlem almayı biliyor
Biz ne yapıyoruz deprem oldu amerika yaptı yangın çıkar yunan yaptı sel olur iran yaptı allah aşkına bırakın bu muhabbetleride suçu kendimizde arıyalım yıllardır böyle yaptığımızdan hep kaybettik ve muhasır medeniyetlerin seviyesine ulaşamadık
Mütayit ev yaptığım yerin altından fay hattı geçtiğini nerden bilecem allahın hikmeti diyip onca insanın ölümüne sebep olup sonrada kendini temize çıkarmak yerine okkalı bir ceza vermek
Ormanlara piknik yapmak ve insan girişini yasaklayarak yada kontrol ederek orman yangınlarını engellemek varken olanları başkalarına yüklemeye çalışmak deve kuşunun kafasını kuma gömmesinden bir farkı yoktur
Umarım artık bu konu yerine birazda işini yapmayan yapı denetim şirketlerinden mütayitlerden bahsederiz.
kuvvetmira işin özünü yakalamış zaten...
Wikileaks tam bu gizli silahı gün yüzüne çıkarmaya hazırlanırken, işine gelmeyen dış mihraklar tarafından açık edilmiş zaten...
Komplo teorilerinde benim de bir tuzum bulunsun
Ayrıca videoya gelirsek, verilerin gerçeği yansıtmadığının yanı sıra, konuşanların da konuşmalarından İngilizce'nin ana dili olmayan insanlar oldukları az çok belli, kendi aralarında böyle bir muhabbeti de İngilizce yapmayı tamamen ilgi çekip spekülasyon yaratmaya bağlamaktan daha mantıklı bir şey gelmiyor aklıma.
Son olarak da, bu kadar körü körüne her konuda kaderci bir milletken, gerçek bilimsel verilere inanmamak için verdiğimiz çabanın haddi hesabı yokken, böyle dayanağı olmayan ama sunumu ilginç yapılan konulara inanıp bunları benimsemek için gösterdiğimiz gayrete anlam veremiyorum bir türlü...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
O kadar çok el verisli yerler varken O teknolojiyi Van'dami deneyecekler , sonunda ellerine ne geçecek 0 + 0 = 0 yani yalan dolanla korkutmaya çalisiliyor güya dikkat edin israil sizi böyle temizler demek istiyorlar. Hade ordan düzenbaz israil köpekleri vuracaksaz önce Iran'i temizleyin sonra bize gelin , sizde o yürek nerde ancak silahsiz adamlari öldürebilirler.
Zaten öyle teknoloji ellerine geçerse önce Arap dünyasini haritadan silerler sonra bizle ugrasirlar ama öyle birsey simdilik Hollywood filmlerinde mecut ilerki zamanlarda çikar ama bizim ömrümüz ona yetmez zaten...
Hakkari'de 5.4 şiddetinde deprem olmuş.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Bunu izleyen var mı peki?
http://www.dailymotion.com/video/xju...e-gerceyi_news
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)