Fransızca bilen, günübirlik İstanbul turu yaptırabilecek rehber arıyorum
Reklamlar
-
Arkadaşlar,
Kasım ayı içinde, önemli bir müşterimin iki yetkilisi İstanbul'a gelecek. Adamlar sadece Fransızca biliyor. Onlar için bir günlük bir İstanbul turu düşünüyorum.
Fransızca bilen, hafta içinde bir gününü ayırabilecek bir arkadaş çıkarsa hem bana yardımcı olmuş, hem para kazanmış olur. Misafirler bayramdan sonraki hafta gelecekler.
Misafirleri sabah kahvaltı sonrasında, Anadolu yakasında kaldıkları otelden alacak, gün boyu gezdirecek, öğlen yemeklerini yedirecek ve akşam tekrar otellerine bırakacağız. Tarihi yarımada, saray, müzeler, kapalıçarşı gibi bir program düşünüyorum.
Arkadaşımız varsa kendi özel arabasını kullanır, yoksa ona bir günlük araba kiralarız. İlgilenen arkadaşlar bana pm atabilirse, kendilerini ararım.
Reklamlar
-
Hocam merhaba...ben uzun süre turizm sektöründe çalıştım gece şoförü ve transfer elemanı olarak..doğal olarak turizm camiasından çok kişiyle ahbap oldum...özellikle rehberlerle...
İdris adında dünya tatlısı bir genç tanıyorum..üniversite öğrencisi...benim acentamın otellinde resepsiyondu kendisi...şu an Sultanahmet de(ayasofyanın 2 alt sokağında) Sarıkonak Otelde (ki klas bir oteldir) resepsiyonist olarak görev yapmakta...Fransızcası Türkçeden daha iyi buna emin olabilirsin...çünkü dil eğitimi Fransızca...rehberlikde yapıyor...telefonunu buraya yazıyorum kendiside bunu ayarlayabileceğini söyledi müsait olurmuş...diğer detayları kendisiyle görüşürsün...
0536 934 07 05...İdris Çetin...kendisine her türlü kefilim...on numara bir gençtir...ve prezantabl bir kişidir...yani beklentilerin üzerinde zerafet gösterip misafirlerini ağırlayabilecek kapasitede...beyefendi bir arkadaş...maksat eğitimine katkı olsun üç beş kuruş kazansın...
benim telefonumda lazım olursa 537 335 22 33...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Hocam merhaba...ben uzun süre turizm sektöründe çalıştım gece şoförü ve transfer elemanı olarak..doğal olarak turizm camiasından çok kişiyle ahbap oldum...özellikle rehberlerle...
İdris adında dünya tatlısı bir genç tanıyorum..üniversite öğrencisi...benim acentamın otellinde resepsiyondu kendisi...şu an Sultanahmet de(ayasofyanın 2 alt sokağında) Sarıkonak Otelde (ki klas bir oteldir) resepsiyonist olarak görev yapmakta...Fransızcası Türkçeden daha iyi buna emin olabilirsin...çünkü dil eğitimi Fransızca...rehberlikde yapıyor...telefonunu buraya yazıyorum kendiside bunu ayarlayabileceğini söyledi müsait olurmuş...diğer detayları kendisiyle görüşürsün...
0536 934 07 05...İdris Çetin...kendisine her türlü kefilim...on numara bir gençtir...ve prezantabl bir kişidir...yani beklentilerin üzerinde zerafet gösterip misafirlerini ağırlayabilecek kapasitede...beyefendi bir arkadaş...maksat eğitimine katkı olsun üç beş kuruş kazansın...
benim telefonumda lazım olursa 537 335 22 33...
mete olaya fransız kalmamışsın.......
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
Motosiklet Eğitmeni
Hocam bosuna masraf yapma.
Ver musterinin adresini bana, ben burda direkt kafalarim.
Hayirli satislar dileyeyim.
Ama bi de sen gel buralara da biz sana Türkçe tercûmanlik yapalim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. büyüksün MT
-
myagdi adlı üyeden alıntı
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. büyüksün MT
hangi MT büyük ..mt mi yoksa ben MeTe mi
-
genel olarak MT büyük; Mete_han hem MT'nin üyesi hem de kendisi olark iki kere büyük.
-
Olur da kokartli bir rehber istersen Istanbul Rehberler Odasi(IRO)yla irtibata gecebilirsin. Siraselviler Caddesi, Soganci Sokak No:3 Kat:3 Cihangir/Beyoglu
-
04 Ağustos 2013, 03:25
Fransızca Bilen rehber
Fransızca bilen rehber arıyorsanız özellikle temmuz ve ağustos ayında çalışabilirim. Haziran ayı ise konuşmamıza bağlı. Murat POLAT 505 388 05 18 Ya da mpollatt@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.
Arkadaşlar,
Kasım ayı içinde, önemli bir müşterimin iki yetkilisi İstanbul'a gelecek. Adamlar sadece Fransızca biliyor. Onlar için bir günlük bir İstanbul turu düşünüyorum.
Fransızca bilen, hafta içinde bir gününü ayırabilecek bir arkadaş çıkarsa hem bana yardımcı olmuş, hem para kazanmış olur. Misafirler bayramdan sonraki hafta gelecekler.
Misafirleri sabah kahvaltı sonrasında, Anadolu yakasında kaldıkları otelden alacak, gün boyu gezdirecek, öğlen yemeklerini yedirecek ve akşam tekrar otellerine bırakacağız. Tarihi yarımada, saray, müzeler, kapalıçarşı gibi bir program düşünüyorum.
Arkadaşımız varsa kendi özel arabasını kullanır, yoksa ona bir günlük araba kiralarız. İlgilenen arkadaşlar bana pm atabilirse, kendilerini ararım.
-
04 Ağustos 2013, 03:46
genel olarak MT büyük; Mete_han hem MT'nin üyesi hem de kendisi olark iki kere büyük.
ben bunu kaçırmışım reyiz.... 2 yıl sonra bi teşekkür edeyim bari...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
04 Ağustos 2013, 04:57
mete_han adlı üyeden alıntı
ben bunu kaçırmışım reyiz....
2 yıl sonra bi teşekkür edeyim bari...
senin büyüklüğünü en-boy-yükseklik olarak yani,bilen çok iyi biliyor pandam..meraklanma...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
04 Ağustos 2013, 07:45
başgan ben fransız ca bılmıyorum bana guvenmeyın iş acmayın benım basıma.....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler