Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
manyak bi tasarım olmuş kobra gibi
ERASER WİLL COME BACK
Bende arkadaslara dikkat ederseniz bu motosiklet bir hayvana benziyor dicektim ama sen işi ele verdin..powerbyaydin adlı üyeden alıntı
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
ben pek sevmedim nedenini bilmiyorum ama güzel değil bence
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
bence çok süper ve farklı bazen tvde amerikada yapılan özel yapımları gösteriyorlar ama onlar bu motor kader çekici değil sanki her detay için ayrı çaba göstermiş
ERASER WİLL COME BACK
belki çok detay var diye sevmemiş olabilirim.
35 BTU 55
Çok detay oldugu kesin.. Hatta aşırı derecede uğraşılmış bir motor gibi geliyor bana.batucan adlı üyeden alıntı
Zaten chopperların özelliğidir.. Onları fabrika değil kişi kendisi yapar.. Haliyle uğraşmak zorunda.. Ama kimi çok kimi az uğraşır.. Ama uğraşırda
oooooo bu ne yaw muhteşem olmuş kim yaptıysa mükemmel yapmış. honda teşekkürler..
Discovery'de dün akşam Saat 23:30 damıydı neydi işte kendileri Crusier motor yapmışlardı Süper olmuştu discovery de araada sırada yakalıorum guzel şeyler yapıorlar......
Ayrıca Bu motoru kullanan arkadaş ilk hız tümseğinden sonra bi fotograf daha yollasın heheheh /tasarım güzel/
yuhh bu ne yaw bunun gidon nası dönecek eşek gibim ne le öle
bence bu rahat sürülmez
:bestmt:
uçhmuşhhh bunu yapan ......ne dikkat çeker bu yauuu.....
-bu ne yauuu
-bu iki silindirli cokobraper....
The Power of Dreams
Adamlar aşmış be abi süper birşey olmuş bence, + harika...
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Bir şey benim dikkatimi çekti..
Motosiklette kablo veya motor oldugunu azıcık ıspatlayan bir şey gördünüz mü?
evet var önden fren teli gidiyor. diğerleride tahminimce siyah boruların içinden gidiodur
35 BTU 55
waww.harbi güseL aaaa.! heLaL oLsun
GSX-R 1100 aFFetmEz....
sanirim ben de discovery kanalında izlemistim. Fakat bunlar da fabrikasyona doğru gidiyorlar, hersey ya hazir geliyor ya da fason yaptırıp (boya ve işlemeler vs) montaj yapıliyor.
linki burada
http://www.orangecountychoppers.com/index_flash.php
[url=http://www.steppenwolf.com/lyr/brntbwld.html]
born to be wild[/url]
:::mtnet4
evet bende discovery channel da sürekli izliyorum bu programı gerekten çok muhteşem motorlar yapıyorlar.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
on numara olmuş yaaa yeni gördüm
racing racing ve racing.............
Ya ne hız tümseği ya adamlarda öyle şeyler yokki. Hız tümseği türk işi.
...Oytun...
..Ainador..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)