erbakan
yalısında cezasını çekecekmiş
hangi adalete sığar bu
erbakan
yalısında cezasını çekecekmiş
hangi adalete sığar bu
Erbakan'ı hiç sevmem ama 85 yaşında insanın hapse girmesi doğru olmazdı. Erbakan sayesinde (ilk kez!) kanunlardaki bir hata düzeldi.
buna bende katılıyorum yalnız doğru bilinmesi gereken yaş hadleri ve alınan cezaların yatılacak süresi bu konuda bilgi sahibi olan arkadaş varsa bu konuyu daha açık yazabilir.Erbakan'ı hiç sevmem ama 85 yaşında insanın hapse girmesi doğru olmazdı. Erbakan sayesinde (ilk kez!) kanunlardaki bir hata düzeldi.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
29 Ekim 1926'da doğmuş.
Doğumgünü ironik değil mi
erbakanla alakam yok ama 80 inden sonrada hapse girilmez heralde
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Arkadaşlar bu işlerde olduğuma göre bir yorumda ben yapayım
Necmettin Erbakan için çıkarılmış özel bir yasadır ve bu yasada geçen hafta AKP li milletvekiilerinin kabul oyuyla (Eski Refah kökenli) kabul edilmiştir.Daha doğrusu yasada değişiklik yapılmıştır.Eski yasaya göre Erbakan'ın yaşı evde ceza çekmesi için küçüktü dolayısıyla yasada yapılan değişiklikle Erbakan bundan yararlandırıldı. Hukukun temel mantığına ters düşen bir eylemle kişiye özel bir yasa yapılmış oldu ki son derece yanlış buluyorum
Erbakan sıradan bir vatandaş olsa idi cezasını hapiste çekecekti ama sıradan değildi ve kendisine özel bir yasa yapıldı bana göre suç varsa (kesinleşmiş yargı kararı vardır, Erbakan kayıp trilyon davasından suçlu bulunmuştur ve bu dava da Abdullah Gül'de yargılanmakta idi fakat dıokunulmazlığı olduğu için daha sonra yargılanacaktır) ceza da olmalıdır
11 trilyonu yerken yaşlı değil miydi?
Bana 1 trilyon versinler 1 sene evden çıkmam hatta motora bile binmem.
I'M BACK !!!
Vallahi arkadaşlar polemik olmasın diye kişisel yorumlarımı yazmadım, bir hukukçu olarak objektif oldum ama bazı arkadaşlar duygularımıza tercüman olmuş ne diyelim
derin haklısın
demgah +10000
benimde hazmedemediğim bu
Sonsovalye abi bu gerçekse adam hem katil hemde hırsız zaten çok yaşamaz gözü toprağa bakıyor
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
Yaşını kullanarak etrafındaki insanların kanunları yeniden şekillendirmesiyle sırıldı ama anlamadığım nokta kendilerini nasıl bu kadar basitleştirebildikleri-- yani; düşünsenize en azından 35-40 yılını bu ülkeye (iyi yada kötü) bi şekilde emek vererek geçirmiş ve arkasına da on binlerce kişiyi takmış bir insan..ve bütün bunları kabul edebiliyor hatta "o zamanlar yanımda olan insanlar nerede ne diye onlarda benimle birlikte yargılanmıyor" diyebiliyor.tabiki hemen arkasından cezası extra süper korunaklı evinde başlatılıyor ..adam zaten evinde, dışarıya çıkmasına gerek yok, tüm dünya elinin altında. cezanın anlamsızlığını tartışmaya bile gerek yok..demgah adlı üyeden alıntı
adaletin kişiye göre işliyor/değişiyor olduğu gerçeğini kabul etmek benim acayip derecede onuruma dokunuyor. sadece bu da değil Özal' ın yarattığı ekonomik dengesizlik ve sonucunda ortaya çıkartılan anormal zengin insanlar, hortumcular (haa bi de bu hortumcuların hapis yatma meseleleri vardır ya bu da hakkaten çok komik bi durumdur; parayı versene kardeşim! "para nerede, nereye nasıl gider, nasıl kaybolur ortadan")
Sevgili BBRR, Sonsovalye bu mail tahminimce bilgisayar kullanıcılarının %70 ine rahatlıkla gitmiştir, bana da gelmişti ama bana çok inanadırıcı gelmedi açıkcası
adeletin kişilere göre deişmesi yeni deil,alışık olunan bi durum.tarihe bakınca sırf idam edilebilsin diye yaşı büyültülen ve apar topar sorgulama ve yargılamalarla idama götürülen genç insanlarda bulunuyor.yada kişisel çıkarları uğruna makamlarını kullanarak amaçlarına ulaşanlara hala raslamaktayız.ben bu durumu yadırgamıyorum.nede olsa burası türkiye.
mail özeldir ama bu herkese açık bir forum kimseye özel değil arada ki farkı değerlendirelim gelen her maili bana böle bişi geldi diye yayınlayamazsın ...Bir dünya virüs içeren mail geliyoSevgili BBRR, Sonsovalye bu mail tahminimce bilgisayar kullanıcılarının %70 ine rahatlıkla gitmiştir, bana da gelmişti ama bana çok inanadırıcı gelmedi açıkcası
napacaz forward mı edecez....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)