Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Adalet Kişiye Göremi Işliyor Artik

REKLAM ALANI
    musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    erbakan
    yalısında cezasını çekecekmiş
    hangi adalete sığar bu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Erbakan'ı hiç sevmem ama 85 yaşında insanın hapse girmesi doğru olmazdı. Erbakan sayesinde (ilk kez!) kanunlardaki bir hata düzeldi.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Erbakan'ı hiç sevmem ama 85 yaşında insanın hapse girmesi doğru olmazdı. Erbakan sayesinde (ilk kez!) kanunlardaki bir hata düzeldi.
    buna bende katılıyorum yalnız doğru bilinmesi gereken yaş hadleri ve alınan cezaların yatılacak süresi bu konuda bilgi sahibi olan arkadaş varsa bu konuyu daha açık yazabilir.
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Seyhan 125
    o kadar varmı erbakan

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    29 Ekim 1926'da doğmuş.

Doğumgünü ironik değil mi

Motosikleti
    Seyhan 125
    evet kutucuk

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    erbakanla alakam yok ama 80 inden sonrada hapse girilmez heralde
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

demgah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 1000 RR
    Arkadaşlar bu işlerde olduğuma göre bir yorumda ben yapayım

Necmettin Erbakan için çıkarılmış özel bir yasadır ve bu yasada geçen hafta AKP li milletvekiilerinin kabul oyuyla (Eski Refah kökenli) kabul edilmiştir.Daha doğrusu yasada değişiklik yapılmıştır.Eski yasaya göre Erbakan'ın yaşı evde ceza çekmesi için küçüktü dolayısıyla yasada yapılan değişiklikle Erbakan bundan yararlandırıldı. Hukukun temel mantığına ters düşen bir eylemle kişiye özel bir yasa yapılmış oldu ki son derece yanlış buluyorum

Erbakan sıradan bir vatandaş olsa idi cezasını hapiste çekecekti ama sıradan değildi ve kendisine özel bir yasa yapıldı bana göre suç varsa (kesinleşmiş yargı kararı vardır, Erbakan kayıp trilyon davasından suçlu bulunmuştur ve bu dava da Abdullah Gül'de yargılanmakta idi fakat dıokunulmazlığı olduğu için daha sonra yargılanacaktır) ceza da olmalıdır

derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    11 trilyonu yerken yaşlı değil miydi?

Bana 1 trilyon versinler 1 sene evden çıkmam hatta motora bile binmem.
    I'M BACK !!!

Motosikleti
    2006 1000 RR
    Vallahi arkadaşlar polemik olmasın diye kişisel yorumlarımı yazmadım, bir hukukçu olarak objektif oldum ama bazı arkadaşlar duygularımıza tercüman olmuş ne diyelim

Motosikleti
    Seyhan 125
    derin haklısın
    demgah +10000
    benimde hazmedemediğim bu

LaCiVerTSaRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Sonsovalye abi bu gerçekse adam hem katil hemde hırsız zaten çok yaşamaz gözü toprağa bakıyor
    Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
    Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
    http://www.setcom.com.tr

ozgurevas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW f650
    Alıntı demgah adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar bu işlerde olduğuma göre bir yorumda ben yapayım

Necmettin Erbakan için çıkarılmış özel bir yasadır ve bu yasada geçen hafta AKP li milletvekiilerinin kabul oyuyla (Eski Refah kökenli) kabul edilmiştir.Daha doğrusu yasada değişiklik yapılmıştır.Eski yasaya göre Erbakan'ın yaşı evde ceza çekmesi için küçüktü dolayısıyla yasada yapılan değişiklikle Erbakan bundan yararlandırıldı. Hukukun temel mantığına ters düşen bir eylemle kişiye özel bir yasa yapılmış oldu ki son derece yanlış buluyorum

Erbakan sıradan bir vatandaş olsa idi cezasını hapiste çekecekti ama sıradan değildi ve kendisine özel bir yasa yapıldı bana göre suç varsa (kesinleşmiş yargı kararı vardır, Erbakan kayıp trilyon davasından suçlu bulunmuştur ve bu dava da Abdullah Gül'de yargılanmakta idi fakat dıokunulmazlığı olduğu için daha sonra yargılanacaktır) ceza da olmalıdır
    Yaşını kullanarak etrafındaki insanların kanunları yeniden şekillendirmesiyle sırıldı ama anlamadığım nokta kendilerini nasıl bu kadar basitleştirebildikleri-- yani; düşünsenize en azından 35-40 yılını bu ülkeye (iyi yada kötü) bi şekilde emek vererek geçirmiş ve arkasına da on binlerce kişiyi takmış bir insan..ve bütün bunları kabul edebiliyor hatta "o zamanlar yanımda olan insanlar nerede ne diye onlarda benimle birlikte yargılanmıyor" diyebiliyor.tabiki hemen arkasından cezası extra süper korunaklı evinde başlatılıyor ..adam zaten evinde, dışarıya çıkmasına gerek yok, tüm dünya elinin altında. cezanın anlamsızlığını tartışmaya bile gerek yok..

adaletin kişiye göre işliyor/değişiyor olduğu gerçeğini kabul etmek benim acayip derecede onuruma dokunuyor. sadece bu da değil Özal' ın yarattığı ekonomik dengesizlik ve sonucunda ortaya çıkartılan anormal zengin insanlar, hortumcular (haa bi de bu hortumcuların hapis yatma meseleleri vardır ya bu da hakkaten çok komik bi durumdur; parayı versene kardeşim! "para nerede, nereye nasıl gider, nasıl kaybolur ortadan")

Motosikleti
    2006 1000 RR
    Sevgili BBRR, Sonsovalye bu mail tahminimce bilgisayar kullanıcılarının %70 ine rahatlıkla gitmiştir, bana da gelmişti ama bana çok inanadırıcı gelmedi açıkcası

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    adeletin kişilere göre deişmesi yeni deil,alışık olunan bi durum.tarihe bakınca sırf idam edilebilsin diye yaşı büyültülen ve apar topar sorgulama ve yargılamalarla idama götürülen genç insanlarda bulunuyor.yada kişisel çıkarları uğruna makamlarını kullanarak amaçlarına ulaşanlara hala raslamaktayız.ben bu durumu yadırgamıyorum.nede olsa burası türkiye.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevgili BBRR, Sonsovalye bu mail tahminimce bilgisayar kullanıcılarının %70 ine rahatlıkla gitmiştir, bana da gelmişti ama bana çok inanadırıcı gelmedi açıkcası
    mail özeldir ama bu herkese açık bir forum kimseye özel değil arada ki farkı değerlendirelim gelen her maili bana böle bişi geldi diye yayınlayamazsın ...Bir dünya virüs içeren mail geliyo
    napacaz forward mı edecez....
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler