Motosiklet ve cinsellik..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kaza falan yapmadınız inşallah motorda 2. kişi dengeyi çok bozarda )))
arca94 adlı üyeden alıntı
Bi de arkanızdaki artçıyı düşünün ? Söylese gay damgası yiycek söylemese neyse..
Depoya mı dayıyonuz giderken napıyonuz ? Ata Demirerin dediği gibi ergenler sahilde kurbağa gibi kuma yatarlar ya kumu delerek petrol aramaya çalışırlar sizinki de o misal..
Depoyu delerek benzin arıyonuz.. :D
Ama küçük bi uyarı vermeden gidemeyeceğim
CBF vardı bizde babamla bi beğendik gezisi yapalım dedik ikinci defa kullanıcam (uzun olarak ilk) geç bakalım kullan dedi boş yola çıktıktan sonra o heyecanla seleye bi atladım...... Ama gel görki seleyi tutturamamışım depoya cevizleri çarptırdım o acıyla hafifce geriye kaydım seleye oturdum babam arkama oturdu sonra.. "hadi gitsene" dedi dedim dur şimdi ben burda can acısı çekiyorum, yaşam savaşı veriyorum "noldu dedi" anlattım 15 dk güldü..
Bi de yol stabilize motosiklette titretiyo titreştikçe bi acı bi acı.. Öff neyse ya
Siz siz olun bunu yapmayın..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
cevaplar süper ya :D bütün iş stresimi alıyor bu başlık
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
-
-
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
-
02 Mayıs 2012, 13:05
Geldi bahar ayları titredi gönül yayları.Murat manşet haberi geçmiş,coşkuyu vermiş tamamlamamak olmaz.
-
02 Mayıs 2012, 17:57
-
03 Mayıs 2012, 00:59
Haydaa yine hortladı bu başlık..
@Motorkafa 'yı arayın.. Gene ban yemediyse. En iyi o bilir bu konuları forumca sapığız, liderimiz @motorkafa ileri !!!
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
-
03 Mayıs 2012, 01:27
babaçi adlı üyeden alıntı
motorunuzun titresimi fazlaysa ve depoya degdiriyorsaniz normal
ahhaahahah Allah göstermesin sürtünmeden dolayı kıvılcım cıkmaza mazallah depo 95 oktan dolu:D
-
03 Mayıs 2012, 02:15
Bence kivilcim cikmaz ama 95 oktan boyle giderse 95 bucuk oktan olacak
-
03 Mayıs 2012, 02:27
-
03 Mayıs 2012, 04:33
-
03 Mayıs 2012, 11:59
kıyafet önemli. çok sıcak tutarsanız spermleriniz bozulabilir. soğuk tutarsanız da başka ağrılarınız cinselliği ikinci plana atabilir inince.
çin malları piyasaya girdiğinde kamuoyunda merak uyanmıştı. hiç binmemiş kız sayisi fazlaydi. her gün bindirirdim kızları durağa kadar da olsa. uzun bir aradan sonra motor kullanmaya yeniden başlayınca, eksikliğini hissettiğim tek şey artçı kısmında oturması gereken kız oldu. yoldaki çiftleri gördüğümde çok ozeniyorum ama en az 30 yaşında ve evli olduklarını düşünüyorum. motorsiklete ilgi duymayan bir kız arkadaş istemiyorum mesela. cinsellik konusu mecburen yine ikinci planda.
-
03 Mayıs 2012, 17:31
Tövbe Tövbe :D başımıza taş yağacak taş :D
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)