seninle gezilerim max 20 dk bundan sonra :D
Arkadaş sadece ön kaldırma işini yanlış anlamış olmalı. Umarım stoppie konusunda aynı yanlış anlama devam etmez
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Bu topic biraz aykırı kaçtı galiba,bayan üyelerimizde var arkadaşlar.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
biz diyoruz rüzgarı ruhunda hisset. arkadaşlara bak, motorun üzerinde neler hissediyor
pehh diyorum yakında o depo delinir
o kadar bile gezemedik zaten alper.. toplasan 19 dk. :D hafta sonu bi yere kaçma sakın
konu almış başını gitmiş ya. arada taş atanlarda var koparanlarda var.. :D
Yok şişme bebek, yok rusya, yok depo delinir vs.. vs...
Burda bilimsel bir olaya tanıklık ediyoruz, edep lütfen arkadaşlar :D
---------- Post added at 08:49 ---------- Previous post was at 08:45 ----------
haklısın galiba. ben bu şekilde olacağını tahmin etmemiştim.
---------- Post added at 08:51 ---------- Previous post was at 08:49 ----------
dikkat ettiysen konu zaten forumda "konu dışı" bölümüne açılmış..
---------- Post added at 08:56 ---------- Previous post was at 08:51 ----------
Hocam bişe yazamıyorum. Aslında bu cevabınıza mükemmel bir espri ile karşılık verebilirim ama.... :D konuya kilit vurulur bu gidişle bana öyle geliyo valla :D
---------- Post added at 08:58 ---------- Previous post was at 08:56 ----------
ya daha kötü olursa, düşünsene 660X aldığımda neler neler olur
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Bayan Suruculer ne yapsin o zaman. Aklin neye calisiyor ise onu hissediyorsundur sonucta Bunun motor ile pek alakasi yok.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Doğru valla (:
Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:
vay vay vay konu açan arkadaşım işin buralara geleceğini yeminle kestirememiştir allah kendisinden razı olsun .... abi işin içine cinsellik girmeye görsün , lastik gibi uzadıkça uzuyor nereye çekerseniz o tarafa kayabiliyor konu , bu foruma üye olduğumdan beridir ,
eçılmış bir konu hakkında ilk defa kahkahalarla gülme fırsatı buldum elimde değil arkadaşların söylediklerine gülmesem bile ,konuyla alakalı aklımdan geçene gülesim geliyor
fakat yinede bir yorum olacaksa özetle şunu söyleyebilirim ben böyle bir şeye inanmıyorum başımada hiç gelmedi fakat ...
sürekli motosikletle gezdiğimiz için değişik yerler temiz hava vs. sanırım insana yarıyor arkadaşın anlatmaya çalıştığı mezu belkide söylediklerime dayanıyordur kim bilir
ben bilim adamı değilim ki titreşim,chopper,scooter filan pehhhh gırla gitmiş tonla fıkra gibi malzeme çıkmış
sağlıcakla aman alçaktan uçun insanın yedek parçası yok
---------- Post added at 11:42 ---------- Previous post was at 11:39 ----------
abi gelde gülme yauuuu
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Dün tam bu saatte açılmış konu ve 1128 defa izlenmiş.Bu foruma takip etmeye başladığımdan bu yana bu kadar kısa sürede bu kadar fazla ziyaret edildiğini gördüğüm ilk konu.Sanırım efsaneeler arasına girecek.
Ben bir scooter kullanısıyım, titreşimle bu işin hiç bir ilgisi yok, motorunuzdan inince hangi tip motor olursa olsun önemli değil, kafanız boşaldığı, yol size iyi geldiği , her türlü stresten kötü düşünceden arındırdığı için kendinizi rahatlamış, güçlenmiş hissediyorsunuz, tabi bunun getirisi de cinsellik oluyor, motordan ayağınızı, her toprağa koyduğunuzda hayata yeniden başlamış oluyorsunuz, yenileniyorsunuz ve bu muhteşem bir duygu...
konuya kendimce şöyle bir açıklık getireyim. titreşim bir nevi masaj etkisi yaratıyor ve böylece kan dolaşımının hızlanmasını sağlıyor. zaten ereksiyondaki asıl mesele kanın malum bölgeye dolarak kıkırdak yapının gerilmesidir.
bu arada depoyla arana yastık koy
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
meselenin biraz cılgı çıkmış ama yinede yazamadan edemeyeceğim....tespit doğru,özellikle ardçı bayanların ani hızlanmalar,manevralar ve ivmelenmelerden dolayı maruz kaldığı -G- kuvveti adrenalin salgılanmasına sebep olmakla birlikte bol oksijen, dur-kalk, titreşim,çevre faktörü (manzara vs) gibi etkenler libidolarının artmasına sebep olur...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)