Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorla her durduğunuzda ayağınızı yere koyuyor musunuz ?

REKLAM ALANI
    kılıçbalığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn 800(siyah inci)
    selam arkadaşlarım

yurdum insanı öyle ilginçlikler yapıyor ki donup kalmamak elde degil vallahi.

geçenlerde motorum la şehir içinde geziniyorum bir kavşakta kırmızı ışık yanıyordu bende yaklaştım ve durdum.Dogal olarakta sol ayagımı yere bastım.Buara sag tarafımda bir araç durdu içinde 50 yaşlarında bir amca bana seslendi.
    -yegen be
    -efendim amca dedim

-sen böyle her durduğun da ayagını yere koyuyormusun.

-yooo 2 haftada bir yere koyuyorum dedim

-"ya amca sorduğun sorunun hiç mantıklı tarafı varmı"dedim

amca bir an durdu ve gülmeye başladı

-boşver be yegenim öylesine sordum işte dedi ve gitti

yaşadığım bir başka olayda şu

elimde ufak bir kırık olmuştu ve yaklaşık 1 ay motoruma binemedim
    arkadaşlarla sohbet ederken yakıt olayı geldi sohbet e ve herkes birbirine soruyo "senin makina ne yakıyor falan gibilerinden
    ben cevap vericem zaman şunu söyledim
    -valla benim makina bu ay nerdeyse hiç yakmadı diyebilirim çok az yaktı
    herkes birbirine baktı
    - nasıl yani dediler
    Bende
    -ya elim sakat olunca sadece akü bitmesin diye bir iki defa çalıştırdım o yüzden bu ay çok az yaktı

kendinize ii bakınnnnnn
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Geçenlerde belediye otobüsünde mahalleden tanıdık bir amca (kendisini hiç sevmem).Yanıma gelip ,pat diye lafa girdi:
    -Motor almışsın
    -Evet
    -Yaw naapacan motosikleti koca makina mühendisi adamsın az daha para ekleyip adam gibi bir araba alsana.Salak gibi motor sürüyorsun
    Adam resmen beni sinir etmek için gelip sürünüyor. Aslında ben insanlara pek sert davranmam ama bu haketti doğrusu.
    -Amcaa motosiklet arabaya benzemez ,tam tersi motor zeka işidir .Arabada olduğu gibi ağzını açıp karıyı kızı ,kuşları izlersen yeri öpersin. Yerdeki gazoz kapağı kadar taşı bile görmezsen yatarsın yere!
    -yok daha neler
    -(fesüpanallah)O zaman ben sana benim motoru vereyim benim gittiğim parkurdan git bakalım.o zaman görürsün salak makinası dediğin aracı sürebilecekmisin!!

Adam kıpkırmızı kesildi. Sanırım benim ezilip büzülüp. Yaw abi para yok işte naapalım ,mecburen dememi bekliyordu ki komplekslerini tatmin etsin. Aradan bir saat geçmeden koşup beni babama şikayet etmiş "Senin oğlan beni otobüste rezil etti" diye.

Yurdum insanı mı dersiniz yurdum hayvanı mı dersiniz artık.

kılıçbalığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn 800(siyah inci)
    bide soraralar ya "kaç basıyor"
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Bende ışıkta bazı tipler görüyorum ayağını yere basmamak için şekilden şekile giriyor. Aslında yapmak istediği artislik fakat rezil olduğunun farkında değil. Yan yan bakıp basıyorum kaskın içinden kahkahayı ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

dönence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda shadow 2006
    malesef böyle tipler var memlekette. bende motoru aldığımda çevremdeki akıl fukarsı bazı insanlar, yahu araban var ne işin var motorla diye gerzek gerzek konuşup beni sinir kırizlerine sokmuşlardı. o insanlar bu motosiklet denen aletin ne olduğunu hiç anlamyacaklar ona üzülüyorum.
    SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
    bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak

nightwatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    -abi bu ne marka?
    **-raptor 250 abicm
    -kaç basıyo
    **-naaapacan
    -peki kaç para
    **-4250
    -oha be git araba al
    abi adanalıdaki tek muhabbet budur. be ne kaç basıyo. sanki kendine hava basacak.manyak bu millet takmışlar arabaya. ne var şu arabada kardeşim.
    motorun krom kaplamasına yansıyan muhteşem gökyüzü ve aynada kaybolan bulutlar. daha ne istenebilir.
    live to ride, ride to live

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    kendi arabaları 35 ykr yakar motor 7ykr dediğin de çok yakar derler bazıları da
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler