Motorla her durduğunuzda ayağınızı yere koyuyor musunuz ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçenlerde belediye otobüsünde mahalleden tanıdık bir amca (kendisini hiç sevmem).Yanıma gelip ,pat diye lafa girdi:
-Motor almışsın
-Evet
-Yaw naapacan motosikleti koca makina mühendisi adamsın az daha para ekleyip adam gibi bir araba alsana.Salak gibi motor sürüyorsun
Adam resmen beni sinir etmek için gelip sürünüyor. Aslında ben insanlara pek sert davranmam ama bu haketti doğrusu.
-Amcaa motosiklet arabaya benzemez ,tam tersi motor zeka işidir .Arabada olduğu gibi ağzını açıp karıyı kızı ,kuşları izlersen yeri öpersin. Yerdeki gazoz kapağı kadar taşı bile görmezsen yatarsın yere!
-yok daha neler
-(fesüpanallah)O zaman ben sana benim motoru vereyim benim gittiğim parkurdan git bakalım.o zaman görürsün salak makinası dediğin aracı sürebilecekmisin!!
Adam kıpkırmızı kesildi. Sanırım benim ezilip büzülüp. Yaw abi para yok işte naapalım ,mecburen dememi bekliyordu ki komplekslerini tatmin etsin. Aradan bir saat geçmeden koşup beni babama şikayet etmiş "Senin oğlan beni otobüste rezil etti" diye.
Yurdum insanı mı dersiniz yurdum hayvanı mı dersiniz artık.
-
bide soraralar ya "kaç basıyor"
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
Bende ışıkta bazı tipler görüyorum ayağını yere basmamak için şekilden şekile giriyor. Aslında yapmak istediği artislik fakat rezil olduğunun farkında değil. Yan yan bakıp basıyorum kaskın içinden kahkahayı ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
malesef böyle tipler var memlekette. bende motoru aldığımda çevremdeki akıl fukarsı bazı insanlar, yahu araban var ne işin var motorla diye gerzek gerzek konuşup beni sinir kırizlerine sokmuşlardı. o insanlar bu motosiklet denen aletin ne olduğunu hiç anlamyacaklar ona üzülüyorum.
SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak
-
-abi bu ne marka?
**-raptor 250 abicm
-kaç basıyo
**-naaapacan
-peki kaç para
**-4250
-oha be git araba al
abi adanalıdaki tek muhabbet budur. be ne kaç basıyo. sanki kendine hava basacak.manyak bu millet takmışlar arabaya. ne var şu arabada kardeşim.
motorun krom kaplamasına yansıyan muhteşem gökyüzü ve aynada kaybolan bulutlar. daha ne istenebilir.
live to ride, ride to live
-
kendi arabaları 35 ykr yakar motor 7ykr dediğin de çok yakar derler bazıları da
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler