Akbank da 20.000 lik Kefilsiz Kredim Hazırmış
Reklamlar
-
26 Ağustos 2011, 21:43
Reklamlar
-
26 Ağustos 2011, 21:51
[COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]
-
26 Ağustos 2011, 21:51
Metehan abi, insanın geliri düzenli olduktan sonra kredi borcu her türlü kapanıyor.
Ben özel sektörde oldugum için kredi çekerken her zaman iki kere düşünüyorum.
Insanlık hali, bi aksilik çıkar, işler istedigim gibi gitmez, ödeyemem kaygıları oluşuyor bende.
Özel sektör böyle maalesef
Ama senin böyle kaygıların yoksa, yeni motorun şimdiden hayırlı olsun
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
26 Ağustos 2011, 21:57
ToLGa_09 adlı üyeden alıntı
cbf güzelmiş
inşallah seneye düşünüyorum dostum...
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Metehan abi, insanın geliri düzenli olduktan sonra kredi borcu her türlü kapanıyor.
Ben özel sektörde oldugum için kredi çekerken her zaman iki kere düşünüyorum.
Insanlık hali, bi aksilik çıkar, işler istedigim gibi gitmez, ödeyemem kaygıları oluşuyor bende.
Özel sektör böyle maalesef
Ama senin böyle kaygıların yoksa, yeni motorun şimdiden hayırlı olsun
valla değerli dostum 12 bin benim için para değil...3 yılda yaptığım ödemeler galiba 30 bin lira civarında...masraflarımız oluyor...zor günlerde Hızır gibi yetişen büyüklerimiz abilerimizde oluyor...borçlarımı Allahın izniyle kapadım...son 1 ay içinde elime maaştı ikramiyeydi derken 4 bin gayme geçti bayram bereketli oldu...çalışıyoruz aga it gibi...alınterimiz...almasına alırım sonra huzursuz olmak istemem...ailem hanım kızım falan onların rızası olmadan bu makinalara para bağlamam...ben evladımın rızkını bunlara benzin olarak yatırmak istemiyorum aga...inanmıcan ama zoruma gidiyor...buna 50 liralık benzin alırsam ve 1 saat sonra o benzin bitecekse olmasın abi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
26 Ağustos 2011, 23:03
Çalıştığınız banka %100 yerli sermayemi ?
Bugüne kadar 3-4 bankadan kredi kartı aldım, hesap açtırdım.
Ama bitmek tükenmek bilmeyen salakça masraf kesintilerinden illallah ettim.
yan baktı, amuda kalktı, uçtu, kaçtı, yan döndü, ters döndü, düz döndü, zarf gitti, a4 kağıdı gitti, bana hizmet etti, telefon ettik, mail attık vs. vs. (bunlar şaka tabi)
Adamlar öğle bir soygun gasp hırsızlık sistemi kurmuşlarki akıl sır ermiyor.
tl - dolar - euro - yatırım hesabı açtır, ALAYINDANDA para kesiyorlar. Bu ne lan 3 kuruş paramız var bu kadarda öpülmezki insan.
Hesabı kapattırmak istiyorum + Kredi Kartını kapattırmak istiyorum diyincede türlü türlü şaklabanlıklar yapıyorlar, işi yokuşa sürüyorlar.
Ama Allah a şükür 2-3 yıldır TÜRKİYE İŞ BANKASI ile muhattabım, Diğer bankalara göre çok daha süper bir banka ve en önemlisi karşında ADAM bulabiliyorsun.
Kredi kartı kullanma işine karşıyım (lazım olursa nasıl olsa babamda world var ya ondan birazda) , motorumu aldığım zaman kgs olayından dolayı kgs özellikli maximum aktif kart çıkarmıştım, ama nakit 6. sınıf kgs ye geçince o kartım boşa çıktı, telefon bankacılığını aradım, toplamda 180 saniyede insanı kıvrandırmadan + 100.000 tane soru ve cambazlıkla karşılaşmadan Kredi Kartımı KOLAYCANA iptal ettirdim.
Saygılar.
---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:57 ----------
Bu arada abi kesin aramızda bir akbank çalışanı var ve senin bu muhteşem cbf 600 projenden dolayı oltayı atmış YERSE
Syglr.
-
26 Ağustos 2011, 23:08
Ganga geçen seni aradım cep kapalıydı...telin 22 ile bitiyor dimi...
bak bugün ne oldu...günlük ATM kullanım limiti 1000 lira dimi...maaşı çekeyim dedim...1000 liradan fazla...ben atmden neyi çekiyorum kendi paramı...ama 1000 liradan fazla çektiğim için 2 tl ekstra masraf alınıyor onaylıyormusunuz dedi ATM...yani düşünsene ulan bana ait para bu...kartını sok 1000 çek sonra tekrar sok tekrar kalan kısmı çek yine komisyon ödemek zorunda kalıyorsun...saçmalığa bakarmısın aga...
aga bir sazan bulurlarsa ne ala...ama benden geçti artık kredi davası...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
26 Ağustos 2011, 23:23
-
27 Ağustos 2011, 00:33
24 yaşındayım bugüne kadar kredi kartı kullanmadım ve kulanmıyacamda
-
27 Ağustos 2011, 00:40
Tarkan1981 adlı üyeden alıntı
''sen bizim ülkemizde süper para kaldırırsın, acil gel ülkemize yatırım yap'' zihniyeti ile koşa koşa gelen yabancı sermaye bu soygun konusunda bi yerlere güveniyor ki geri adım atmak bilmiyorlar bi türlü (kredi kartı üyelik aidatı-hesaplardan alınan hesap işletim ücreti konusunda)
0 535 569 51 43 Tarkan DEMİR
syglr.
Aga bak bu sıcak parayı tutmak için biz daha fazla borçlanıyoruz...entersan birşey anlatayım...burdur valisi il özel idaresine ait kendi emrindeki 30 trilyonu kafasına göre Halk bankasına yatırmış...yatırdığı ve 1 yıl garanti senle çalışacağım dedi için 600 bin liralık bir komisyon ödemişler valiliğe...bu adamda gitmiş mercedesi çakmış makam aracı olarak...şimdi olaya vali bu keyfiyeti nasıl yapar diye bakıyorlar ama asıl mesele başka...şimdi soruyorum bu faiz olarak verilen 600 bin lirayı kim yumurtlayacak...yani leylekler mi getirecek bu parayı...tabi ki hayır...hazine ihale yoluyla borçlanarak tahvil ve değerli kağıtlar karşılığında ödeyecek...aslında yine ödemeyecek borçlanacak...bu borçlanma bizi yine bir gün gelir darağacına götürür...
http://www.utanmazmedya.com/gundem/7...s-tahsisi.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------
halepli adlı üyeden alıntı
tebrik ederim bu düşüncen için ...
devlet kredilere fren uygulayınca bankalar şimdi TIRTIKLAMA sistemine başladı...ota boka masraf ve mini mini masrafcıklar çıkardı...hepsi çakal...bu masraf uydurması için özel bir birimleri bile var...hangi işlemden ne masraf çıkarıp bunu legal hale getiririz diyorlar...çakallıkta son nokta...
-
27 Ağustos 2011, 00:46
Bana da geliyor benzer mesajlar ama hiç bir banka "sevmeyeceği" eşeğin önüne ot koymaz.
-
27 Ağustos 2011, 00:47
her ne kadar kredi kartı istemesemde bazen zorunluluk oluyor...
şu anda ybr den kalan 6 taksidim daha var karta...
ama kredi çok zor, Allah muhtaç duruma düşürmesin...
-
27 Ağustos 2011, 00:53
Ben 30 yaşındayım bugüne kadar teklif edilen kredi kartlarının hepsini geri çevirdim.
Bundan sonrada geri çevirecegim.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
27 Ağustos 2011, 00:55
Süper Moderatör (BBRR)
bankalar işte bu yüzden batıyorlar madem kefilde istemiyolar çek 20000 i kimseyide yakmayacan madem .. ödeyemessen neyini alacaklar ..bence tamamdır .. norge 1200 e bak bi derim sahibindende .. al torunun binsin ölede alet yane
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
27 Ağustos 2011, 01:08
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Bana da geliyor benzer mesajlar ama hiç bir banka "sevmeyeceği" eşeğin önüne ot koymaz.
abicim ödemelerini bilirsen ve yıllık aidat bedelini geri çektirirsen (müşteri hizm.arayıp sözlü olarak itiraz edip hemen yapıyorlar ) ay sonuda düzenli ödemeni yaparsan kart tehlikeli olmaz...
-unnamed- adlı üyeden alıntı
her ne kadar kredi kartı istemesemde bazen zorunluluk oluyor...
şu anda ybr den kalan 6 taksidim daha var karta...
ama kredi çok zor, Allah muhtaç duruma düşürmesin...
abi şu borçtan korktuğum kadar başka bişeyden korkmadım...
Ben 30 yaşındayım bugüne kadar teklif edilen kredi kartlarının hepsini geri çevirdim.
güzel karar...en azından tuzağa düşmeyenlerdensin...ama yüksek gelirli insanlar için elzemdir...o ayrı bir durum...onların potansiyel ehedefleri zaten düşük gelirliler...
Barış Şuşut adlı üyeden alıntı
bankalar işte bu yüzden batıyorlar
madem kefilde istemiyolar çek 20000 i kimseyide yakmayacan madem .. ödeyemessen neyini alacaklar ..bence tamamdır .. norge 1200 e bak bi derim sahibindende .. al torunun binsin ölede alet yane
Abi inan şimdi çeksem ve ödemesem parayı geri almalarına teknik olarak imkan yok...ev babamın eşyalar ailemin say bana kayıtlı hiçbirşey yok...yani zarara yazarlar...ben aldığım motoruda snein üzerine yaparım...ama sonradan sen beni motor benim ülen diye kazıklamazsan sorun yok...
-
27 Ağustos 2011, 01:09
ToLGa_09 adlı üyeden alıntı
cbf güzelmiş
metehan daha güzelmiş
-
27 Ağustos 2011, 01:15
-
27 Ağustos 2011, 01:21
Kredi kartına niye düşman gibi bakıyorsunuz? Ben 6 yıldır kredi kartı geçen her yerde çok küçük tutarlar hariç her şeyi kredi kartıyla alırım. Hiç bir yamuğu olmadı.
Ama kredi kartını "olması gerektiği gibi" sadece bir ödeme aracı olarak kullanıyorum. Bir şey aldığımda parasını daha sonra ödemek için değil. Hatta bana göre yüksek meblağda bir şey almamışsam taksit yaptırdığım bile istisnadır. Hem para taşıma derdi olmuyor, hem bozuk para derdi olmuyor, hem de nereye ne harcadığımı daha iyi biliyorum. Ayrıca çoğu kişinin şikayet ettiği kredi kartı aidatını da ödemiyorum. Hem de hiç bir kartıma. Ama ödemek zorunda olsam da her ne kadar haksız bir şekilde alındığını düşündüğüm bir para da olsa, verdikleri puanlar zaten karşılıyor diye düşünürüm. Harcamalarınızı düzenli olarak kredi kartıyla yapınca zaten ortalama 35-40 TL olan kart aidatından daha fazla puan kazanmış oluyorsunuz. Mesela ben geçen ay benzine hiç para vermedim. Bir ay boyunca tüm yakıtımı puanlarla aldım.
Bankaların kredi kartı satan elemanları bile benim kadar kredi kartını övmemiştir herhalde.
Bu kadar övgüden sonra, kredi kartını yalnızca ödeme aracı olarak kullanmayacak olanların almamasını tavsiye ediyorum. Bir arkadaşımın kredi kartı almaması için bir kaç yıl uğraştım. Çünkü biliyorum ki kredi kartı alırsa borçtan kurulamayacak. Sonunda kredi kartı aldı ve dediğim gibi oldu. Yaklaşık 1 yıl boyunca her ay faiz ödedi. Bazı insanlar kredi kartı kullanırken kendisi ödeyeceğini düşünemiyor.
-
27 Ağustos 2011, 01:26
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Kredi kartına niye düşman gibi bakıyorsunuz? Ben 6 yıldır kredi kartı geçen her yerde çok küçük tutarlar hariç her şeyi kredi kartıyla alırım. Hiç bir yamuğu olmadı.
Ama kredi kartını "olması gerektiği gibi" sadece bir ödeme aracı olarak kullanıyorum. Bir şey aldığımda parasını daha sonra ödemek için değil. Hatta bana göre yüksek meblağda bir şey almamışsam taksit yaptırdığım bile istisnadır. Hem para taşıma derdi olmuyor, hem bozuk para derdi olmuyor, hem de nereye ne harcadığımı daha iyi biliyorum. Ayrıca çoğu kişinin şikayet ettiği kredi kartı aidatını da ödemiyorum. Hem de hiç bir kartıma. Ama ödemek zorunda olsam da her ne kadar haksız bir şekilde alındığını düşündüğüm bir para da olsa, verdikleri puanlar zaten karşılıyor diye düşünürüm. Harcamalarınızı düzenli olarak kredi kartıyla yapınca zaten ortalama 35-40 TL olan kart aidatından daha fazla puan kazanmış oluyorsunuz. Mesela ben geçen ay benzine hiç para vermedim. Bir ay boyunca tüm yakıtımı puanlarla aldım.
Bankaların kredi kartı satan elemanları bile benim kadar kredi kartını övmemiştir herhalde.
Bu kadar övgüden sonra, kredi kartını yalnızca ödeme aracı olarak kullanmayacak olanların almamasını tavsiye ediyorum. Bir arkadaşımın kredi kartı almaması için bir kaç yıl uğraştım. Çünkü biliyorum ki kredi kartı alırsa borçtan kurulamayacak. Sonunda kredi kartı aldı ve dediğim gibi oldu. Yaklaşık 1 yıl boyunca her ay faiz ödedi. Bazı insanlar kredi kartı kullanırken kendisi ödeyeceğini düşünemiyor.
aynen bende bonus sayesinde 40 liralık bir depo benzini Eylülde kullanıcam...puanlar benimde çok işime yarıyor...paron adına alışveriş yapıyorum tüm kampanyalardan yararlanıyorum...kanını emiyorum valla kampanyaların...
tek sıkıntı harcadıktan sonra ödeme yapmayıp asgari yatırmakda...
-
27 Ağustos 2011, 02:11
abi banada evlenirken 10bin tl yaslamaya çalıştılar eşşek terli dedim almadım iyiki almamışım boşuna faiz ödeyecektim sıktım maçayı kapattım borçları ama bu bankalar işi biliyor kim honda hayali kuruyorsa ona gazlamaya çalışıyorlar bende bi ara cbr hayali kuruyordum sonra 10bin tl telefonu aldım gene gidip almadım ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım alnımda keriz de yazmıyor ama
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
27 Ağustos 2011, 02:55
mete abi şu 3. resmi görünce bi an korktum yaw gece gece sonradan çok güldm :D vallaha senin şu huyuna bayılıyorum nezamn ilginç birşey olsa hemen paylaşıyorsun ve resim video felan yüklüyorsun teşkkrler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)