Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Akbank da 20.000 lik Kefilsiz Kredim Hazırmış

REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah kolaylık versin hacı ticaretin ucundanda olsa yakalamışın bu da güzel...biz ele uşaklık yapıyoruz...

askon agam selam sevgiler...konuyu unutmuşum...cevap geç oldu...

eyvallah usta...

arkadaşlar demin gelem mesajda ise 25.000 liraı kredim hazırmış... yuh...ulan kıçımda don yok be toparlaklar...ne kredisi...

http://a1202.hizliresim.com/u/g/2qjb1.jpg

bu arada kredi limiti her geçen gün yükseliyor...
    kanka bu bankacıların nasıl bi gözü var bizim göremediğimiz o alnındaki yazı yı görüyorlar vallaha hayret yani
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hemşo napıyon...valla krediye yemiyo totoşum...en güzeli senin dükkanı ıpotek gösterek öyle bir motor alak aga...sonra ben ortadan tüyerim...sonra senin tükana haci gelir...sonra ben ortadan kaybolurum...sonra sen beni garallıda ciger yerken yakalarsın...sonra sen beni vurursun...sonra ben kaçtım kaçtım...kaçamadım R.I.P oluruz bi pamuk tıkarar bana...sonra sen kodese...nası fantazi...
    hafız gel benim dükkanı ipotek edelim sana feda olsun . yaz gelsin seni kendi cbf 600 ümle götürecem iznik e köfteci yusufa
    piyanist_irf bunu beğendi.
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    kankacım yine mis gibi sosyal kokan bir paylaşıma imzanı çakmışsın bundan dolayı gıdığından öeperim

yalnız yorumlarına yorum yazmayacağım , bildiğim tek şey 24 ayda çekeceğin 20 binlik kredi seni ishal yapar haberin ola

ama sahibindende alacam yada ihtimallerin yüksek olduğu gözle arama yapmanın tadıda başka beyaaa

ulen sana hayabusa yakışır emme şu garibanlığın gözü kör olsun len

---------- Post added at 08:59 ---------- Previous post was at 08:56 ----------

Alıntı ortadadogulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hafız gel benim dükkanı ipotek edelim sana feda olsun . yaz gelsin seni kendi cbf 600 ümle götürecem iznik e köfteci yusufa
    meteyi öle köfteci yusufla hızını kesemezsin yeni bir yer keşfetti oraya götür ama bir sandalyelik banada yer açında muhabbetinde gübeğine çakalım hep beraber
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster

[/COLOR]

meteyi öle köfteci yusufla hızını kesemezsin yeni bir yer keşfetti oraya götür ama bir sandalyelik banada yer açında muhabbetinde gübeğine çakalım hep beraber
    tamamdır sayın abim
    geçenlerde bir filim seyrediyorum adı ağır abi. filmde rol aldın mı sen. 3:50 . saniyede sağ taraftaki belinde silah olan kişi sen olabilr misin ?[COLOR="Silver"]
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

jackal_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Gangam yanına gelince anlatırım benim kredi maceralarimi neler çektim ahh!!! Sorma sana bi dükkan degil koca plazalarim ( belki olur ) feda olsun )) ne demek istediğin kredi sun banada 17000 tl vermiş denizbank takı amcalar ablalar ee bizde almamiyiz banka verirde ( tabi iş icabı ) işler ters gangam bırak iyi bi makinayı elimizdekini sıkı tutalım garallida ciğer ah!! Ahhhh!!! Memleketim.

Motosikleti
    Kawasaki Z1000
    Yav,hava kötü diye dükkanda oturdum,forumlarda geziniyorum.Nerden girdim buraya bilmem.

Ama bu konuyu baştan aşağı okudum,inanın çok eğlendim.Allah hepinizi gani gani güldürsün kardeşlerim)

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    aga teklife ahlaksız demişsin ama teklifi duyar duymaz soyunmuşsun bi anlam veremedim
    harley is making love with davidson

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    yav ben konuya yorumları bazen çok gec farkediyorum kusura bakmayın...

Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka çek bu parayı al bi tane dl 650 ..sonra gezilere giderken bizim motorla gelmemize gerek yok..korfez team olarak hepimizi koy sepete gezdir

v strom güzeldir candır ganga...

Alıntı v max adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inşallah o motorları kredisiz alırsın
    abi bi ricam olacak senden sen herşeyyap ama lütven şaşırma
    uykum kaçtı vallahi
    valla hacı hesapladım her ay 500 lira atsam 2 yıla adma gibi bi motorum olur...yani yalan oldu...

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka bu bankacıların nasıl bi gözü var bizim göremediğimiz o alnındaki yazı yı görüyorlar vallaha hayret yani
    bankanın kucağına oturmadan gariban adam mal sahabısı olamaz...ama bu zamanda baban 500 lira vermez...

hehe... ganga senin makinayla bi Bursa yapmama müsaade et yeter...başka bişey istemem...Bursada işim var la...

Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kankacım yine mis gibi sosyal kokan bir paylaşıma imzanı çakmışsın bundan dolayı gıdığından öeperim

yalnız yorumlarına yorum yazmayacağım , bildiğim tek şey 24 ayda çekeceğin 20 binlik kredi seni ishal yapar haberin ola

ama sahibindende alacam yada ihtimallerin yüksek olduğu gözle arama yapmanın tadıda başka beyaaa

ulen sana hayabusa yakışır emme şu garibanlığın gözü kör olsun len

Valla bi kredi çekip patlatasım var agi... İrfanım senle Karaburuna gidicez inşallah...gel Karadenize kavuşturucam seni...

tamamdır sayın abim
    geçenlerde bir filim seyrediyorum adı ağır abi. filmde rol aldın mı sen. 3:50 . saniyede sağ taraftaki belinde silah olan kişi sen olabilr misin ?[COLOR="Silver"]

olamam aga...

Alıntı jackal_64 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gangam yanına gelince anlatırım benim kredi maceralarimi neler çektim ahh!!! Sorma sana bi dükkan degil koca plazalarim ( belki olur ) feda olsun )) ne demek istediğin kredi sun banada 17000 tl vermiş denizbank takı amcalar ablalar ee bizde almamiyiz banka verirde ( tabi iş icabı ) işler ters gangam bırak iyi bi makinayı elimizdekini sıkı tutalım garallida ciğer ah!! Ahhhh!!! Memleketim.
    ganga sende kucaktaısn galiba...esnafa Allah sabır versin...

Alıntı Altan Gurdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yav,hava kötü diye dükkanda oturdum,forumlarda geziniyorum.Nerden girdim buraya bilmem.

Ama bu konuyu baştan aşağı okudum,inanın çok eğlendim.Allah hepinizi gani gani güldürsün kardeşlerim)

ne tükanı abey...bişey lazım olursa sana geliriz senden alırız...

Alıntı jackonbir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aga teklife ahlaksız demişsin ama teklifi duyar duymaz soyunmuşsun bi anlam veremedim

ben genelde üstüm cıbıldak otururum evde ...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)