Akbank da 20.000 lik Kefilsiz Kredim Hazırmış
Reklamlar
-
28 Ağustos 2011, 01:44
Reklamlar
-
28 Ağustos 2011, 02:35
F54 adlı üyeden alıntı
abi banada evlenirken 10bin tl yaslamaya çalıştılar eşşek terli dedim almadım iyiki almamışım boşuna faiz ödeyecektim sıktım maçayı kapattım borçları
ama bu bankalar işi biliyor kim honda hayali kuruyorsa ona gazlamaya çalışıyorlar bende bi ara cbr hayali kuruyordum sonra 10bin tl telefonu aldım gene gidip almadım ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım alnımda keriz de yazmıyor ama
ben aslında öyle bir evlilik kredisi nedeniyle kucağa oturdum…ben şu an şu kahrolası harcamalarımı bir kıssam var ya neler yapıcam neler…oltayı atıyorlar kim yemi yerse…
dkan adlı üyeden alıntı
mete abi şu 3. resmi görünce bi an korktum yaw gece gece
sonradan çok güldm :D vallaha senin şu huyuna bayılıyorum nezamn ilginç birşey olsa hemen paylaşıyorsun ve resim video felan yüklüyorsun teşkkrler
aga motosiklet sitesindeyiz ama motosikletin M sini bile duymak istemiyorum artık…konu dışıda olmasa var ya yalan olucaz…
sametagir adlı üyeden alıntı
o resimlerden sen..
parayı alıp yarısını bana hibe etmişsin gibi görünüyorsun...
ikimizdede birer 2. el TA..
nasıl??
aga kurduğun hayal bile 2.el…Allah bize bundan para pul mal mülk bahşetmiyor bence…
acayüp adlı üyeden alıntı
Bankaya gittiğinizde işin rengi değişiyor genelde. Bin dere den su isteme aşaması başlıyor.
empati yap…kendini bankacı olarak düşün…aslında onlarında fazla umrunda değil…ama aldıkları eğitim gereği onlar birer askere dönüşüyor…
sercan2667 adlı üyeden alıntı
metehan abi şov yapmışsın yine..valla kim ne derse desin .uygun bir maaşım olduğu zaman.. 1.300 ve üstü devlette..ilk işim gidip KREDİ ÇEKİP YENİ KASA 2.EL 2009 FLN 650 GS ALMAYI DÜŞÜNYORUM..ŞUAN ÜNİDEYİM..KİM ÖLE KİM KALA BELKİ O ZAMANLAR NELER ÇIKAR NELER
)
ganga şu an 10.000 liraya kadar her motoru alırım krediyle ama nakit alamadıktan sonra bunun bir anlamı yok bence…ama şöyle bir gerçek var…
bizler borçlanmadan bi halt sahabısı olamayız…
Phantom264 adlı üyeden alıntı
Helal olsun abi
gece gece amma güldüm şu satıra ya
bende şenlenek makara olsun diye açtım konuyu hacı…
safakk adlı üyeden alıntı
en güzeli banka kartı kullanmak varsa paran alabiliyorsun yoksa kalıyor en temizi hem bozuk para derdin olmuyor hemde paran kadar harcama yaptığından sıkıntı olmuyor kart ücreti vs olmaması da ayrı bir avantaj herkese öneririm
evet çok mantıklı…BDDK da zaten banka kartı kullanmayı teşvik ediyor…kredi kartından yapılan her harcamada sadece banka değil MASTERCARD ve VISA da önemli bir pay alıyor…yani bu iki Amerikan Yahudi firmasının tekelinde kredi kartı denen illet…
…..
Visa ve Mastercard
Visa ve Mastercard dünya genelinde binlerce banka ve işyeri üyesi olan belirli anlaşmalarla tüketiciye kredi kartıyla dünyanın her yerinde alışveriş yapabilme imkanı sağlayan birer kuruluştur.
Dünyanın önde gelen ödeme sistemlerinden biri olan Visa'nın 1.5 milyardan fazla Visa markalı kart ile yılda 4.6 Trilyon Dolar tutarında işlem gerçekleşmektedir. Visa, 20.000 üzerinde Üye Bankasına ve onların kart kullanıcılarına daha iyi ve kaliteli hizmet sağlayabilmek amacı ile yeni ürün ve teknolojiler geliştirmeyi sürdürmektedir.
MasterCard kredi kartları, Maestro online banka kartları ve Cirrus ATM nakit erişim kartları MasterCard sistemini oluşturmaktadır.Tüm dünya genelinde 1,5 milyardan fazla kredi kartı Mastercard logosunu taşımaktadır.
…….
ramizan83 adlı üyeden alıntı
bende 28 yaşına kadar almamıştım kredı kartı ama kırsalda oturmam vede teknolojıyı takıp etmem dolayısıyla netten sipariş vermek adına almak zorunda kaldım yoksa çogu sıte kapıda odeme yapmıyor hepsiburada da 100 tl lık alışverış şartı koşuyor en ufak bır şey alacagında yanına eksta bır şeyler almak zorunda kalıp ramazan paketı toplamak zorunda kaldıgım ıcın kredı kartına zorunlu olarak bulaştım iyi kullanırsan iyidir her zaman amma hesap kıtap yapmadan ayagı yorganın dışına cıkarırsan o yorgan her ay küçülüyor be abi.....
kredi kartı aslında bir ihtiyaç..şöyle…kullanımı mecburi olmasada yinede hayatın karşısında biryerde karşınıza illaki çıkacak…yeri geliyor cebinizde 20 lira olmuyor ve arkadaşlarınız size vermemek için türlü bahaneler uyduruyor…istemek zorunda kalıyorsunuz bazen…ben kimseye muhtac olmadım belki ama genelde ben geri çevirdim bu borç isteklerini…ama bende zorda kaldığımda kredi kartı imdadınıza yetişiyor…
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Bankalar para alacak yer bulur merak etme sen. Kart için almıyorlar ama kartın bağlı olduğu hesap için hesap işletim ücreti alıyorlar. Mesela Garanti bankasında 6 ayda bir 38 TL olacak şekilde yıllık 76 TL hesap işletim ücreti alıyorlar.
evet dostum…yeni yeni masrafcıklar uyduruyorlar…
Deryali adlı üyeden alıntı
[B].....
Abi korkulur senden :=))[COLOR="Silver"]
Sanal kredi kartı diye birşey var. İnternetteki alışverişler için kullanılıyor üstelik yatırdığın kadar harcıyorsun. Tavsiye ederim.
İnan bunu bilmiyordum…
safakk adlı üyeden alıntı
Alalala benim akbank da hesabım var 1 yıldır kullanıyorum çok şükür öyle bir talepleri olmadı bankadan bankaya değişiyor gerçi bu tip uygulamalar ama inşallah akbank da uyanıp para kesmez bizden
kullanılmayan hesaplardanda otomatik yıllık ücret alıyorlarsa benimde halim duman olur…farklı hesaplar var mesela Akbank NOE diye bir salak şey vardı zamanında…
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Altını çizdigim cümlelerin benim bu konudaki düşüncemi yansıtmış.
Şahsım adına kredi kartına düşman gibi bakmıyorum.
Bu durum kendime olan güvensizlikten kaynaklanıyor.
Çünkü biliyorum elimde bi kredi kartı olsa gereksiz harcamalar yaparım.
Buda ödeme zamanında beni sıkıntıya sokar
Normalde kredi kartı iyidir, para taşımaktansa kredi kartı taşımak daha mantıklıdır.
Fakat benim gibi hesabını bilmeyen insanlar kullanmamalı
Evet bende bazen hesabı tutturamıyorum…yemek yaparken tuzu fazla kaçrırsın ya o hesap…ayar yok bende de…para çok oldu mu illa uyduruk birşeyler bulup onlara para veriyorum…
Akbank'ın uyanmasına gerek yok. Zaten bu parayı alan ilk bankalardan birisi. Yıllık 48 TL alıyor. Senden almıyorlarsa ya öğrenci hesabıdır ya maaş hesabıdır ya da unutmuşlardır seni.
vay çakallar…ve bence bizim gibi bu hesaplarını kontrol eden sayısı çok değildir…
Acil112 adlı üyeden alıntı
Farları bile dolu, gerisini sen düşün
valla norge hayali kurulacak bir model değil aslında…hani multsrata falan deseniz tamam dicem ama norge 1200 inceledim geçenlerde bu motoru almak için çok paran olacak ki saçasın…
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
itibarın yeter kanko.
hamili kart itibarımdır…
uniqe adlı üyeden alıntı
Seni kucağa oturturlarsa geberirler vallaha
Uyanık adamsın vesselam
uyanığım azıcıkda jackalım
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
kredı kartı kullanılmaz kullanmadım kullanmıcam dusuncesı bence cok yanlıs. 23 yasında ogrencıyım hayatımı hem ogrencılıkle hemde tıcaretle surduruyorum ayda en az 2000tl lık malzeme alıyorum ( ıphone 4 ıphone 3 vs. dıger marka cep telefonları bılgısayar para kazandıracak her sey ) sonra borcumu yatırıyorum ve karım elıme kalıyor. su anda kullandıgım kart yapıkredı gold card lımıtım 5800tl. eger ızın versem banka her gun arttırmak ıstıyor ama ıstemıyorum. bu lımıt yeterde artar bıle.
---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:15 ----------
+ duzenlı odememden dolayı + gold card kullanıcısı oldugumdan dolayıda kesınlıkle hesap ucretı tarzında hıc bır ucret odemıyorum
gold cadr standardın bir üzeri dimi…ama onlarda aidat daha fazla diye biliyorum…sonrasıda premıum falan dimi…bu alım satım işlerini biraz anlatsana nasıl kar ediyon…
mezit adlı üyeden alıntı
zaten vermezler sana makara yapalım die yollamışlardır..
ödemeler 1000 lira bile değil ganga …998 lira…çakallığa bak..
Emrah.ark adlı üyeden alıntı
Metehan abi 21 yaşındayım tanımayan banka yok beni
20 degilde 10 çekip bide senin mötörü okuttunmu gelsin cbf 600
senin makinayı satarsak benim makinayıda okutursak üzerine katarsak ortak alak hacı…kurayla 1 hafta sende 1 hafta bende duru…nası…
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Vay Metecim, bankaların medarı iftarısın demek, k. kartı ödemelerin düzenli falansa, üzerine çekilmiş kredi, kefillik, harç borç yoksa affetmezler, düşerler peşine. Aman dikkat. Yarın öbürgün başka bi şey için kredi çekme ihtiyacın olur, bu sefer çekemezsin. 2 sene kredi çektim 6 bin tl. Henüz 6. ayını ödedim. 1,5 sene daha ödiyecem ve bu 1,5 sene içinde ihtiyacım olsa da başka kredi kullanamam. Bu arada gözlerini bence çok zorlama
Allah mafaza öyle kalır malır
ganga 2 senelik vade biraz fazla değilmi yav…hem senin işyerin klas bir yer hem kaç yıldır ssklısın…ben senin yerinde olsam ev bile alırdım…ki rahatlıkla konut kredisi alırsın…
Rokko1500 adlı üyeden alıntı
:D :D :D gül gül öldüm yaa :D resımler 10 numara
eyvallah usta…
egelim 43 adlı üyeden alıntı
1998-2008 arası kredi kartlarının tarağını düzenli olarak yemiş ve 2008 kredilerle ve kredi kartlarıyla başlattığım kurtuluş savaşını 2 kat 4 daireli bir bina ve bir apartman dairesi satarak ve 18 ay boyunca maaşımın tamamını feragatname vererek (yani sıfır maaş alarak) 2010 un ikinci yarısı kazanmış biri olarak kredi kartı kullanımına şiddetle karşıyım kullanmıyorum.Fekat malum çağımızda artık mutemetlerle elden maaş alma devri kapandığı için mecburen vakıfbankın bankomat kartını kullanıyoruz(normal hesap kartı yani) ve geçenlerde şu dikkatimi çekti eğer kartta maaşın kırıntısı kalıyorsa atıyorum 2153 lira maaş yatmış ve 2150 lira çektiniz o kalan 3 lirayı -ki ben tesadüfen öğrendim- ertesi gün bankomat kartnızda göremiyosunuz
kartı takıyosunuz bi bakıosunuz 3 lira yok hesap detayı diye bi bakıyosunuz 3lira uçmuş yerine " faiz,vergi,fon" yazmışlar
bende artık kalan 2-3 liranın üzerine ekleyerek benzin alıyorum hemen
şunun için yazdım bu en ufak kazık yani ama bi düşünün bizim kurumumuzda yaklaşık 25.000 personel var ve hepsi o karttan kullanıyor
25.000x 3 lira yani en kısası
abi sen temerrüt faizi kurbanısın anladım ben…çünkü 2001 yılında bir gecede temerrüt faizleri inanılmaz oranlara çıkınca batık sayısı çoğalmıştı…
o 3 liralar sistemi TIRIKLAMA sistemi…mesela türk telekom özelleşmesine rağmen halen sabit ücret almakta…
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
28 Ağustos 2011, 02:44
abi sen boşver bu kredi işleri cbf tadını çıkar borçla zevk yapmaya kalkarsan zevk yaparken değil de zevk bittikten sonra ah vah çekersin fakat çin ata sözü var yazamadığım hani şemsiyeli olan hani açılmayan anladın sen onu
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
28 Ağustos 2011, 02:54
metehan abi şuan herkes paran olduğunu biliyo mt den borç isteyen çıkmasın.)
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
28 Ağustos 2011, 03:30
F54 adlı üyeden alıntı
abi sen boşver bu kredi işleri cbf tadını çıkar borçla zevk yapmaya kalkarsan zevk yaparken değil de zevk bittikten sonra ah vah çekersin fakat çin ata sözü var yazamadığım hani şemsiyeli olan hani açılmayan anladın sen onu
yok aga napacam maaşı taksiedemi bağlayım...sonra açmı gezem... ben kucağa oturtamadıklarındanım...
metehan abi şuan herkes paran olduğunu biliyo mt den borç isteyen çıkmasın.
)
buz gibi soğurum o kişiden... banka kredisiyle gerdeğe girilmez aga...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
28 Ağustos 2011, 03:54
5800 TL limitli gold card
Şu bankalar acayip işletmeler.
komık olan ney tam cozemedım ? eger bırakmıs olsaydım sınırsız olarakda kullanabılırdım goldun zaten ozellıgı bu . fakat her yukselttıklerınde ben dusuruyorum su anda gold card en dusuk lımıtı 5800tl oldugu ıcın en dusuk uzerınden kullanıyorum.
---------- Post added at 02:54 ---------- Previous post was at 02:52 ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
gold cadr standardın bir üzeri dimi…ama onlarda aidat daha fazla diye biliyorum…sonrasıda premıum falan dimi…bu alım satım işlerini biraz anlatsana nasıl kar ediyon…
yok abı en ustu gold. al sat ıslerındede eger elektronık bılgın varsa pıyasayı takıp edıosun bırde alıcı kıtlesı sart tabıkıde. mesela cevremdekıler elektronıkle ograstıgımı bıldıklerı ıcın ılk olarak benı arıyorlar bende ucuza temın ettıgım malları pıyasa degerınde veya temızlıgıne aksesuarına gore bazen pıyasa ustu yada altına gore belırlı bır kar bırakacagı sekılde alıp satıyorum.
-
28 Ağustos 2011, 11:47
2005 yılında selam vermek için bır arkadaşımın yanına uğradım .uğradığım yer fiat bayii içerı gırdım aman mıllet araba almak için yarışa gırmış neyse bı anda kendımı araba alırken buldum ve 2 satte kredım onaylandı .Evettt şimdi sıfır araba sahııbıydım ve aynı zamanda 15 mılyar borc sahıbıydım .uzun lafın kısası borcu düzenlı ödedım sonrasında yıl 2007 işler karıştı pıyasa karıştı ayakta tutabılmek için iş yerımı arabamı sattım uno aldım daha sonra onuda sattım şimdi o geçmiş zamanda ödediğim 720 tl taksıtlerı bu gün daha rahat olmama rahmen ödeyemem böyle bır cesaretımde yok 40 yaşından sonra şunu bılmeme rahmen daha ıyı öğrendım varsa alacaksın yoksa almayacaksın şimdi gıttım yıne modıal mcx marka motosıklet aldım ve gecen 7 ay ise 100 cc kuba marka motosıklet kullandım yanı bır turlu 200 c üzerıne cıkamadım .ama memnunum en azından sıkıntım yok şöylede bır durum var metehan kardeşim konu ve resımler on numara olmuş .
-
28 Ağustos 2011, 16:16
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
komık olan ney tam cozemedım ? eger bırakmıs olsaydım sınırsız olarakda kullanabılırdım goldun zaten ozellıgı bu . fakat her yukselttıklerınde ben dusuruyorum su anda gold card en dusuk lımıtı 5800tl oldugu ıcın en dusuk uzerınden kullanıyorum.
yok abı en ustu gold. al sat ıslerındede eger elektronık bılgın varsa pıyasayı takıp edıosun bırde alıcı kıtlesı sart tabıkıde. mesela cevremdekıler elektronıkle ograstıgımı bıldıklerı ıcın ılk olarak benı arıyorlar bende ucuza temın ettıgım malları pıyasa degerınde veya temızlıgıne aksesuarına gore bazen pıyasa ustu yada altına gore belırlı bır kar bırakacagı sekılde alıp satıyorum.
5800 TL limitli gold kart vermeleri ilginç. 15000 TL limitli klasik kredi kartı normal sayılıyor çünkü.
Ayrıca en üst seviye gold card değil. Gold card sadece limiti biraz yüksek olanlara verilen bir kart. Onun üstünde Platinum card var. Bu biraz daha seçilmiş kişilere veriliyor. Onun üstündeyse kartın markasına göre Mastercard world signia, Visa signature ve Amex centurion card vardır. Bu son yazdığım kartlar alınmaz verilir. Sadece sayılı kişilerde vardır ve kredi kartı limiti diye bir kavramları yoktur. Yani istersen kredi kartıyla ülke satın al. Ayrıca olağanüstü hizmetleri vardır. Mesela ben şuradayım beni özel jetle alın derseniz, hemen jeti hazırlayıp havaalanına da limuzinle götürülürsünüz.
-
28 Ağustos 2011, 16:54
-
28 Ağustos 2011, 18:28
5800 TL limitli gold kart vermeleri ilginç. 15000 TL limitli klasik kredi kartı normal sayılıyor çünkü.
Ayrıca en üst seviye gold card değil. Gold card sadece limiti biraz yüksek olanlara verilen bir kart. Onun üstünde Platinum card var. Bu biraz daha seçilmiş kişilere veriliyor. Onun üstündeyse kartın markasına göre Mastercard world signia, Visa signature ve Amex centurion card vardır. Bu son yazdığım kartlar alınmaz verilir. Sadece sayılı kişilerde vardır ve kredi kartı limiti diye bir kavramları yoktur. Yani istersen kredi kartıyla ülke satın al.
Ayrıca olağanüstü hizmetleri vardır. Mesela ben şuradayım beni özel jetle alın derseniz, hemen jeti hazırlayıp havaalanına da limuzinle götürülürsünüz.
Benım bıldıgım gold en ustuydu demekkı yanlıs bılıyormusum affola. ama dedıgım gıbı lımıtı cok fazlasıyla arttırıyorlar fakat ben ıstemıyorum cunkı ne kadar lımıtın varsa o kadar harcama yapıyorsun. 5800 bıle bence cok 4500 gayet guzel dedıgım gıbı ıphone fılan alıp satıyorum 45000tl yede 3adet cıhaz alabılıyorum buda bana yetıyorda artıyor zaten .
-
-
kullan seçeneğini bile telefonla hallediyorsun..ne kadar basite indi..25 bin tl yav..biz cbf için....neyse mete abi anladın sen onu...insan bankaya fln gel der..hiç..
-
-
ya espri yaptık..biliyoz heralde...mete abi.hemen söle hemen...
-
Olum bu ne hal lan lan cbf 600 hayalleri seni böyle şekilden şekile okuyorsa kim bilir alsan bu makinalardan birini ondan sonra harbiden metin şentürk olcan ahh. CBF 600 ALLAHIM kör oldum ))))
Neyse aga şaka bi yana sen boşver krediyi falan okadar borcun altına girilirmi.
Hadi kanla uyan artık doğru işe ancak gidersin anladın sen onu ama şimdi araban var senin sıcacık gidersin öptüm seni
-
ya espri yaptık..biliy
oz heralde...mete abi.hemen söle hemen...
valla hemen hopladım pardon... ama sende bilmeden yazdın dimi len...allasen söyle...
jackal_64 adlı üyeden alıntı
Olum bu ne hal lan lan cbf 600 hayalleri seni böyle şekilden şekile okuyorsa kim bilir alsan bu makinalardan birini ondan sonra harbiden metin şentürk olcan ahh. CBF 600 ALLAHIM kör oldum
))))
Neyse aga şaka bi yana sen boşver krediyi falan okadar borcun altına girilirmi.
Hadi kanla uyan artık doğru işe ancak gidersin anladın sen onu ama şimdi araban var senin sıcacık gidersin öptüm seni
hemşo napıyon...valla krediye yemiyo totoşum...en güzeli senin dükkanı ıpotek gösterek öyle bir motor alak aga...sonra ben ortadan tüyerim...sonra senin tükana haci gelir...sonra ben ortadan kaybolurum...sonra sen beni garallıda ciger yerken yakalarsın...sonra sen beni vurursun...sonra ben kaçtım kaçtım...kaçamadım R.I.P oluruz bi pamuk tıkarar bana...sonra sen kodese...nası fantazi...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Ganga geçen seni aradım cep kapalıydı...telin 22 ile bitiyor dimi...
bak bugün ne oldu...günlük ATM kullanım limiti 1000 lira dimi...maaşı çekeyim dedim...1000 liradan fazla...ben atmden neyi çekiyorum kendi paramı...ama 1000 liradan fazla çektiğim için 2 tl ekstra masraf alınıyor onaylıyormusunuz dedi ATM...yani düşünsene ulan bana ait para bu...kartını sok 1000 çek sonra tekrar sok tekrar kalan kısmı çek yine komisyon ödemek zorunda kalıyorsun...saçmalığa bakarmısın aga...
aga bir sazan bulurlarsa ne ala...ama benden geçti artık kredi davası...
1000 tl günlük para çekme limiti değilmi?yani ertesi günü beklemiyomusun kalanı çekmek için?benim bildiğim böyle...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
ozrace adlı üyeden alıntı
1000 tl günlük para çekme limiti değilmi?yani ertesi günü beklemiyomusun kalanı çekmek için?benim bildiğim böyle...
ıng bank bi tuhaf aga...bana soruyor...kendi hesabından 1000 liradan fazla çekmek istediğimde masraf diyor atm...nezaketen sorması en azından güzle bişey...diğer bankalarda görmediğim bişey...hesap kartlarından bahsediyorum hacı...kredi kart olayı değil...
-
kanka çek bu parayı al bi tane dl 650 ..sonra gezilere giderken bizim motorla gelmemize gerek yok..korfez team olarak hepimizi koy sepete gezdir
-
inşallah o motorları kredisiz alırsın
abi bi ricam olacak senden sen herşeyyap ama lütven şaşırma
uykum kaçtı vallahi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)