Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Akbank da 20.000 lik Kefilsiz Kredim Hazırmış

REKLAM ALANI
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    o resimlerden sen..
    parayı alıp yarısını bana hibe etmişsin gibi görünüyorsun...
    ikimizdede birer 2. el TA..
    nasıl??
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Bankaya gittiğinizde işin rengi değişiyor genelde. Bin dere den su isteme aşaması başlıyor.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    metehan abi şov yapmışsın yine..valla kim ne derse desin .uygun bir maaşım olduğu zaman.. 1.300 ve üstü devlette..ilk işim gidip KREDİ ÇEKİP YENİ KASA 2.EL 2009 FLN 650 GS ALMAYI DÜŞÜNYORUM..ŞUAN ÜNİDEYİM..KİM ÖLE KİM KALA BELKİ O ZAMANLAR NELER ÇIKAR NELER )
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hani basit bir sözleşme var ya...standart bişey...o yok...vay arkadaş ben bunları kuyruklarından bir yakaladım...

sonra başladım şartlar sunmaya...benden 5 yıl boyunca tek kuruş aidat almayacaksınız...almadığınız gibi her yıl bir kez 70 lirayı siz bana bonus olarak kartıma yatıracaksınız diye şart koştum kabul ettiler iyimi...

imzaladığım standart sözleşme üzeriine şubede elle bu detaylar eklendi..nasıl ama..ee kardeşiniz kucağa oturtur affetmez...
    .
    Helal olsun abi gece gece amma güldüm şu satıra ya
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    en güzeli banka kartı kullanmak varsa paran alabiliyorsun yoksa kalıyor en temizi hem bozuk para derdin olmuyor hemde paran kadar harcama yaptığından sıkıntı olmuyor kart ücreti vs olmaması da ayrı bir avantaj herkese öneririm

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    bende 28 yaşına kadar almamıştım kredı kartı ama kırsalda oturmam vede teknolojıyı takıp etmem dolayısıyla netten sipariş vermek adına almak zorunda kaldım yoksa çogu sıte kapıda odeme yapmıyor hepsiburada da 100 tl lık alışverış şartı koşuyor en ufak bır şey alacagında yanına eksta bır şeyler almak zorunda kalıp ramazan paketı toplamak zorunda kaldıgım ıcın kredı kartına zorunlu olarak bulaştım iyi kullanırsan iyidir her zaman amma hesap kıtap yapmadan ayagı yorganın dışına cıkarırsan o yorgan her ay küçülüyor be abi.....
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en güzeli banka kartı kullanmak varsa paran alabiliyorsun yoksa kalıyor en temizi hem bozuk para derdin olmuyor hemde paran kadar harcama yaptığından sıkıntı olmuyor kart ücreti vs olmaması da ayrı bir avantaj herkese öneririm
    Bankalar para alacak yer bulur merak etme sen. Kart için almıyorlar ama kartın bağlı olduğu hesap için hesap işletim ücreti alıyorlar. Mesela Garanti bankasında 6 ayda bir 38 TL olacak şekilde yıllık 76 TL hesap işletim ücreti alıyorlar.

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    ..... sonra başladım şartlar sunmaya...benden 5 yıl boyunca tek kuruş aidat almayacaksınız...almadığınız gibi her yıl bir kez 70 lirayı siz bana bonus olarak kartıma yatıracaksınız diye şart koştum kabul ettiler iyimi... ...

-

Abi korkulur senden :=))

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------

Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende 28 yaşına kadar almamıştım kredı kartı ama kırsalda oturmam vede teknolojıyı takıp etmem dolayısıyla netten sipariş vermek adına almak zorunda kaldım yoksa çogu sıte kapıda odeme yapmıyor hepsiburada da 100 tl lık alışverış şartı koşuyor en ufak bır şey alacagında yanına eksta bır şeyler almak zorunda kalıp ramazan paketı toplamak zorunda kaldıgım ıcın kredı kartına zorunlu olarak bulaştım iyi kullanırsan iyidir her zaman amma hesap kıtap yapmadan ayagı yorganın dışına cıkarırsan o yorgan her ay küçülüyor be abi.....
    Sanal kredi kartı diye birşey var. İnternetteki alışverişler için kullanılıyor üstelik yatırdığın kadar harcıyorsun. Tavsiye ederim.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bankalar para alacak yer bulur merak etme sen. Kart için almıyorlar ama kartın bağlı olduğu hesap için hesap işletim ücreti alıyorlar. Mesela Garanti bankasında 6 ayda bir 38 TL olacak şekilde yıllık 76 TL hesap işletim ücreti alıyorlar.
    Alalala benim akbank da hesabım var 1 yıldır kullanıyorum çok şükür öyle bir talepleri olmadı bankadan bankaya değişiyor gerçi bu tip uygulamalar ama inşallah akbank da uyanıp para kesmez bizden

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kredi kartına niye düşman gibi bakıyorsunuz? Ben 6 yıldır kredi kartı geçen her yerde çok küçük tutarlar hariç her şeyi kredi kartıyla alırım. Hiç bir yamuğu olmadı.
    Ama kredi kartını "olması gerektiği gibi" sadece bir ödeme aracı olarak kullanıyorum. Bir şey aldığımda parasını daha sonra ödemek için değil. Hatta bana göre yüksek meblağda bir şey almamışsam taksit yaptırdığım bile istisnadır. Hem para taşıma derdi olmuyor, hem bozuk para derdi olmuyor, hem de nereye ne harcadığımı daha iyi biliyorum. Ayrıca çoğu kişinin şikayet ettiği kredi kartı aidatını da ödemiyorum. Hem de hiç bir kartıma. Ama ödemek zorunda olsam da her ne kadar haksız bir şekilde alındığını düşündüğüm bir para da olsa, verdikleri puanlar zaten karşılıyor diye düşünürüm. Harcamalarınızı düzenli olarak kredi kartıyla yapınca zaten ortalama 35-40 TL olan kart aidatından daha fazla puan kazanmış oluyorsunuz. Mesela ben geçen ay benzine hiç para vermedim. Bir ay boyunca tüm yakıtımı puanlarla aldım.

Bankaların kredi kartı satan elemanları bile benim kadar kredi kartını övmemiştir herhalde.

Bu kadar övgüden sonra, kredi kartını yalnızca ödeme aracı olarak kullanmayacak olanların almamasını tavsiye ediyorum. Bir arkadaşımın kredi kartı almaması için bir kaç yıl uğraştım. Çünkü biliyorum ki kredi kartı alırsa borçtan kurulamayacak. Sonunda kredi kartı aldı ve dediğim gibi oldu. Yaklaşık 1 yıl boyunca her ay faiz ödedi. Bazı insanlar kredi kartı kullanırken kendisi ödeyeceğini düşünemiyor.
    Altını çizdigim cümlelerin benim bu konudaki düşüncemi yansıtmış.
    Şahsım adına kredi kartına düşman gibi bakmıyorum.
    Bu durum kendime olan güvensizlikten kaynaklanıyor.
    Çünkü biliyorum elimde bi kredi kartı olsa gereksiz harcamalar yaparım.
    Buda ödeme zamanında beni sıkıntıya sokar
    Normalde kredi kartı iyidir, para taşımaktansa kredi kartı taşımak daha mantıklıdır.
    Fakat benim gibi hesabını bilmeyen insanlar kullanmamalı
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alalala benim akbank da hesabım var 1 yıldır kullanıyorum çok şükür öyle bir talepleri olmadı bankadan bankaya değişiyor gerçi bu tip uygulamalar ama inşallah akbank da uyanıp para kesmez bizden
    Akbank'ın uyanmasına gerek yok. Zaten bu parayı alan ilk bankalardan birisi. Yıllık 48 TL alıyor. Senden almıyorlarsa ya öğrenci hesabıdır ya maaş hesabıdır ya da unutmuşlardır seni.

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Barış Şuşut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    norge 1200 e bak bi derim sahibindende .. al torunun binsin ölede alet yane
    Farları bile dolu, gerisini sen düşün
    112ciyiz

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    itibarın yeter kanko.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Seni kucağa oturturlarsa geberirler vallaha Uyanık adamsın vesselam
    HONDA

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    kredı kartı kullanılmaz kullanmadım kullanmıcam dusuncesı bence cok yanlıs. 23 yasında ogrencıyım hayatımı hem ogrencılıkle hemde tıcaretle surduruyorum ayda en az 2000tl lık malzeme alıyorum ( ıphone 4 ıphone 3 vs. dıger marka cep telefonları bılgısayar para kazandıracak her sey ) sonra borcumu yatırıyorum ve karım elıme kalıyor. su anda kullandıgım kart yapıkredı gold card lımıtım 5800tl. eger ızın versem banka her gun arttırmak ıstıyor ama ıstemıyorum. bu lımıt yeterde artar bıle.

---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:15 ----------

+ duzenlı odememden dolayı + gold card kullanıcısı oldugumdan dolayıda kesınlıkle hesap ucretı tarzında hıc bır ucret odemıyorum

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    zaten vermezler sana makara yapalım die yollamışlardır..
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yapıkredı gold card lımıtım 5800tl.
    5800 TL limitli gold card
    Şu bankalar acayip işletmeler.

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Metehan abi 21 yaşındayım tanımayan banka yok beni
    20 degilde 10 çekip bide senin mötörü okuttunmu gelsin cbf 600
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Vay Metecim, bankaların medarı iftarısın demek, k. kartı ödemelerin düzenli falansa, üzerine çekilmiş kredi, kefillik, harç borç yoksa affetmezler, düşerler peşine. Aman dikkat. Yarın öbürgün başka bi şey için kredi çekme ihtiyacın olur, bu sefer çekemezsin. 2 sene kredi çektim 6 bin tl. Henüz 6. ayını ödedim. 1,5 sene daha ödiyecem ve bu 1,5 sene içinde ihtiyacım olsa da başka kredi kullanamam. Bu arada gözlerini bence çok zorlama Allah mafaza öyle kalır malır

:D :D :D gül gül öldüm yaa :D resımler 10 numara

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)