Teknoloji özürlü biri olarak maalesef resimleri buraya koyamıyorum.Ama ofisteki pc de avatarımdaki motor,evdeki laptop ta Hayalimdeki motor olan Kawasaki VN 800 var
SkullHunter
BBRR
EgeKnn
Eyong
Teknoloji özürlü biri olarak maalesef resimleri buraya koyamıyorum.Ama ofisteki pc de avatarımdaki motor,evdeki laptop ta Hayalimdeki motor olan Kawasaki VN 800 var
Bu Yarışmada 1. kim belirlicek 1. ye ne verilcek bunlar kesin belirtildimi çünkü ben masaüstümü her önüme gelen yere koymam yani değerinizi bilin
Resme Burdan Bakın
[B]Bu arada ben 92 doğumluyum eğer laflarımı beyenmesseniz yaşın küçük deyip kesebilirisiniz (Bu laf yaşça bük olup ....... küçük olanlar için geçerlidir)::lac:: [/B]
animanyak masa üstünü bize açman çok büyük incelik.hakkın ödenmez valla
metal açtı topici,ne jüriyi belirlerdi nede bi tarih verdi birinci seçimi için.hayır kendiside siteden biraz uzaklaşacam dedi gitti.konu havada kaldı.bi zahmet bi mod el atsın şu konuyada seçelim birinciyi
ya beni şu siteye mod yapsınlar motor bilgim pek iyi sayılmas ama web ten anlıyorum en azından şu konulara bi çeki düzen veririm yani mesela şu anki m.ü. resimlerinin hepsini silerim linklerini ilk başlıpa koyaram üyelerin adlarınız yazarım geriye kalan msj lar kalsın...
[B]Bu arada ben 92 doğumluyum eğer laflarımı beyenmesseniz yaşın küçük deyip kesebilirisiniz (Bu laf yaşça bük olup ....... küçük olanlar için geçerlidir)::lac:: [/B]
Ben de katılabilir miyim
Genelde temiz temiz siyah siyah kullansam da arada görsellik ihtiyacında şuna başvuruyorum ne hikmetse...
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Eee birinci kim olmuş?..... Merakla bekliyoruz..... Hatta diğer konuyla birleştirilsin...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ama olmazki ben daha yeni farkettim.
Yarışmada ben de varım, iddaalıyım
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
arkadaşlar masaüstü resim nasıl alacağız bi anlatıverin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
masaüstündeyken klavyede print screen tuşuna basacaksın, daha sonra paint i açıp dosya dan kaydet seçeneğini seçeceksin .. masaüstün resim olarak kaydedilmiştir . geriye buraya eklemen kalıor .hadi kolay gelsin .
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)