en iii resim benim kiii...işiniz,gücünüz f1,motosiklet ve gamze özcelik yuhh beaaa.insan masaüstüne kendi resmini koyarr...hehe (söz meclisten dışarı)
SkullHunter
BBRR
EgeKnn
Eyong
en iii resim benim kiii...işiniz,gücünüz f1,motosiklet ve gamze özcelik yuhh beaaa.insan masaüstüne kendi resmini koyarr...hehe (söz meclisten dışarı)
iyi, kabul ettim. linux mu kullanıyon?
May the Force be with McLaren Mercedes
hayır machintosh işletim sistemi kullanıyorumwatercolours adlı üyeden alıntı
yine kabul
May the Force be with McLaren Mercedes
Ben yarışmaya katılmak için koymadım resmi, neden masaüstlerinde motor resmi yok diye sitem ettimJuri içimizden biri olsun Modlar dışında...Çünkü onlarda bu yarışmada
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
bnce yine de ya erhan çıksn seçicilerin arasndn ya bizdn biri seçsn
ya da bırakn bn seçim zatn bnde yokm kenanımı göstrdim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
şu orta sırada alttan dördüncü klasörün adı ne ben tam okuyamadım daEyong adlı üyeden alıntı
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
>Bizim kimseden korkumuzda yok saklımızda
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Eyong adlı üyeden alıntı
O zaman klasörün içeriğinden de bir screenshot alsana bizim için...
I'M BACK !!!
O klasör şu an nette bekleme halinde isteyene link veririm
[QUOTE=distinto]yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim, idaalı bi masaüstü değil ama şansımızı deneyelim...
Walla baya güsel de bu resim bana yabancı diil gibi..Ne zaman nerde kimler var biraz bahsetsene
[QUOTE=zuhtupasa]5şubat'ta başka bir sitedeki arkadaşlarla çatalca gezisine giderken, o yolun üsten görünüşüde budistinto adlı üyeden alıntı
yaz kış demeyen 21 motorcu vardı, daha fazla bahsedersem reklama girecek, reklam yasak
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
Eyong olum rezilsin len sen . O ne abi öyle daha yeni dikkatimi çekti! Site hack, Yeni Erotik falan . Allah bilir o Video ve Yeni Karışıkda da neler vardır neler (koptummmm) ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Başarılar
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)