o zaman bu topigede istanbul kocaeli gelin buluşmaya diyim elleri göreyim orda arayı buluruz
ceash senide bekliyoruz yakınsın yani bostancıya
o zaman bu topigede istanbul kocaeli gelin buluşmaya diyim elleri göreyim orda arayı buluruz
ceash senide bekliyoruz yakınsın yani bostancıya
Rüşvet almadan yaşasın Türk polisiSuperDude adlı üyeden alıntı
haklısın haksızlık etmemek lazım görevini hakkıyla yapanlara. fakat bazıkötü tohumlar diğer temiz polislerinde zan altında kalmasına sebep oluyorlar.ceash adlı üyeden alıntı
bir de şunu belirtmek isterim, eğitim farklıdır öğretim farkılı. 2 yıllık öğretimden geçselerde yine de bazıları ahlaki zaaflarının kurbanı oluyorlar. yani 2 yıl değil on sene de okusalar bazıları yine aynı kalıyor maalesef.
Rüşvet alan Bulgar polisi...Khutuck adlı üyeden alıntı
Şaka bi yana bana mı diyon yoksa polise üç kuruş maaş veren devlete mi? Bence Türk polisi Rüşvet almaz...
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
şimdi ben sorarım bu dün geceki 2 soytarı polis bozuntusuna.Bu memlekette kapkaçcısı,hırsızı,eroin tüccarı,mafyası,mazot kaçakçısı,tecavüzcüsü,kısaca iti köpeği kol gezerken sen ne iş yaparsın... hee ne iş yapacak benim arabamın muayenesine bakıp burdan bir mama çıkarmaya çalışır.. Yakışırmı bu ülkenin memuruna,............ gibi oturup bezinlik köşelerinde ondan bundan çorba parası dilenmek...İşte bu ülkede polis bu işe yarar.Hertürlü pislik kol gezer kılını kıpırdatmaz,gelir benden mama ister,muayenesi yok diye arabanın..[/QUOTE]
Bir sürü pislik motosikletçi var motosikletle gasp yapanlar var, motosikletle hırsızlık yapanlar var şimdi bende genelleme yaparak bütün motosikletliler gaspçıdır, hırsızdır desem iyi mi olacak. O senin polis bozuntusu dediğin kişiler senin canın, malın ve namusun için korkmadan hayatını ortaya koyan insanlardır. İçlerinde bazı kendini bilmezler olabilir. Sen süttün çıkmış ak kaşıkmısın hiç bir asayiş polis durup dururken seni durdurup ehliyet ruhsat sormaz kimbilir ne rezillip yapmışsındır ki seni durdurmuşlardır.( vey asayiş uygulamasında durdurulmuş da olabilirsin.) yani demek isteğim kardeşim terbiyeni takın yoksa .......... devletin güvenlik güçleri hakkında böyle konuşamazsın. Varsa kanunsuz bir durum bu memlekette kanunların uygulandığı ADLİYE ler var. Hakkını ara......
höööö ?.........
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
sizler gibi serseri takımlarının polislere olan hakaretleri çok anlamsız öncelikle polisler hakkında yorum yapma hakkını kim veriyor size polisler olmasa evlerinizde rahat rahat oturacağınızımı sanıyorsunuz ortalık mete gibi medeniyetten bir haber ayılara kalır herkes birbirini döver benim polislere saygım sonsuz korkmayın bu yazıları ben ihbar edecem polis çocugu diye geçinip hava atan boş boş yorum yapan salaklarada benim saygım yok aptal aptal motor sohbeti yarış maç sohbeti neyinize yetmiyorda vatanı milleti köpeklerden arındırmaya çalışan vatandaşları koruyan polislere dilinize doluyorsunuz ben size sorayım ya Türkiye bir afganistan gibi olsaydı bir ayı boşanma aşamasında olan karısını iş çıkışı hayvanca tokatlarla tekmelerle ısırmalarla dudağını patlatıp hertarafını morartıp sırk kadın kendini korurken yüzünü eliyle kaparken elini ısırıp saçlarında sürükleyip birde bu dayaklara tükürme hakaret tehdit eklendimi büyük bir rezalet yaşarken polis olmasa ne olurdu?evet polisleri sevmek zorundayız etrafta insan kılığında çok hayvan varken polisler olmasa medeniyet hukuk olmasa hakkımızı bir bayan bir anne olarak nasıl arayacağız...
SuperDude adlı üyeden alıntı
Geçen hafta arkadaşlar kaza yaptı araba ile. araba ile ışıklarda duran bir range rover a çarptılar. 85 promil alkol çıktı. Kaza oluş şekli bizimkiler % 100 hatalı. Polis kaza raporunda alkolsüz yazmak için 2.000 ytl para istedi.. Evet tam 2.000 ytl....
Şimdi kimse çıkıp ta polis rüşvet almaz demesin bana....
Bi kere alışmışlar... bu adamlara 5000 ytl maaş ta verseniz yine alır yine alır...
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
ortalık ısınıyor
"rüşvet alanda verende ateştedir(cehennem manasında)" ---> Hadis-i Şerif
diyerek rüşvet denen illeti ne veren ne de alan konumunda olmamak temennisiyle konuya kilit asılmasını teklif ediyorum.
Bu bilgiler son derece önemli...
Arkadaşlar şunu aklımızdan çıkarmayalım ki polisten şikayetçi olmamızın nedeni çarpık sistemdir,onların karakteri değildir.Eleştirilerimizi bu gerçeği göz ardı etmeden yapalım.BİRAZ DA DÜZEYLİCE yapalım derim,serseri takımından! olduğumu başkasından öğrenmek pek hoşuma gitmez şahsen
ArkadaŞlar Bakanlarin RÜŞvet AldiĞi Bİr Ülkede Polİs RÜŞvet AlmiŞ Çok Mu ??? Neredeyse TÜm DÜnya Yi GezmİŞ Bİr İnsanim Ve İnanin Bana Polİs Newyork Sokaklarinda YÜrÜrken Yolda İnsanlar İkİye Ayriliyor.. Bİzİm Ülkemİzde HİÇ Olmazsa BÖyle DeĞİl..
Sİz SuÇlu Olsaniz Ve Caninizi DİŞİnİze Takip YakaladiĞiniz SuÇlu Sİzden Önce Mahkemeden Çiksa Sİz Ne Yapardiniz.. Bence Sİstemdekİ SuÇ Uygulayici Polİs De DeĞİl.. Yasayi Yapanda..
Bu Ülkede 2 Kurumu Kesİnlİkle GÜÇlendİrmezler.... Bİrİ Malİye DİĞerİ Polİs TeŞkİlati.. İkİsİde GÜÇlendİĞİnde Yukaridakİler Rahat Edemez, İŞler İstedİklerİ Gİbİ Gİtmez....
Bu nedemek şimdi buradaki insanlar hakkında serseri takımı tabirini kullanma hakkını sen nereden buluyorsun, burası motosiklet sevenlerin buluştuğu bir platformdur, ve hepimiz burada bir aile gibiyiz, bu kelimeleri sarfeden birisinin gelipte böyle haktan hukuktan bahsetmesi komik bence öncelikle aynaya dönüp kendine bakmanı tavsiye ederim. Belli ki provakasyon için buraya gelmişsin ve yazını yazıp gitmişsin.roserain83 adlı üyeden alıntı
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
bence gerçek polis memuru t.v dizilerinde kaldı rüşvet denen paranın sıcak yüzü her yerde her elde......
Bunu bir çevirme sırasında sizi durduran polis memuruna aynı büyük harflerle söyleyebilirmisiniz ?İHTİYAR adlı üyeden alıntı
Sizce de onur kırıcı bir tutum değil mi?
Peki aynı polisin size; maaşının bu halktan kesilen vergilerle ödenmesinin,( onun amacının halka hizmet etmek olmasına rağmen) kimseyle patron, işçi konumunda olmadığını aynı büyük harfler ve üslupla söylerse sizin için de onur kırıcı olmaz mı?
Zaten polisin kimsenin haklarını elinden almak gibi bir niyetide yok (Her meslek grubunda olduğu gibi bazı kanı bozuk kişiler bunu denese bile). Mete abinin alıntısı aynen emniyet müdürlüğü sitesinde var.
http://www.egm.gov.tr/haklariniz.asp
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Ne yazık ki!!! bir devlet memuruna söylemek zorunda kaldım,devlet memurları kralın şovalyesi gibi değil de bizlerden biri olduklarını birazcık hatırlasalar sorun kalmayacak.ama onlar vergi dairesinde nüfus müdürlüğünde vb diğer dairelerde sanki hayır için çalışıyorlarmış gibi vatandaşa tepeden baktıkça içime sindiremiyorum (((onurum kırılıyor))).Üzülerek söylüyorum görevini layıkıyle yapanlar azınlıkta.Bu yaşıma kadar köle gibi çalıştım adam gibi vergimi ödedim onur duyuyorum.onurumla oynanmasını kabul edemiyorum.Akira adlı üyeden alıntı
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Yukarıdaki üslup yerine. Memura görevini hatırlatmanız yeterli olacaktır kanaatindeyim.
Bende pek çok defa sizin bahsettiğiniz durumlarla karşı karşıya kaldım. çalışana yapması gereken görevi hatırlatıp, ilgilenmediği taktirde bir üst makamına dilekçe ile başvuracağım konusunda 30 saniye süren etkili bir konuşma yapmamın, sinirden kendimi yiyip, bağrıp çağırmaktan daha etkili olduğu sonucuna vardım.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Yukarıda ki alıntının işeretli bölümündeki aşağılayıcı üslup birçok siyasetçi bürokrat ve devlet memurunca defalarca bu millete ,kameralar ve basın önünde bile çekinmeden uygulandı ne acıdırki bu devlet şablonu halkımızın önemli bir kısmındanda destek buluyor.belki çok ayrı bir konu ama madem polis millet uğruna çalışıyor o zaman 2-3 ay maaş ödemeyelim ve gelişmelerin ne yönde olacağını görelim .tahminlerinizi bekliyorum.
not:kimi belediye işçileri 6 ay maaş almadan çalıştı bu ülkede.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
roserain83 adlı üyeden alıntı
bir ayı olarak bu çiçeğimi kabul ediniz...ayıyım ama romantik ayıyım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)