acemi birliğinde sınıflandırmalar tekrar yapılıyor...
bilmiyorum, hala aynımı..
orada sölersin ben pilotum pilot diye
sağolasınn teşekkür ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------
orda diyeceğim hastasıyız dedeee....... bu arada net olmamak kaydı ile 09/09/2011 cuma akşamı saat 2100 da kaynarcadan bineceğim otobüse... arkadaşlarım dostlarım erkenden eve geleceklermiş.... gelmek isteyen herkesi beklerim.. yukardaki şartlar değişmezse 20:10 gibi kaynarca e 5 e konvoy yapılacak... ebubekir sen gelecek kişiler listesindesin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
abi nasip kısmet...
geleceğiz inşaAllah....
Razamancım seni özleyeceğiz... eğer o gün gece çalışmazsam uğurlamaya gelirim
ebubekir şuan aksilikler söz konusu olmazsa 15 motosiklet var listede.. ayriyetten 6 araba.... tabi herkes sözünü tutarsa...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------
irfan seni bekliyor olacağım.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
irfan seni bekliyor olacağım.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hayırlı teskereler abi şimdiden
Hayırlı teskereler abi... Allah hep yardımcın olsun, inşallah sıkıntısız sorunsuz atlatırsın..
:cat: [B][COLOR="#696969"]Başının Değeri Ne İse, Kaskının ki de o'dur..[/COLOR] [/B] :cat:
[B][U][COLOR="#FF0000"]Hiç Bişey Olmaz Diyen Sürücüden Uzak Dur![/COLOR][/U][/B] :rendeer:
[COLOR="#0000CD"]~Mustafa Sever 0.537.861.68.93 #[/COLOR]
Kayserilinin Eşi ölmüş ve Gazeteye gitmiş,
En ucuzundan Standart bir ilan vermek istemiş.Önüne konan kağıda istediği ilanı yazmıs.
-Ayseyi Kaybettim,Üzgünüm
İLan görevlisi ilanı görünce uyarmış;
-İsterseniz 6 kelimeye kadar uzatabilirsiniz! 3 Kelime daha hakkınız var!
Kayserili ''aYNI PARA MI?'' Demiş
Görevli ''Evet,aynı para'' deyince.Kayserili 3 kelime daha eklemiş
--'' Satılık Toyota Var ''--
kayseri deyince...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
kayseri liler uyanık adamdır mezit....
akaşama kadar mahalle baya bi sessiz olacak beni bilgisayarımın basından kaldırıpta adnan gel dısarı cıklaım diyen de olmayacak ohhh ne güzel hayat :DDDD
Motora Güzelle Biniceksin inerken 2 Kişi ineceksin..[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]
hayırla git hayırla gel inş. kardeşim
Kankaa 2008 den beri bu forum sayesinde,abi kardeş gibi olduk.Sabır sabır diye diye nerelere geldik.Motorlarımızla beraber dolaşacağımız günler çok yakında Sağ salim gidip döneceksin inşallah.Kendine iyi bak..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)