TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...
Reklamlar
-
22 Ağustos 2011, 20:28
stepfunk adlı üyeden alıntı
Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasıp etsin inşallah.
Şimdiden hayırlı tezkereler dilerim.
Yukarıda da dediğin gibi askerlikten zevk almaya çalışırsan daha çabuk geçer günler.
Yeni hatıralar, yeni maceralar seni bekliyor. Allaha emanet ol.
Bizleri de unutma, fırsatını bulursan iki kelam et.
zaten bu konu o yüzden açıldı... fırsatını buldukça girip size selam edeceğim... bakacaksınız ki konu aktif ramçonuz burda.. sizleri özleyeceğim..sizler benim ailem gibi oldunuz.... ama sabredin 15 ay bu gelip geçeçek.... belki usta birliğime motosikletimle giderim kim bilir....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
24 Ağustos 2011, 12:31
git de artık kurtulalım ne bu eziyet bu çilee...
09/09/2011 de orada seni uğurlayacağım kanka.....
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
-
24 Ağustos 2011, 12:53
Abi şimdi burdan uzun uzun yazıp seni efkarlandırmak istemiyorum.. Zaten yeterince efkarlısın ne kadar belli etmemeye çalışsanda öylesin Hayırlı Teskereler diyorum ve DUALARIM BÜTÜN MEHMETCİKLERLE
-
24 Ağustos 2011, 13:56
mahonyy adlı üyeden alıntı
git de artık kurtulalım ne bu eziyet bu çilee...
09/09/2011 de orada seni uğurlayacağım kanka.....
gelmezsen sıkarım ayaklarına... biliyorum ben gelme desem bile geleceğini......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
24 Ağustos 2011, 14:37
Bulunduğun yerde abi konumunda olacağından, rahat edeceksindir.
Kısa zamanda adapte olacağından eminim.
Sayılı günler çabuk geçer..
Hayırlı teskereler dilerim..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
24 Ağustos 2011, 14:38
crayzboyone adlı üyeden alıntı
Abi şimdi burdan uzun uzun yazıp seni efkarlandırmak istemiyorum.. Zaten yeterince efkarlısın ne kadar belli etmemeye çalışsanda öylesin Hayırlı Teskereler diyorum ve DUALARIM BÜTÜN MEHMETCİKLERLE
eyvallah sağol..............
-
24 Ağustos 2011, 17:37
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
belirli bir yaştan sonra tabi zor olacaktır..... ben emir altına girmeyeli uzun zaman oldu...kuryelikte başıma buyruk rahat çalışıyordum.. sonra uzun yol şöförlüğü yaptım kamyon-tır ile oda çok rahattı..karışan emir veren yoktu...
isin kotu tarafi yolda dogru duzgun yuruyemeyen a ile b yi yan yana getirip agzi iki lafi ceviremeyen dengesiz basit bayagi insanlardan alacaksin emiri tabi yeri gelecek azarda isiteceksin bu tip pislik insanlardan hemde kayseri hava indirme cok berbat bir birlik diye duymustum allah yardimcin olsun basina bir is bir bela cikarmadan bitirip gelirsin insallah.
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
-
24 Ağustos 2011, 18:41
-
24 Ağustos 2011, 18:51
Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı
Bulunduğun yerde abi konumunda olacağından, rahat edeceksindir.
Kısa zamanda adapte olacağından eminim.
Sayılı günler çabuk geçer..
Hayırlı teskereler dilerim..
inşallah dediğin gibi olur... sağolun iyi dilekleriniz için...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
sapo adlı üyeden alıntı
isin kotu tarafi yolda dogru duzgun yuruyemeyen a ile b yi yan yana getirip agzi iki lafi ceviremeyen dengesiz basit bayagi insanlardan alacaksin emiri tabi yeri gelecek azarda isiteceksin bu tip pislik insanlardan hemde kayseri hava indirme cok berbat bir birlik diye duymustum allah yardimcin olsun basina bir is bir bela cikarmadan bitirip gelirsin insallah.
,
benzer durumları başka arkadaşlarda söylediler... zor olacaktır kabul ama bir şekilde üstesinden geleceğiz... teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------
yürekçe adlı üyeden alıntı
ben maraştayım ramço, yakınlarıma düşersen haberim olsun.
evelallah akdeniz bölgesinde dostumuz çoktur
eyvallah abi sağol ... numaran var zaten haberleşiriz....
-
24 Ağustos 2011, 20:22
Ramço sana şimdiden hayırlı teskereler,motoru götürmeyi unutma,çarşıya çoktıgında kullanırsın
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
24 Ağustos 2011, 20:38
Ramço gideceksen git artık
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
24 Ağustos 2011, 20:52
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
24 Ağustos 2011, 21:05
-
24 Ağustos 2011, 21:31
Hayırlı teskereler arkadaşım, yüz yüze tanımasam da birçok kişiye elinden geldiğinden çok daha fazla yardım ettiğini forumdan gördüm.
Sen geldiğinde ben de İstanbul'da bir bölüm kazanmış olacağım inşallah, tanışmayı istediğim kişilerdensin
-
25 Ağustos 2011, 08:55
Carbon adlı üyeden alıntı
Hayırlı teskereler arkadaşım, yüz yüze tanımasam da birçok kişiye elinden geldiğinden çok daha fazla yardım ettiğini forumdan gördüm.
Sen geldiğinde ben de İstanbul'da bir bölüm kazanmış olacağım inşallah, tanışmayı istediğim kişilerdensin
adamım iyi dileklerin için teşekkür ederim.. elimizden gelen ne ise bilgimiz becerimiz üzerine herkese yardım ederim... inşallah tanışırız...
-
25 Ağustos 2011, 09:33
Hayrılı tezkereler kardeşim. Güle güle git gel. ALLAH yardımcın olsun.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
25 Ağustos 2011, 10:35
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah yardımcın olsun kazasız belasız teskereler
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
25 Ağustos 2011, 14:57
ramço sen usta birliğinde şöför olursun ...bu askerlikde çok şöför kırklığı var sende şöför olursun büyük ihtimal
-
25 Ağustos 2011, 16:57
halis adlı üyeden alıntı
allah yardımcın olsun kazasız belasız teskereler
eyvallah sağol abi.....
-
25 Ağustos 2011, 17:03
Hadi hayırlı teskereler... Çabucak git sağ sağlim geri dön...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)