TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...
Reklamlar
-
22 Ağustos 2011, 00:01
acayüp adlı üyeden alıntı
Allah yolunu açık etsin. GÖrüşemeden gidiyorsun ya ona yanarım
. İnşallah görüşme imkanıda olur
nasip kısmet..... genelde vedeyim şu aralar ama belli de olmuyor.. bende seninle tanışmak istedim ama kısmet değilmiş.... yinede ayın dokuzuna kadar adres belli adamım.. ayın dokuzundada mini bir konvoy var ona bekleriz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
Onur Y. adlı üyeden alıntı
varya sana songününde semaverde çay yaptırıp eziyet etmeyen onur ne olsun?
size yakılan semaver size demlenen çay bana eziyet olmaz adamım halen anlamadınmı... sen gel de bakarsın o çay işi sana patlar....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
22 Ağustos 2011, 00:06
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
nasip kısmet..... genelde vedeyim şu aralar ama belli de olmuyor.. bende seninle tanışmak istedim ama kısmet değilmiş.... yinede ayın dokuzuna kadar adres belli adamım.. ayın dokuzundada mini bir konvoy var ona bekleriz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
size yakılan semaver size demlenen çay bana eziyet olmaz adamım halen anlamadınmı... sen gel de bakarsın o çay işi sana patlar....
canın sağolsun şaka yapıyorum zaten. gerçekten son gününü öyle sakin geçirmeni temenni ederim genelde çok stres geçer
Tavuk döner ben yolumdan dönmem
Az çene, çok sürüş
-
22 Ağustos 2011, 00:07
Bayramda o tarafa kaçabilirim. Şimdiden özel mesajla cep numaranı yazarsan gelmeden önce ararım seni.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
22 Ağustos 2011, 00:11
Onur Y. adlı üyeden alıntı
canın sağolsun şaka yapıyorum zaten. gerçekten son gününü öyle sakin geçirmeni temenni ederim genelde çok stres geçer
eyvallah ağa gerçekten istediğiniz saat buyrun.... kapım sonuna kadar açık....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
acayüp adlı üyeden alıntı
Bayramda o tarafa kaçabilirim. Şimdiden özel mesajla cep numaranı yazarsan gelmeden önce ararım seni.
ağa özelden geliyor numara...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
22 Ağustos 2011, 10:32
hayırlı teskereler kardeşim ALLAH yar ve yardımcın olsun dua ile.
"İyi Geçinmek İki Kişinin Kusursuz Olmasıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmesiyle Olur"!..
-
22 Ağustos 2011, 10:52
halil1906 adlı üyeden alıntı
hayırlı teskereler kardeşim ALLAH yar ve yardımcın olsun dua ile.
eyvallah sağol .... allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun...
-
22 Ağustos 2011, 12:12
ağa allahın izni ile sen şenlikli br konvoyla uğurlayacağız...
-
22 Ağustos 2011, 12:27
hayırlıtezkereler sağlıcakla git gel.
-
22 Ağustos 2011, 13:14
91/3 İKMAL MALİYE OKULU VE EĞİTİM MERKEZİ KOMUTANLIĞI İST./KÜÇÜKYALI. TERTIP HAYIRLI TEZKERELER...
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
22 Ağustos 2011, 13:28
hayırlı ugurlu olsn. hayırlı teskereler
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
-
22 Ağustos 2011, 14:14
farcob adlı üyeden alıntı
hayırlıtezkereler sağlıcakla git gel.
eyvallah sağol abi....
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
ahmet şimşek adlı üyeden alıntı
91/3 İKMAL MALİYE OKULU VE EĞİTİM MERKEZİ KOMUTANLIĞI İST./KÜÇÜKYALI. TERTIP HAYIRLI TEZKERELER...
eyvallah sağol sende sağ salim git gel..... vaybe 91/3 tertiplerle gidiyoruz ha... ben baya geç kalmışım yaw...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------
vioLence adlı üyeden alıntı
hayırlı ugurlu olsn. hayırlı teskereler
eyvallah sağolasın...
-
22 Ağustos 2011, 15:53
Hayırlı tezkereler, yolun açık olsun, en kısa zamanda aramızda görmek dileği ile...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
22 Ağustos 2011, 16:28
Hayırlı tezkereler dostum.
3K'yı unutma.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
22 Ağustos 2011, 16:40
metci adlı üyeden alıntı
Hayırlı tezkereler, yolun açık olsun, en kısa zamanda aramızda görmek dileği ile...
eyvallah sağol teşekkür ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
overcloud adlı üyeden alıntı
Hayırlı teskereler dostum.
3K'yı unutma.
eyvallah adamım...
-
22 Ağustos 2011, 16:52
evlenip gitmek kötü olur zorluk çekersin derler inş. sizde öyle sorunlar olmaz yoksa gün geçmez hayırlı teskereler Allah youlunuzu açık ettsin
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
22 Ağustos 2011, 17:08
kingcüneyt adlı üyeden alıntı
evlenip gitmek kötü olur zorluk çekersin derler inş. sizde öyle sorunlar olmaz yoksa gün geçmez hayırlı teskereler Allah youlunuzu açık ettsin
eyvallah adamım sağol..... zor olacak ama her şeyden zevk almak lazım... yoksa çekilmez bir çile olur...
-
22 Ağustos 2011, 19:04
Hayırlı tezkereler,
sayılı gün çabuk biter.
Rabbim seni ve tüm mehmetçikleri korusun.
Yüce Allah yar ve yardımcın olsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
22 Ağustos 2011, 19:54
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
22 Ağustos 2011, 20:11
Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı
Hayırlı tezkereler,
sayılı gün çabuk biter.
Rabbim seni ve tüm mehmetçikleri korusun.
Yüce Allah yar ve yardımcın olsun.
amin....................
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
aynen öyle buda gelir buda geççer....sayende yüzüm tebessüm etti...
-
22 Ağustos 2011, 20:20
Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasıp etsin inşallah.
Şimdiden hayırlı tezkereler dilerim.
Yukarıda da dediğin gibi askerlikten zevk almaya çalışırsan daha çabuk geçer günler.
Yeni hatıralar, yeni maceralar seni bekliyor. Allaha emanet ol.
Bizleri de unutma, fırsatını bulursan iki kelam et.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)