Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...

REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallahi daha çok biz senin tavsiyerine ihtiyaç duyacağız galiba. Bizim "CBF150'nin Çözülemeyen Tekleme Sorunu" başlığına epey katkıların oldu. Askerde internet imkanı bulursan MT neti bir kontrol edersin. Hem iyi haberlerini alırız. Hemde fikirlerinden faydalanırız.
    daha demin sedat yani mahony ile onu konuşuyorduk... dedim her fırsatta mt ye girmeliyim.... tekleme sorunu gerçekten kafama takıldı.... bujin bobin beyin bu denklemde çözülmesi lazım ama nafile çözülmedi... dün irfan kardeşimizin 2011 model 1945 km motoru 1185 km 200 gram yağ yaktı... honda bu argesi bu sorunları çok basit çözer ama ya çözmek istemiyor yada bilemiyorum.... ben sizleri mt gerçekten özleyeceğim ama elime geçen her fırsatta selam verceğim... bu başlık bu işe yarayacak.. sen tekleme konusunda bir sonuç a ulaştığında özelden yaz gönder bana... elbet bir gün bakarım emin ol.....

bu konuda hepimizin birbirimize verebilecek bir kaç tavsiyesi tecrübesi vardır... ben sizden öğreneceğim sizler benden....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _w_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Breton 125
    hayırlı teskereler Ramazan Abi Hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah ...
    Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
    Kanuni Breton _Mavi Ejder_

Vedalar Zamansız olur...

EnDuRoCu_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ramazan hocam,
    Şimdiden hayırlı teskereler diliyorum,ben kayseriliyim acemiliğin süresinde mutlaka görüşelim,görüşmeye çalışalım tam bölüğünü felan öğrendiğinde yazarsan ziyaretine gelmeye çalışırım.özelden numaramı veriyorum...
    altı''AT''mış

Motosikleti
    Alıntı _w_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı teskereler Ramazan Abi Hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah ...
    sağol adamım.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------

Alıntı EnDuRoCu_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ramazan hocam,
    Şimdiden hayırlı teskereler diliyorum,ben kayseriliyim acemiliğin süresinde mutlaka görüşelim,görüşmeye çalışalım tam bölüğünü felan öğrendiğinde yazarsan ziyaretine gelmeye çalışırım.özelden numaramı veriyorum...
    bende görüşmek tanışmak isterim sizlerle.... gerçekten gelip tanışacak olan motorcu dostlara şimdiden teşekkür ederim...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Allah mubarek etsin canım kardeşim.
    Şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.
    Allah yar ve yardımcın olsun....
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

Motosikleti
    Alıntı siyahatmaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah mubarek etsin canım kardeşim.
    Şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.
    Allah yar ve yardımcın olsun....

abi sağol iyi dileklerin için....

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Sensiz Forum Çekilmez...Hayırlı teskereler abi allah yardımcın olsun çabuk dönmen dileğiyle

Motosikleti
    Alıntı Recaİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sensiz Forum Çekilmez...Hayırlı teskereler abi allah yardımcın olsun çabuk dönmen dileğiyle
    bende siz siz orda neler yapacağım diyorum... ben geleceğim sen gideceksin....

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    yolun açık olsun su gibi git su gibi gel.

Motosikleti
    Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yolun açık olsun su gibi git su gibi gel.

eyvallah sağolasın..........

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    gitmeden bir organizasyon yapalım.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

Cenabı Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin dostum. bende 14 sene önce seninle aynı yere gitmiştim. Biraz yorucu ama zevkli olacaktır. Kuvvetle muhtemel oradan doğuya gideceksin (kayseri,bolu, hakkari ,siirt,tunceli kom tugayları. inşallah buralara düşmessin) küçük ihtimal hava indirme, gökçeada ya da kıbrıs. hava indirme taburuna düşersen oranın yemekhane taban döşemesini ben ve arkadaşlarım yapmıştık.
    lezzet gider mesuliyet kalır

Motosikleti
    Alıntı The Dude adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gitmeden bir organizasyon yapalım.
    iyi olur gerçekten... seninle bayadırda görüşemiyoruz... pendik tarafına yolun düşerse beklerim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------

Alıntı yusuf ç. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cenabı Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin dostum. bende 14 sene önce seninle aynı yere gitmiştim. Biraz yorucu ama zevkli olacaktır. Kuvvetle muhtemel oradan doğuya gideceksin (kayseri,bolu, hakkari ,siirt,tunceli kom tugayları. inşallah buralara düşmessin) küçük ihtimal hava indirme, gökçeada ya da kıbrıs. hava indirme taburuna düşersen oranın yemekhane taban döşemesini ben ve arkadaşlarım yapmıştık.
    iyi dileklerin için teşekkür ederim.... babam gökçeadada yapmış ama o normal komando imiş... ben bizim köyden acemilikte kayseriye giden ilk kişiymişim.. kafamda çok soru var.. acabalar kafamı yiyor.. herkes başka bişey söylüyor.. ama ben zevk almak istiyorum ve iyi yada kötü mutlu yapacağım bu işi... kıbrısta şuan sedat 57 askerlik yapıyor.... oraaya düşersem varya mükemmel olacaktır..süper ötesi yanii....

Onur Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300 HAYABUSA
    Kankam şimdiden hayırlı teskereler bayrak sırası sende sayılı gün çabuk geçer oradayken uzun gelir ama buraya gelince ne çabuk bitti dersin. gerçi buradan yazıyorumda yazma sebebim büyük ihtimal seni uğurlayacağımız gün ailenle ilgilenmek zorunda kalacaksın ve hepimizi dinleyemeyeceksin bi kargaşa olacak askerlik güzel şeydir her erkek tatmalı
    Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş

Motosikleti
    Alıntı Onur Y. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kankam şimdiden hayırlı teskereler bayrak sırası sende sayılı gün çabuk geçer oradayken uzun gelir ama buraya gelince ne çabuk bitti dersin. gerçi buradan yazıyorumda yazma sebebim büyük ihtimal seni uğurlayacağımız gün ailenle ilgilenmek zorunda kalacaksın ve hepimizi dinleyemeyeceksin bi kargaşa olacak askerlik güzel şeydir her erkek tatmalı
    beni uğurlamaya gelen herkesle tek tek ilgileneceğime emin olabilirsin.... hatta erken gelip bahçemizde çay ve muhabbet e ortak bile olursun yeterki iste... biz bir aileyiz hep birlikte....

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beni uğurlamaya gelen herkesle tek tek ilgileneceğime emin olabilirsin.... hatta erken gelip bahçemizde çay ve muhabbet e ortak bile olursun yeterki iste... biz bir aileyiz hep birlikte....
    Zaten eve gelip oradan konvoy yapmak lazım ....
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

Motosikleti
    ayıpsın kanka zaten öyle bi şansımız varsa erken geliriz :D

Motosikleti
    Alıntı cbr1100 xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten eve gelip oradan konvoy yapmak lazım ....
    abi evde sıkıntı yok... bahçe müsait... istediğiniz saat gelebilirsiniz....

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

Alıntı Onur Y. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayıpsın kanka zaten öyle bi şansımız varsa erken geliriz :D
    onur ev müsait bahçe müsait istediğiniz saat gelebilirsiniz... bunları sorun etmeyin lütfen.... kanka gider ayak size bide semaverde çay bile yaparım...

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Allah yolunu açık etsin. GÖrüşemeden gidiyorsun ya ona yanarım . İnşallah görüşme imkanıda olur
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    abi evde sıkıntı yok... bahçe müsait... istediğiniz saat gelebilirsiniz....

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

onur ev müsait bahçe müsait istediğiniz saat gelebilirsiniz... bunları sorun etmeyin lütfen.... kanka gider ayak size bide semaverde çay bile yaparım...
    varya sana songününde semaverde çay yaptırıp eziyet etmeyen onur ne olsun?

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)