Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...

REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulem ramço adamın asabısını bosma aynen kardeşim zaman çabuk geçiyor ben askerden 99 da gelmişim vayyy anasını beeeee...

gitmeden görüşecez inşallah kankam, hatta gittikten sonrada görüşşme olasılığı yüksek zaten gelince görüşecez eeeee sorun nerde

belli olmaz ramazanım umut vermeyeyim şimdiden fakat ben dengesiz adamım ve motosikletçiyim aga rüzgar sana doğru yönlendirir bakarsın bi gün , tapa gaz basarım şerefsizim , iştima saatinde megofandanduyarsın havacı çavuş ramazan ziyaretçin varrrr...
    ağa ne güzel konuşuyorsun.... ağzından bal damlıyor.... ağa ordayken burdayken ne zaman istersen görüşelim... dün akşam arkadaşları satmayayım diye mecbüren erken kaçmak zorunda kaldım....ama telafi edebilirim.... ben evdeyim... çık gel.... olmadı en son uğurlamaya gel...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Kayseri'ye gitmek için bahane arıyordum ,

çok değerli bir bahanemiz var artık...

hayat ve MT süprizlerle dolu....

hayırlı teskereler dilerim...
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Motosikleti
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

adamım beklerim sizleri oraya ..orlarda beni sizsiz bırakmayın.... orda asker ocağında sizi çok iyi ağırlarım sıkıntınız olmasın...

iyi dileklerin için teşekkürler.. yolunuz düşerse uğrayın tai sevindirin garibanı.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------

aha bir tane viedo buldum

http://www.youtube.com/watch?v=QNNxPEPYWVs
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Kardeşim, şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum, tez zamanda, sağ salim gider gelirsin inşallah, tekrar aramıza dönmen dileği ile. zaman ne kadar çabuk geçicek sen bile şaşıracaksın.

Motosikleti
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim, şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum, tez zamanda, sağ salim gider gelirsin inşallah, tekrar aramıza dönmen dileği ile.
    eyvallah sağol adamım iyi dileklerin için.....

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

uzaklarda aramaya gerenk yok ramço ahanda bi delüüü daha sana dostum
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    güle güle git güle güle gel sevgili kardeşim..sana uğurlama korteji yapılması lazım aslında..ciddi olarak sölüyorum... duyrulur..
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

nihat202 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorsuz kaldım. :(
    Hayırlı Tezkereler kardeş,hayırlı uğurlu gidip dönersin İnşallah...
    Motor sevdası bambaşka!!!
    Benzemez hiç bir aşka!!!

nadrov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    Ramço hayırlı teskereler dilerim sağlıcakla gidip dönersin insallah

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Ramço kardeşim hayırlı teskereler dılerım ALLAH cc. sağ salım ailene kavuştursun belkı bıraz zor olacak ama eğlencelı bır tatıle gıdıyorum dıye düşün ben zor zamanda ve zor bır yerde askerlık yaptım ama gercekten gün bıle saymadım cokta hoşuma gıderek yaptım ama evlı değildım dolayısı ile cocuğum yoktu senı bı tek bu zorlar ama sen ramço sun üstesınden gelırsın

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    seni yakından tanımamış olsamda, tanımış gibiyim aslında mt nin olmazsa olmazlarından birisin, eskiler iyi bilirler yenilerde
    uzun bir süreç ama bir şekilde bitiyor. bir bakmışsın aramızdasın
    neyse yolun açık olsun hayırlı teskereler, Allaha emanet ol
    asker selam dur
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Sag salim git gel kardesim..
    Hayirli Teskereler..
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    KArdeşim bırak otobüsü falan . Kışlaya motorunla git (15 aycık kadar göremeyeceksın zaten) Nizamıyede bırakırsın. Nöbetlerinde bakımlarını yapar hasret giderirsin :D .Çıkarkende alır dönersin

Hayırlı teskereler kardeşim . Güle güle git güle güle gel...
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

Motosikleti
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uzaklarda aramaya gerenk yok ramço ahanda bi delüüü daha sana dostum

irfan neden burdayım... neden burdayız.. aslında hepimiz delü yüz....

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:32 ----------

Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güle güle git güle güle gel sevgili kardeşim..sana uğurlama korteji yapılması lazım aslında..ciddi olarak sölüyorum... duyrulur..
    duygulandım gerçekten... en az 10 arkadaşım daha aynısını söyledi... ben böyle birşeyin olmasını isterim ama nasip... 5-10 motor garanti yapacak ama bu sayı artacaktır dostlar arkadaşlar sayesinde...

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:35 ----------

Alıntı nihat202 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı Tezkereler kardeş,hayırlı uğurlu gidip dönersin İnşallah...
    saağol iyi dileklerin için.......

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:38 ----------

Alıntı nadrov adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ramço hayırlı teskereler dilerim sağlıcakla gidip dönersin insallah
    nadir abi sağol seninle daha ne geziler yapacağız.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:40 ----------

Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ramço kardeşim hayırlı teskereler dılerım ALLAH cc. sağ salım ailene kavuştursun belkı bıraz zor olacak ama eğlencelı bır tatıle gıdıyorum dıye düşün ben zor zamanda ve zor bır yerde askerlık yaptım ama gercekten gün bıle saymadım cokta hoşuma gıderek yaptım ama evlı değildım dolayısı ile cocuğum yoktu senı bı tek bu zorlar ama sen ramço sun üstesınden gelırsın
    iyi dileklerin için sağol abi... elimizden geleni yapacağız.. sabredeceğiz bazen duymayacağız ama görevimizi bitirip döneceğiz...

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:42 ----------

Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seni yakından tanımamış olsamda, tanımış gibiyim aslında mt nin olmazsa olmazlarından birisin, eskiler iyi bilirler yenilerde
    uzun bir süreç ama bir şekilde bitiyor. bir bakmışsın aramızdasın
    neyse yolun açık olsun hayırlı teskereler, Allaha emanet ol
    asker selam dur

mt bize yeni dostlar yeni arkadaşlar kazandırıyor... bazen yolda giderken birileri önüme atlıyor..kendi kendime ne oluyor diyorum adam bana ben seni mt den tanıyorum buyur çayımı iç diyor... bazen zamansız telefonlarım çalıyor... açıyorum numaranıza mt den ulaştım benim motorumda şu sorun var diyor... mutlu oluyorum.... biz aslında geniş bir aileyiz.... sağol iyi dileklerin için...

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:44 ----------

Alıntı remzi_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sag salim git gel kardesim..
    Hayirli Teskereler..
    sağolun iyi dilekleriniz için.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:46 ----------

Alıntı Raphae1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KArdeşim bırak otobüsü falan . Kışlaya motorunla git (15 aycık kadar göremeyeceksın zaten) Nizamıyede bırakırsın. Nöbetlerinde bakımlarını yapar hasret giderirsin :D .Çıkarkende alır dönersin

Hayırlı teskereler kardeşim . Güle güle git güle güle gel...
    aslında motosikletimi koyacak yerler var... köyüme 1 saat uzaklıkta bu tugay.... gideceğim yerde çokta akrabam var ama acemilik safasında götürmem motoru..zaten dayım getirir kendi motosikletini bana eminim... ilk kaskımı dayım vermişti...kendi sini kask sız bırakıp...

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Hayırlı teskereler. İkiteker sürücüleri dikkatli olma konusunda başarılıdır. Askerde de dikkatli ol.

Motosikleti
    Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı teskereler. İkiteker sürücüleri dikkatli olma konusunda başarılıdır. Askerde de dikkatli ol.
    tavsiyen alınmıştır...sağol...

malkocoglu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR125
    kerdeş yeniden alsalar seve seve yeniden giderim inan .sen de çok zorlanmasın bazı şeyleri mantığın almıycak tabi hayırlısıyla git gel inşallah bu bir emirdir...
    Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...

speedy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    evet türlü deneyimler ve hikayeler dinlenmesi gereken öğütler vs.vs. önemli şeyler bunlar ,

Benim söyleyeceğim ise şunlar
    1-evli olmak evet asker adam için zor (özlemler açısından)
    2-Bir yozgatlı+istanbullunun nasıl asker nasıl mert olunur gösterilmesi artık zorunluluk olmuştur
    3- seni sevenleri düşünerekten ota boka hop ben buradayım dememek
    4- ayak sağlığını düşünerek acemiliğin hemen ardından kendi özel terliğine sahip olmakve terliğin çalımaması adına tüm önlemlerin alınması
    5-İçindeyken kurtulmak dışına çıktığında hey gidi günler dedirten günlerin mümkün olduğunca keyfini çıkarmak
    6-
    7-
    9
    15-HEPSİNDEN ÖNEMLİSİ TECAVÜZ KAÇINILMAZSA KEYF ALMAYI ÖĞRENMEKTİR.

Nacizane bir kaç öneri affola.
    ne zaman başın sıkışırsa telimi biliyorsun.Her daim mutlu olasın

Motosikleti
    Alıntı malkocoglu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kerdeş yeniden alsalar seve seve yeniden giderim inan .sen de çok zorlanmasın bazı şeyleri mantığın almıycak tabi hayırlısıyla git gel inşallah bu bir emirdir...
    emredersin malkoçoğlu....

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------

Alıntı speedy2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet türlü deneyimler ve hikayeler dinlenmesi gereken öğütler vs.vs. önemli şeyler bunlar ,

Benim söyleyeceğim ise şunlar
    1-evli olmak evet asker adam için zor (özlemler açısından)
    2-Bir yozgatlı+istanbullunun nasıl asker nasıl mert olunur gösterilmesi artık zorunluluk olmuştur
    3- seni sevenleri düşünerekten ota boka hop ben buradayım dememek
    4- ayak sağlığını düşünerek acemiliğin hemen ardından kendi özel terliğine sahip olmakve terliğin çalımaması adına tüm önlemlerin alınması
    5-İçindeyken kurtulmak dışına çıktığında hey gidi günler dedirten günlerin mümkün olduğunca keyfini çıkarmak
    6-
    7-
    9
    15-HEPSİNDEN ÖNEMLİSİ TECAVÜZ KAÇINILMAZSA KEYF ALMAYI ÖĞRENMEKTİR.

Nacizane bir kaç öneri affola.
    ne zaman başın sıkışırsa telimi biliyorsun.Her daim mutlu olasın
    özer abi seninle tanşana kadar bir abim yoktu... ama sende biliyorsun ki artık ben seni abim yerine koyuyorum ve tavsiyelerin en üst plaanda dikkate alınacaktır.. her konuda yardım isteyeceğim kişilerin başında sen varsın.... teşekkürler abi her şey için..inşallah kısmet olur gitmeden veya giderken bir kez daha görüşürüz...

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tavsiyen alınmıştır...sağol...

Vallahi daha çok biz senin tavsiyerine ihtiyaç duyacağız galiba. Bizim "CBF150'nin Çözülemeyen Tekleme Sorunu" başlığına epey katkıların oldu. Askerde internet imkanı bulursan MT neti bir kontrol edersin. Hem iyi haberlerini alırız. Hemde fikirlerinden faydalanırız.

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)