TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...
Reklamlar
-
21 Ağustos 2011, 00:18
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
ulem ramço adamın asabısını bosma
aynen kardeşim zaman çabuk geçiyor ben askerden 99 da gelmişim vayyy anasını beeeee...
gitmeden görüşecez inşallah kankam, hatta gittikten sonrada görüşşme olasılığı yüksek zaten gelince görüşecez eeeee sorun nerde
belli olmaz ramazanım umut vermeyeyim şimdiden fakat ben dengesiz adamım ve motosikletçiyim aga rüzgar sana doğru yönlendirir bakarsın bi gün , tapa gaz basarım şerefsizim , iştima saatinde megofandanduyarsın havacı çavuş ramazan ziyaretçin varrrr...
ağa ne güzel konuşuyorsun.... ağzından bal damlıyor.... ağa ordayken burdayken ne zaman istersen görüşelim... dün akşam arkadaşları satmayayım diye mecbüren erken kaçmak zorunda kaldım....ama telafi edebilirim.... ben evdeyim... çık gel.... olmadı en son uğurlamaya gel...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
21 Ağustos 2011, 00:20
Kayseri'ye gitmek için bahane arıyordum ,
çok değerli bir bahanemiz var artık...
hayat ve MT süprizlerle dolu....
hayırlı teskereler dilerim...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
21 Ağustos 2011, 00:27
takendy adlı üyeden alıntı
adamım beklerim sizleri oraya ..orlarda beni sizsiz bırakmayın.... orda asker ocağında sizi çok iyi ağırlarım sıkıntınız olmasın...
iyi dileklerin için teşekkürler.. yolunuz düşerse uğrayın tai sevindirin garibanı.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
aha bir tane viedo buldum
http://www.youtube.com/watch?v=QNNxPEPYWVs
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
21 Ağustos 2011, 00:29
Kardeşim, şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum, tez zamanda, sağ salim gider gelirsin inşallah, tekrar aramıza dönmen dileği ile. zaman ne kadar çabuk geçicek sen bile şaşıracaksın.
-
21 Ağustos 2011, 00:31
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Kardeşim, şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum, tez zamanda, sağ salim gider gelirsin inşallah, tekrar aramıza dönmen dileği ile.
eyvallah sağol adamım iyi dileklerin için.....
-
21 Ağustos 2011, 01:44
Kocaeli İl Temsilcisi
takendy adlı üyeden alıntı
uzaklarda aramaya gerenk yok ramço ahanda bi delüüü daha sana dostum
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
21 Ağustos 2011, 02:05
güle güle git güle güle gel sevgili kardeşim..sana uğurlama korteji yapılması lazım aslında..ciddi olarak sölüyorum... duyrulur..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
21 Ağustos 2011, 02:08
Hayırlı Tezkereler kardeş,hayırlı uğurlu gidip dönersin İnşallah...
Motor sevdası bambaşka!!!
Benzemez hiç bir aşka!!!
-
21 Ağustos 2011, 02:12
Ramço hayırlı teskereler dilerim sağlıcakla gidip dönersin insallah
-
21 Ağustos 2011, 03:12
Ramço kardeşim hayırlı teskereler dılerım ALLAH cc. sağ salım ailene kavuştursun belkı bıraz zor olacak ama eğlencelı bır tatıle gıdıyorum dıye düşün ben zor zamanda ve zor bır yerde askerlık yaptım ama gercekten gün bıle saymadım cokta hoşuma gıderek yaptım ama evlı değildım dolayısı ile cocuğum yoktu senı bı tek bu zorlar ama sen ramço sun üstesınden gelırsın
-
21 Ağustos 2011, 05:13
-
21 Ağustos 2011, 05:57
Sag salim git gel kardesim..
Hayirli Teskereler..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
21 Ağustos 2011, 07:31
KArdeşim bırak otobüsü falan . Kışlaya motorunla git (15 aycık kadar göremeyeceksın zaten) Nizamıyede bırakırsın. Nöbetlerinde bakımlarını yapar hasret giderirsin :D .Çıkarkende alır dönersin
Hayırlı teskereler kardeşim . Güle güle git güle güle gel...
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
21 Ağustos 2011, 08:49
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
uzaklarda aramaya gerenk yok ramço ahanda bi delüüü daha sana dostum
irfan neden burdayım... neden burdayız.. aslında hepimiz delü yüz....
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:32 ----------
mezit adlı üyeden alıntı
güle güle git güle güle gel sevgili kardeşim..sana uğurlama korteji yapılması lazım aslında..ciddi olarak sölüyorum... duyrulur..
duygulandım gerçekten... en az 10 arkadaşım daha aynısını söyledi... ben böyle birşeyin olmasını isterim ama nasip... 5-10 motor garanti yapacak ama bu sayı artacaktır dostlar arkadaşlar sayesinde...
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:35 ----------
nihat202 adlı üyeden alıntı
Hayırlı Tezkereler kardeş,hayırlı uğurlu gidip dönersin İnşallah...
saağol iyi dileklerin için.......
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:38 ----------
nadrov adlı üyeden alıntı
Ramço hayırlı teskereler dilerim sağlıcakla gidip dönersin insallah
nadir abi sağol seninle daha ne geziler yapacağız.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:40 ----------
askon adlı üyeden alıntı
Ramço kardeşim hayırlı teskereler dılerım ALLAH cc. sağ salım ailene kavuştursun belkı bıraz zor olacak ama eğlencelı bır tatıle gıdıyorum dıye düşün ben zor zamanda ve zor bır yerde askerlık yaptım ama gercekten gün bıle saymadım cokta hoşuma gıderek yaptım ama evlı değildım dolayısı ile cocuğum yoktu senı bı tek bu zorlar ama sen ramço sun üstesınden gelırsın
iyi dileklerin için sağol abi... elimizden geleni yapacağız.. sabredeceğiz bazen duymayacağız ama görevimizi bitirip döneceğiz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:42 ----------
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
mt bize yeni dostlar yeni arkadaşlar kazandırıyor... bazen yolda giderken birileri önüme atlıyor..kendi kendime ne oluyor diyorum adam bana ben seni mt den tanıyorum buyur çayımı iç diyor... bazen zamansız telefonlarım çalıyor... açıyorum numaranıza mt den ulaştım benim motorumda şu sorun var diyor... mutlu oluyorum.... biz aslında geniş bir aileyiz.... sağol iyi dileklerin için...
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:44 ----------
remzi_39 adlı üyeden alıntı
Sag salim git gel kardesim..
Hayirli Teskereler..
sağolun iyi dilekleriniz için.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:46 ----------
Raphae1 adlı üyeden alıntı
KArdeşim bırak otobüsü falan . Kışlaya motorunla git (15 aycık kadar göremeyeceksın zaten) Nizamıyede bırakırsın. Nöbetlerinde bakımlarını yapar hasret giderirsin :D .Çıkarkende alır dönersin
Hayırlı teskereler kardeşim . Güle güle git güle güle gel...
aslında motosikletimi koyacak yerler var... köyüme 1 saat uzaklıkta bu tugay.... gideceğim yerde çokta akrabam var ama acemilik safasında götürmem motoru..zaten dayım getirir kendi motosikletini bana eminim... ilk kaskımı dayım vermişti...kendi sini kask sız bırakıp...
-
21 Ağustos 2011, 11:34
Hayırlı teskereler. İkiteker sürücüleri dikkatli olma konusunda başarılıdır. Askerde de dikkatli ol.
-
21 Ağustos 2011, 12:39
acemi60 adlı üyeden alıntı
Hayırlı teskereler. İkiteker sürücüleri dikkatli olma konusunda başarılıdır. Askerde de dikkatli ol.
tavsiyen alınmıştır...sağol...
-
21 Ağustos 2011, 12:45
kerdeş yeniden alsalar seve seve yeniden giderim inan .sen de çok zorlanmasın bazı şeyleri mantığın almıycak tabi hayırlısıyla git gel inşallah bu bir emirdir...
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
-
21 Ağustos 2011, 13:08
evet türlü deneyimler ve hikayeler dinlenmesi gereken öğütler vs.vs. önemli şeyler bunlar ,
Benim söyleyeceğim ise şunlar
1-evli olmak evet asker adam için zor (özlemler açısından)
2-Bir yozgatlı+istanbullunun nasıl asker nasıl mert olunur gösterilmesi artık zorunluluk olmuştur
3- seni sevenleri düşünerekten ota boka hop ben buradayım dememek
4- ayak sağlığını düşünerek acemiliğin hemen ardından kendi özel terliğine sahip olmakve terliğin çalımaması adına tüm önlemlerin alınması
5-İçindeyken kurtulmak dışına çıktığında hey gidi günler dedirten günlerin mümkün olduğunca keyfini çıkarmak
6-
7-
9
15-HEPSİNDEN ÖNEMLİSİ TECAVÜZ KAÇINILMAZSA KEYF ALMAYI ÖĞRENMEKTİR.
Nacizane bir kaç öneri affola.
ne zaman başın sıkışırsa telimi biliyorsun.Her daim mutlu olasın
-
21 Ağustos 2011, 13:14
malkocoglu48 adlı üyeden alıntı
kerdeş yeniden alsalar seve seve yeniden giderim inan .sen de çok zorlanmasın bazı şeyleri mantığın almıycak tabi
hayırlısıyla git gel inşallah bu bir emirdir...
emredersin malkoçoğlu....
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------
speedy2 adlı üyeden alıntı
evet türlü deneyimler ve hikayeler dinlenmesi gereken öğütler vs.vs. önemli şeyler bunlar ,
Benim söyleyeceğim ise şunlar
1-evli olmak evet asker adam için zor (özlemler açısından)
2-Bir yozgatlı+istanbullunun nasıl asker nasıl mert olunur gösterilmesi artık zorunluluk olmuştur
3- seni sevenleri düşünerekten ota boka hop ben buradayım dememek
4- ayak sağlığını düşünerek acemiliğin hemen ardından kendi özel terliğine sahip olmakve terliğin çalımaması adına tüm önlemlerin alınması
5-İçindeyken kurtulmak dışına çıktığında hey gidi günler dedirten günlerin mümkün olduğunca keyfini çıkarmak
6-
7-
9
15-HEPSİNDEN ÖNEMLİSİ TECAVÜZ KAÇINILMAZSA KEYF ALMAYI ÖĞRENMEKTİR.
Nacizane bir kaç öneri affola.
ne zaman başın sıkışırsa telimi biliyorsun.Her daim mutlu olasın
özer abi seninle tanşana kadar bir abim yoktu... ama sende biliyorsun ki artık ben seni abim yerine koyuyorum ve tavsiyelerin en üst plaanda dikkate alınacaktır.. her konuda yardım isteyeceğim kişilerin başında sen varsın.... teşekkürler abi her şey için..inşallah kısmet olur gitmeden veya giderken bir kez daha görüşürüz...
-
21 Ağustos 2011, 14:03
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
tavsiyen alınmıştır...sağol...
Vallahi daha çok biz senin tavsiyerine ihtiyaç duyacağız galiba. Bizim "CBF150'nin Çözülemeyen Tekleme Sorunu" başlığına epey katkıların oldu. Askerde internet imkanı bulursan MT neti bir kontrol edersin. Hem iyi haberlerini alırız. Hemde fikirlerinden faydalanırız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)