hayırlı teskereler kardeşim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ramço sana hayırlı teskereller diliyorum... bu arada okuduğun okulun sana askerde bi ayrıcalığı olmayacak mı? bunu merak ediyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
eyvallah sağol adamım....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
üniversteyi 3. sınıfta bıraktım... evraklarımda üniversite terk diye yazıyor... ben manga kısım çavuşu olarak gidiyorum... silüs ü veren komutanın dediğine göre manga kısım çavuşu olmama yaramış... ama okulu bitirmediğimden 15 ay yapacağım.... köyümüzde ilk ben gidiyorum kayseriye....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
keşke biraz dişini sıkıp ta okulu bitirseydin en azından kısa dönem yapıp gelirdin çok güzel bi duygu olsa gerek 6 ayda askerlik bitirmek
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Ramço kazasız,belasız hayırlı teskereler..
HONDACBR125RAPRİLİARS125YAMAHAR6
hayırlısıyla kazasız belasız bitirirsin inş. bende geç gittim zor oluyor evlisin dahada zor olacak elbet ama allah sabrını veriyor.
kurban olduğum mevlam yardımcınız olsun inş.
Hayırlı teskereler Ramazan abi. Gittiğin gibi bir problem olmadan gelirsin inşallah.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Merhaba
Çevremden gördüğüm duyduğum kadarı ile artık eskisi gibi sıkı değil askerlik, Tabi yer ve görev de önemli. İstanbulda en kötü askerlik , ardahan da en kral askerlik yapılabilinir.
Güle güle git güle güle gel
Hayırlı teskereler
Diş Fırçam Bile Motorlu :cherry:
kardeş hayırlı teskereler..kazasız belasız gidip gelirsin inş.. sağlıcakla kalasın..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Güle güle git Ramazan sayılı gün çabuk geçer , dönüşte bol bol askerlik anısı döner bol bol yazarsın.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
sevgili ramazanım evet bulunduğun konum itibari ile askerliğin sana koyacağı gün gibi ortada , bir eş ve çocuk
senin için kapının dibinde bile askerlik yapsan yinede zor olacak kardeşim emir altında olup istediğin an istediğini yapamayacaksın işte insanı sıkan durumun başlıca sebebi
fakat şunuda unutmaki askerlikte ayrı bir tat be kardeşim yauuuu, onunda görülmesi yaşanması gerek diye düşünüyorum ,
neyse askerlikti filan diye konuyu uzatırsam bu mesele kapanmaz ben en iyisi iyi niyet dileklerimi söyleyip seni beklemeye koyulayım
hayırlı teskereler kardeşim 15 ay nedirki anlayamazsın bile su gibi gelir geçer
ahanda şuraya yazıyorum 15 ay sonra bu yorumları okuduğunda tebessüm edeceksin ulem ne çabuk geçti zaman diyeceksin ,
fakat çektiğin sıkıntı, tecrübe ve deneyim senin şuur altında yapışıp senle birlikte devam edecek ve bunu hiç birimiz anlayamayacağız ,
bunun adınıda askerlik koyacaksın...
hayılısı ile git gel bekliyor olacağız...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
sağ ve salimen gidip gelmen dileğiyle hayırlı teskereler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
sağolun teşekkür ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
çok sağol teşekkür ederim....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
abi beni biliyorsun.... anılarla yaşarım.... burdan anlatır yüzünüzde tebessüm oluştururum inşallah...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
irfan cığım... teşekkür ederim güzel yorumların için... daha dün okula gidiyordum şimdi evli çocuklu mutluyum.... zaman bu bize belli etmeden akıp geçiyor.... gitmeden tekrar görüşelim ağa....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
eyvallah eroldayı iyi dileklerin için....
ulem ramço adamın asabısını bosma aynen kardeşim zaman çabuk geçiyor ben askerden 99 da gelmişim vayyy anasını beeeee...
gitmeden görüşecez inşallah kankam, hatta gittikten sonrada görüşşme olasılığı yüksek zaten gelince görüşecez eeeee sorun nerde
belli olmaz ramazanım umut vermeyeyim şimdiden fakat ben dengesiz adamım ve motosikletçiyim aga rüzgar sana doğru yönlendirir bakarsın bi gün , tapa gaz basarım şerefsizim , iştima saatinde megofandanduyarsın havacı çavuş ramazan ziyaretçin varrrr...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)