Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...

REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı ramcoo86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı teskereler, Allah sabır versin...
    eyvallah sağolun....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı teskereler kardeşim
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ramço sana hayırlı teskereller diliyorum... bu arada okuduğun okulun sana askerde bi ayrıcalığı olmayacak mı? bunu merak ediyorum
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı teskereler kardeşim
    eyvallah sağol adamım....

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ramço sana hayırlı teskereller diliyorum... bu arada okuduğun okulun sana askerde bi ayrıcalığı olmayacak mı? bunu merak ediyorum
    üniversteyi 3. sınıfta bıraktım... evraklarımda üniversite terk diye yazıyor... ben manga kısım çavuşu olarak gidiyorum... silüs ü veren komutanın dediğine göre manga kısım çavuşu olmama yaramış... ama okulu bitirmediğimden 15 ay yapacağım.... köyümüzde ilk ben gidiyorum kayseriye....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

speedy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    Güle güle git vede gel

Motosikleti
    Alıntı speedy2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güle güle git vede gel
    sağolasın abi....

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    keşke biraz dişini sıkıp ta okulu bitirseydin en azından kısa dönem yapıp gelirdin çok güzel bi duygu olsa gerek 6 ayda askerlik bitirmek
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keşke biraz dişini sıkıp ta okulu bitirseydin en azından kısa dönem yapıp gelirdin çok güzel bi duygu olsa gerek 6 ayda askerlik bitirmek
    ben bu duyguyu yaşayamayacağım..... hayırlısı buymuş demekki....

Motosikleti
    Aprilia RS "08
    Ramço kazasız,belasız hayırlı teskereler..
    HONDACBR125RAPRİLİARS125YAMAHAR6

Motosikleti
    Alıntı OguzhanCBR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ramço kazasız,belasız hayırlı teskereler..
    eyvallah sağolasın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tvs apache rtr150 gri (2011)
    hayırlısıyla kazasız belasız bitirirsin inş. bende geç gittim zor oluyor evlisin dahada zor olacak elbet ama allah sabrını veriyor.
    kurban olduğum mevlam yardımcınız olsun inş.

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Hayırlı teskereler Ramazan abi. Gittiğin gibi bir problem olmadan gelirsin inşallah.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

Motosikleti
    Alıntı ekremz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlısıyla kazasız belasız bitirirsin inş. bende geç gittim zor oluyor evlisin dahada zor olacak elbet ama allah sabrını veriyor.
    kurban olduğum mevlam yardımcınız olsun inş.
    hayırlısıyla gidip geleceğim..sabredeceğim... inşallah 15 ay sonra yeniden burda olacağım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------

Alıntı syn022 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı teskereler Ramazan abi. Gittiğin gibi bir problem olmadan gelirsin inşallah.
    inşallah.... sağol.....

Motosikleti
    SYM XS 125 K
    Merhaba

Çevremden gördüğüm duyduğum kadarı ile artık eskisi gibi sıkı değil askerlik, Tabi yer ve görev de önemli. İstanbulda en kötü askerlik , ardahan da en kral askerlik yapılabilinir.

Güle güle git güle güle gel

Hayırlı teskereler
    Diş Fırçam Bile Motorlu :cherry:

StyLeOscaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    kardeş hayırlı teskereler..kazasız belasız gidip gelirsin inş.. sağlıcakla kalasın..
    Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..

Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Güle güle git Ramazan sayılı gün çabuk geçer , dönüşte bol bol askerlik anısı döner bol bol yazarsın.
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    sevgili ramazanım evet bulunduğun konum itibari ile askerliğin sana koyacağı gün gibi ortada , bir eş ve çocuk

senin için kapının dibinde bile askerlik yapsan yinede zor olacak kardeşim emir altında olup istediğin an istediğini yapamayacaksın işte insanı sıkan durumun başlıca sebebi

fakat şunuda unutmaki askerlikte ayrı bir tat be kardeşim yauuuu, onunda görülmesi yaşanması gerek diye düşünüyorum ,

neyse askerlikti filan diye konuyu uzatırsam bu mesele kapanmaz ben en iyisi iyi niyet dileklerimi söyleyip seni beklemeye koyulayım

hayırlı teskereler kardeşim 15 ay nedirki anlayamazsın bile su gibi gelir geçer

ahanda şuraya yazıyorum 15 ay sonra bu yorumları okuduğunda tebessüm edeceksin ulem ne çabuk geçti zaman diyeceksin ,

fakat çektiğin sıkıntı, tecrübe ve deneyim senin şuur altında yapışıp senle birlikte devam edecek ve bunu hiç birimiz anlayamayacağız ,

bunun adınıda askerlik koyacaksın...

hayılısı ile git gel bekliyor olacağız...
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    sağ ve salimen gidip gelmen dileğiyle hayırlı teskereler
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

Motosikleti
    Alıntı KAARİA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba

Çevremden gördüğüm duyduğum kadarı ile artık eskisi gibi sıkı değil askerlik, Tabi yer ve görev de önemli. İstanbulda en kötü askerlik , ardahan da en kral askerlik yapılabilinir.

Güle güle git güle güle gel

Hayırlı teskereler
    sağolun teşekkür ederim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

Alıntı StyLeOscaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş hayırlı teskereler..kazasız belasız gidip gelirsin inş.. sağlıcakla kalasın..
    çok sağol teşekkür ederim....

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güle güle git Ramazan sayılı gün çabuk geçer , dönüşte bol bol askerlik anısı döner bol bol yazarsın.
    abi beni biliyorsun.... anılarla yaşarım.... burdan anlatır yüzünüzde tebessüm oluştururum inşallah...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili ramazanım evet bulunduğun konum itibari ile askerliğin sana koyacağı gün gibi ortada , bir eş ve çocuk

senin için kapının dibinde bile askerlik yapsan yinede zor olacak kardeşim emir altında olup istediğin an istediğini yapamayacaksın işte insanı sıkan durumun başlıca sebebi

fakat şunuda unutmaki askerlikte ayrı bir tat be kardeşim yauuuu, onunda görülmesi yaşanması gerek diye düşünüyorum ,

neyse askerlikti filan diye konuyu uzatırsam bu mesele kapanmaz ben en iyisi iyi niyet dileklerimi söyleyip seni beklemeye koyulayım

hayırlı teskereler kardeşim 15 ay nedirki anlayamazsın bile su gibi gelir geçer

ahanda şuraya yazıyorum 15 ay sonra bu yorumları okuduğunda tebessüm edeceksin ulem ne çabuk geçti zaman diyeceksin ,

fakat çektiğin sıkıntı, tecrübe ve deneyim senin şuur altında yapışıp senle birlikte devam edecek ve bunu hiç birimiz anlayamayacağız ,

bunun adınıda askerlik koyacaksın...

hayılısı ile git gel bekliyor olacağız...
    irfan cığım... teşekkür ederim güzel yorumların için... daha dün okula gidiyordum şimdi evli çocuklu mutluyum.... zaman bu bize belli etmeden akıp geçiyor.... gitmeden tekrar görüşelim ağa....

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

Alıntı eroldayı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağ ve salimen gidip gelmen dileğiyle hayırlı teskereler
    eyvallah eroldayı iyi dileklerin için....

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolun teşekkür ederim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

çok sağol teşekkür ederim....

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

abi beni biliyorsun.... anılarla yaşarım.... burdan anlatır yüzünüzde tebessüm oluştururum inşallah...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

irfan cığım... teşekkür ederim güzel yorumların için... daha dün okula gidiyordum şimdi evli çocuklu mutluyum.... zaman bu bize belli etmeden akıp geçiyor.... gitmeden tekrar görüşelim ağa....
    ulem ramço adamın asabısını bosma aynen kardeşim zaman çabuk geçiyor ben askerden 99 da gelmişim vayyy anasını beeeee...

gitmeden görüşecez inşallah kankam, hatta gittikten sonrada görüşşme olasılığı yüksek zaten gelince görüşecez eeeee sorun nerde

belli olmaz ramazanım umut vermeyeyim şimdiden fakat ben dengesiz adamım ve motosikletçiyim aga rüzgar sana doğru yönlendirir bakarsın bi gün , tapa gaz basarım şerefsizim , iştima saatinde megofandanduyarsın havacı çavuş ramazan ziyaretçin varrrr...
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)