Hayırlı tezkereler üstad.
aga motoru 1 aydır Levent çarşıya bırakıyorum...motorun başına gelmem 21 i buluyor e yorgunda oluyorum kafa gidik oluyor...ben gelemicem aga yav...ama öncesinde mutlak uğrayacam... nasip olursa bayramda Uşakta olurum belkide o zaman diliminde İstanbulda bile olmam vs...hayırlısı artık...nereye yelken açıyon aga yelken girmiş zaten bize...
aga ihtiyaçlar bitmiyor...şimdi lcd veya led bakıyorum...büyük ekran...seneye inşallah patlatıcaz bombayı...sen teskereyi alınca görürsün...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
toprağım ne düşünüyon birlikten çıkıp köyüne varman 1saat 15 dakika. uygun zaman ayarla yeterki. takma kafana sayılı gün gelir geçer. karın tokluğuna çalışmaya gidiyorum deyip devam et. ben 35 yaşındaydım askere gittiğimde ;) . sivilden şöforluk var ustalık var, motosikletçilik var, balıkçılık var. olabilecek her kötü şeyi yaşadın zaten sivilde. birazda spor yap.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Hayırlı teskereler abi tez zamanda gider gelirsin inşallah.Alem paraşütcü görsün.Zaten motordan rüzgara alışıksın paraşütle atlamak vız gelir tırıs gider
HONDA
eyvallah sağol......
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------
ağa aynen öyle işe gidiyorum 1,5 sene gurbet çekeceğim gözüyle bakıyorum.... köydeki evime 1 saat uzaklıkta.... usta birliğim kayseri olursa kesin motosiklet i götürürüm kurtuluşu yok.... ama sizin iyi dilekleriniz yardım cı olmanız beni daha mutlu oluyor... ben biz birer aileyiz diyince bazıları sanal diyor... hayır mt sana değil... dostluklar sanal değil.... sağol toprağım..kısmetse görüşürüz sizinle....
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------
ganga ben yakalarım seni bir şekilde ulaşırız birbirimize.. amma bu gün amma yarin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
ağa ben rüzgarsız yapamam..... her yerde rüzgar ı bulurum....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Kutsal görev sırası şimdi sana geldi Ramço kardeşim.
Sağlıcakla gidip gelmen en büyük dileğimdir.
Hayırlı tezkereler sevgili dostum...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Hayırlı görevler, hayırlı tezkereler dileriz Ramço kardeş
Sağlıklı git-gel ramçoo... Değinmeden edemeyeceğim ... Bitemiii beeeeee offffoffffff şaka bir yanaa Sana dede tavsiyesi.. mümkün olduğu kadar hafif git bavul felan alma ufacık bir sırt çantası don atlet.. şimdi sen hava indirmesinya komutan derseki aranızda paraşütçü olmak isteyen varmı diye. atlama hemen öylee sonra seni çıkartırlar bir masanın üzerine üzerler seni.. hahhaaa hihihi sinriin bozulur sonraa...
Evli olman sıkıntı.. kendini nöbete verr
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Kafanı iyice boşalt, sabır sınavına hazırlıklı ol. Kendinle başbaşa kalacağın çok zamanın olacak. Allah yar ve yardımcın olsun..
beklediğimiz gün şükürler olsun sonunda geldi...
ee ramazan 15 ay yoksun, yokluğunda sonunda kafa dinleyecez
şaka filan bir yana özleyecez seni ramazan......
Allah askerde yar er yardımcın olsun....
hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.....
ramco e kanka o göbek yalan olacak desene bak ter nerden cıkıyor depo üzerinde göbek taşımaya benziyomu askerlik git git de vatan nasıl korunuyor gör sacma sapan eller gider mersine bizimkilerde tersine asker yemez asker susamaz asker dinlenmez asker uyumaz mubarek biz tenekeden yapıldık bilmezmisin
hayırlı tezkereler ramazan ..keşke yaşında gitseydin askere..
sağolasın ebubekir..... ben antibiyotik gibi adamım alıkanlık yaparım....
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
evet keşke yaşımda gitseydim ama hayırlısı buymuş.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------
gidecez görecez yapacaz ve gelecez....
hayırlı teskereler, Allah sabır versin...
Tok olan alemi tok sanır. Aç olan alemde ekmek yok sanır.
Lâ Edrî
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)