Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
METEHAN ABİ GEL BEKLİYORUZ DENİZLİYE
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
arkadaşlar nasılsınız...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
iyiyiz abi sen nasılsın şafak kaç nasıl gidiyor askerlik
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
ŞAFAK 375 gibi galiba tam saymıyorum.....
Bir kızı çok sevmiştim gitmiştik istemeye..Pahalı bir çikolata bir buket çiçek ile..Takım elbiseyi giyip atladık bir taksiye.. başladık gitmeye kızın evine..Hoşgeldiniz fasılları,nasılsın ayakları..Sordular benim babama ne iş bu delikanlı..NALÇACIDA evi varmı.Kıyak bir arabası acep mutlu edermi bu güzel kızı..babam dedi ne evi var nede bir arabası çalışmıyor şuan zaten yoktur fazla parası..Ama sevmişlerdir madem verin artık şu kızı seveni ayırmanın çoktur günahı..Annesi atladı hemen aşk karın doyurmas ki iki çıplak bir hamamda asla oynanmaz ki..E motorcuymuş zaten bellidir ki serseri..Biz size bu kızı hiç vermeyiz ki babam dedi benim oğlum serseri falan değil aslan gibi delikanlı, yüreği yerindedir..Suç sizde değil, sizlerden kız isteyenlerdedir.bu iş paradan değil yürektendir.Şimdi nemi yapmaktayım yollara bakmaktayım.Elimdeki sigarayla deplasman yolundayım boğazım kurudukça ben biramı yudumlarım.Bana kız vermeyenin ta .....
motorcu çok denizlide ama kimseyi tanımıyorum......onlarla tanışıp* kaynassam daha iyi olacağım.....
Kardeşim hoşgeldin, biz iyiyiz senden ne var ne yok?
Nasıl gidiyor askerlik? Günleri yiyorsun yavaş yavaş
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
KimLeri gönderdik KimLer gitti geLdi Askerliqi yedi ßitirdi Üzülme ßoşuna SevenLerin yanında DaraLırsan yak ßi Sigara o karanLık geceLer zindan oLmasın sana kardeşLerin yanı ßasinda Aramasın gözLer TEKTEKER Simdi Asker 460 qelirde qeçer qünler ßir sabah şafak doğan güneş o qünlerde qelir ße kardeş elinde teskere dönersin semtine ßekliyoruz seni Köşede..
vay vay vay vay ramazanım nasılsın kardeşim hoş gelmişsin sefa getirmişsin ulem gene askerdeyim dime bana şimdi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
kanka askerde eksozun sesine hasret kalmışsındır
anlamışsındır benim motorun sesinden daha gıcık sesler oldugunu uykulu uykulu koguşş kalk
özledik hacı...özleyen ziyarete gelri dicen ama haklısın motorsuzum Pendiğe falan gelmek imkansız gibi...
ben senin egsoz sesi yerine 3 ay daha askerlik yapmaya razı olurdum...
motoru satıyon galiba aga ama fiyat bana çok yüksek geldi hacım...inşallah satarsın ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete ağa son durumlar nasıl... ben askerliği yemenin derdindeyim...
şafak 257 bitiyor yavaş yavaş...
ramço nasılsın ,yukarıda tesadüfen okudum... sana adam kızını vermemiş boş ver denizlide kızmı yok askerliğin bitince at motora kaçır getir. düğün masrafında olmaz.üstelik babanıda masraftan kurtarırsın ,inşallah bir an önce bitirip sağ salim dönersin asker arkadaşlarına burdan selamlar..... allah memlekette kimseyi ramçosuz bırakmasın
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
tüfek numarasımı kasatura numarası mı :D kanka o kod numaran mı birlik numaran mı : sıkma canını dışarı daha kötü..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)