TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
gangam güneydoğuda olmaktan kat kat iyidir...boşver doğuda attığın her adımı 10 kez düşünerek mayınamı bastım diye günde 1000 kez ölmekten daha iyidir...evli barklı adamsın eve sağlam dönücen gayrısı yalan...kader diyeliim...
ne sınavı abicim bu ...a2 deme ...
f 16 ehliyeti soruyor artık polisler.......almak lazım.......
Spk bağımsız denetçi (mali müşavirlik kesmedi )....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Reklamlar
-
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
senin işinde zor be abi....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
senin işinde zor be abi....
he vallah..............
-
selam arkadaşlar nasılsınız... şuan denizli merkezdeyim.... zaman zaman sizlerle selam vereceğim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
05 Kasım 2011, 12:48
selam arkadaşlar nasılısınız.... denizli den sıcak bir günden selam ederim....
-
05 Kasım 2011, 13:25
selam arkadaşlar nasılısınız.... denizli den sıcak bir günden selam ederim....
Benden de sana selamolsun,bayramını tüm silah arkadaşlarınla beraber sağlıklı geçirmen dileği ile ..
-
05 Kasım 2011, 13:46
bayramı en güzel şekilde yaşamanın dileyiyle kendine iyi bak aga selamını tüm agalara diyi verdim
-
05 Kasım 2011, 13:55
speedy2 adlı üyeden alıntı
Benden de sana selamolsun,bayramını tüm silah arkadaşlarınla beraber sağlıklı geçirmen dileği ile ..
eyvallah sağolun abi.. denizli merkezdeyiz... tüm topçu taburu karargah hizmet bölüğü adına teşekkür ederim....
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------
cenkşenver adlı üyeden alıntı
bayramı en güzel şekilde yaşamanın dileyiyle kendine iyi bak aga selamını tüm agalara diyi verdim
eyvallah sağol adamım... uzunlarda lahmacun yediğinizde kulağımı çınlatın....
-
05 Kasım 2011, 13:55
eyvallah sağolun abi.. denizli merkezdeyiz... tüm topçu taburu karargah hizmet bölüğü adına teşekkür ederim....
Ramazan bayramın mübarek olsun hayırlı tezkereler
-
05 Kasım 2011, 15:06
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------
eyvallah sağol adamım... uzunlarda lahmacun yediğinizde kulağımı çınlatın....
2 gün önce ordaydık aga afiyetle indiri verdik mideye sen rahat ol göbiş eridimi kankiiiiii
-
05 Kasım 2011, 16:59
cenkşenver adlı üyeden alıntı
2 gün önce ordaydık aga afiyetle indiri verdik mideye sen rahat ol göbiş eridimi kankiiiiii
yok be ağa nerde.....
-
05 Kasım 2011, 17:49
speedy2 adlı üyeden alıntı
dikkat komutan sağda kısa künye
-
05 Kasım 2011, 20:40
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
helal olsun abim sana...mesleki anlamda kariyer yapıyorsun...Allah kolaylık versin...bu ünvanı alınca hedef nedir abi...bağımsız denetim firmasımı kurmak niyetindesin...
selam arkadaşlar nasılsınız... şuan denizli merkezdeyim.... zaman zaman sizlerle selam vereceğim....
gangam aramışsın kalaba bi alışveriş merkezindeydim yeğenime kızıma bayramlık alıyordum açamadım...yarın çalışıyorum ararım müsait olursan açarsın ...öperim seni...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
07 Kasım 2011, 12:26
selam arkadaşlar çarşıdayız...... mt deyim tabikide....
-
07 Kasım 2011, 12:33
mete_han adlı üyeden alıntı
helal olsun abim sana...mesleki anlamda kariyer yapıyorsun...Allah kolaylık versin...bu ünvanı alınca hedef nedir abi...bağımsız denetim firmasımı kurmak niyetindesin...
gangam aramışsın kalaba bi alışveriş merkezindeydim yeğenime kızıma bayramlık alıyordum açamadım...yarın çalışıyorum ararım müsait olursan açarsın ...öperim seni...
Bağımsız olarak motosiklet kullanıcılarını denetleyeceğiz ve halka arz edeceğiz....Yalnız hayabusa xx ve kawazaki zx12 14 kullanıcılarına kıyak yapacağız ona göre ...
---------- Post added at 10:33 ---------- Previous post was at 10:31 ----------
selam arkadaşlar çarşıdayız...... mt deyim tabikide....
mete bağımsızlığımız için güvenliği sana devredeceğiz....çarşı 4-2 ye karşı
-
07 Kasım 2011, 17:02
iyi bayramlar ramazan.denizli rahat anladığım kadarıyla
göbeğin erimediğinden belli
-
23 Kasım 2011, 13:50
slm millet nasılsınız.....
-
23 Kasım 2011, 13:56
çok şey değişti sen yokken ramço.
bedelli çıktı, vicdani ret reddedildi, piyanist irfan siteyi terk etti.
sen nasılsın?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
23 Kasım 2011, 14:01
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
çok şey değişti sen yokken ramço.
bedelli çıktı, vicdani ret reddedildi, piyanist irfan siteyi terk etti.
sen nasılsın?
irfan ı aradım geçen cevap vermedi... neden siteden gitti öğrenmek lazım... mete handro motor değiştirdi bilgisi var... gelelim bana..
karargah hizmet bölüğünde muhabere takımında bmc kamyon şöförüyüm....
hayat iyi güzel çirkin şeklinde geçiyor....
gelmek beni görmek isteyen olursa denizli merkez deyim
11. motorlu piyade tugayı topçu taburu karargah hizmet bölüğü ramazan can olarak çağırttırın...
-
23 Kasım 2011, 18:50
motorlu piyade tugayı içinde motor varsa yakışır :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)