Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kanka usta birliğim denizli.. inşallah sabit kalırım.. yani sabit kalacaksın dediler.... beklerim tabi ki seni beni orda yalnız bırakmamalısın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------
kayseri baya zorlayıcı ama herşeyi ile güzel....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ben kuzey kıbrıs ta olduğum için fazla çekmedim ama askerlik askerliktir nerde olduğun ne kadar askerlik yaptığının bi önemi yok yani vatan borcu ödedik bitti
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
gangam Denizliye sık uğrarım..orada akrabalarım var...bu arada ararım dedim ama bugün gelmişin müsait olmazsın diye aramak istemedim aga...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
abi senin evde bekleyenin arayanın soranın yok galiba... ful ekşın bir hayatın var valla yerinde duramıyosun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Acemiliği bitirmek askerliğin yarısını götürmek gibidir.Hoşgeldin....
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
aynen bu söze katılıyorum... çünkü askerlik nedir anlamış oluyorsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
askerlik her yerde askerlik ama bazı yerlerde biraz daha güzel... örneğin askerlik şubesinde asker olmak gibi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------
bu işi sedat ile cenk organize edeceklermiş.... onlara burdan duyrulur..istek var....
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
ganga oh oh allah yüzüme baktı denizliye düşştüm.. gelenim gidenim çok olur inşallah...
istanbuldan denizli 10 saat diyorlar.. bu kadar yolu nasıl çekecez yaw....
vay vay vay kimleri görüyorum ramazan kardeşim gelmiş umarım çilesiz bir acemilik geçirmişsindir. göbeği ne yaptın yok edebildin mi toplaşma yaparsan haber et
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
selamünaleyküm.ramazan sen burdamısın ya.dağıtım izninemi geldin
onur cum göbek aynısı gibi fark yok... pazar günü öğleden sonra pendik uzunlar kebab diyorlar ama net bişey yok....
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:58 ----------
evet abi dağıtım iznine geldim.... usta birliği denizli.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:01 ----------
pazar günü öğleden sonra olabilir ama kesin değil...
gangam güneydoğuda olmaktan kat kat iyidir...boşver doğuda attığın her adımı 10 kez düşünerek mayınamı bastım diye günde 1000 kez ölmekten daha iyidir...evli barklı adamsın eve sağlam dönücen gayrısı yalan...kader diyeliim...
ne sınavı abicim bu ...a2 deme ...
herkese selam ey cemat ekimin 16 sında formülodan geldikten sonra mangal yapalım derim allahın izniyle hava güzel olursa katılımcılar haber verin mangal gözdagı tepesinde olacak haberiniz olsun pazar öyleden sonra saati belirleyin
mete ganga biletimi aldım..... 17 gecesi abbas yolcu....
pazar günü akşam 1800 dan sonra işim var ona göre belirleyin...
haydi hayırlısı ramçom...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)