TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...
Reklamlar
-
11 Eylül 2011, 03:06
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
11 Eylül 2011, 03:36
Hayırlı Teskereler Gittigin Gibi Gelmen Ümidiyle
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
11 Eylül 2011, 10:58
-
11 Eylül 2011, 11:34
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
11 Eylül 2011, 13:20
-
11 Eylül 2011, 18:01
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
aynen cenk çok sallamışlar camerayı görüntü birbirine geçmiş ancak o kadarını kurtarabildim
kardeşim
olsun abi genede sagolasın güzel hatırlayacak dadar hafımızdan silinmiyecek bi vidyomuz var ona şükür
-
25 Eylül 2011, 14:52
selam arkadaşlar biraz önce ramazan kardeşimle konuştum KAYSERİ'DEN ERZİNCAN'A acemiliğin devamını orada yapmaya gönderiyorlarmış....tüm MT dostlarına Selamı var...
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
-
25 Eylül 2011, 14:58
mahonyy adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar biraz önce ramazan kardeşimle konuştum KAYSERİ'DEN ERZİNCAN'A acemiliğin devamını orada yapmaya gönderiyorlarmış....tüm MT dostlarına Selamı var...
aleyküme selam...uzak yer lan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
25 Eylül 2011, 16:41
Aleyküme selam Allah yar ve yardımcısı olsun....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
25 Eylül 2011, 17:09
ramço gelde kulaklarının pasını atayım EN 500 nen Aleyküme selam
-
25 Eylül 2011, 19:08
iyi yırtmış onun adına sevindim.
lezzet gider mesuliyet kalır
-
25 Eylül 2011, 21:32
aleykümselam.niye öyle yaptılarki? yarısı burda yarısı orda.umarım onun için daha iyi olur
-
25 Eylül 2011, 22:31
1200 ü geçik acemi asker gelmiş oraya sözde fazla oldukları için birkaç bölgeye dağıtıyorlarmış askerleri azaltmak için................
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
-
25 Eylül 2011, 23:50
çok güzel olmuş yakın yerde ikamet etseydim kesin orda olurdum ama ne yazıkki çok uzaktayım.
-
selam arkadaşlar dostlar nasılsınız... evet arkadaşlar kayseride başlayan askerlik maceram erzincan da devam etti... erzincan dan denizli ye gitmek üzere dağıtım iznine ayrılmış bulunmaktayım.... bekle beni denizli... bu arada kayseri bir liman bende bir bir gemi.... bir daha gidersem ... beni...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar dostlar nasılsınız... evet arkadaşlar kayseride başlayan askerlik maceram erzincan da devam etti... erzincan dan denizli ye gitmek üzere dağıtım iznine ayrılmış bulunmaktayım.... bekle beni denizli... bu arada kayseri bir liman bende bir bir gemi.... bir daha gidersem ... beni...
Vaziyet durum belli, nerde bu ....kayserili.....
Kardeşim Allaha emamnet ol anlaşılan dağıtım iznine gelmiyorsun yada gelirsen bir dağıtım galası yaparız.....
KISA KÜNYE...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Vaziyet durum belli, nerde bu ....kayserili.....
Kardeşim Allaha emamnet ol anlaşılan dağıtım iznine gelmiyorsun yada gelirsen bir dağıtım galası yaparız.....
KISA KÜNYE...
abicim şuan istanbuldayım.... evde net yok.... kapattırdım.... forum üyelerinden byhzin in nettinden kaçak takılıyorum.... ama şifresini kendi verdi.... istanbuldayım.. hafta sonu buluşması yapıp sizleri göreceğim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Yap bi toplaşma abi güzel olur
Hoş geldin bu arada kayseri o kadar mı kötü abi be
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
-
ooo rambo hoş geldin kayseri limanı na yanaşanlar bir daha yanaşmıyor neden acaba yoksa komando tugayı çok mu yatış
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)