yavvvv kafam allak bullak oldu video linkini verecem diye hay allah yau
---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:31 ----------
http://www.izlesene.com/video/asker-ugurlama/4457441
Evet arkadaşlar çok içten samimi ve coşkulu bir akşamdı , sevgili ramazan arkadaşımızı bu gününde yanlız bırakmayan tüm gönül dostlarına şahsım ve ramazan adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım ..
öncelikle vaktimin şu an dar olmasından ve gözlerimden uyku akıyor olmasından dolayı resimlerde malum yüklemek uzun sürüyor , sevgili dostlar af buyursunlar dün geceden ve evvelki geceden beridir uykusuzum ramazan,da arka arkaya devirdiğim 2 su bardağı nescafe ile ayakta duruyorum
biraz daha zorlarsam motor su kaynatacak onun için şimdilik bu videoyla idare edin yarın imşallah resimleri yükleyeceğim
bu arada videoları şöyle bir gözden geçirdim fakat kamyonetin tepesindeki zıpırlar
kamerayı öylesine hızlı sallamışlarki görüntülerde neyin ne olduğu birbirine giriyor belli olmuyor malum gece olduğu için kalite çok düşük olduğu için ,
ancak tüm görüntülerin güzel karelerini kırparak seyrinize sunuyorum ve aynen uyku moduna geçiyorum hor............................................... .................................................. .............................................