Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
16. sayfa BirinciBirinci ... 61415161718 ... SonuncuSonuncu

TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...

REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    <object width="400" height="300"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=4457441" /><embed src="http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=4457441" wmode="window" bgcolor="#000000" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" menu="false" scale="noScale" width="400" height="300" type="application/x-shockwave-flash"></embed></object><p><a rel="nofollow" href="http://www.izlesene.com/video/asker-ugurlama/4457441" target="_blank" title="asker uğurlama">asker uğurlama</a> | <a rel="nofollow" href="http://www.izlesene.com" target="_blank" title="izlesene">izlesene.com</a></p>

yavvvv kafam allak bullak oldu video linkini verecem diye hay allah yau

---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:31 ----------

http://www.izlesene.com/video/asker-ugurlama/4457441

Evet arkadaşlar çok içten samimi ve coşkulu bir akşamdı , sevgili ramazan arkadaşımızı bu gününde yanlız bırakmayan tüm gönül dostlarına şahsım ve ramazan adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım ..

öncelikle vaktimin şu an dar olmasından ve gözlerimden uyku akıyor olmasından dolayı resimlerde malum yüklemek uzun sürüyor , sevgili dostlar af buyursunlar dün geceden ve evvelki geceden beridir uykusuzum ramazan,da arka arkaya devirdiğim 2 su bardağı nescafe ile ayakta duruyorum

biraz daha zorlarsam motor su kaynatacak onun için şimdilik bu videoyla idare edin yarın imşallah resimleri yükleyeceğim

bu arada videoları şöyle bir gözden geçirdim fakat kamyonetin tepesindeki zıpırlar kamerayı öylesine hızlı sallamışlarki görüntülerde neyin ne olduğu birbirine giriyor belli olmuyor malum gece olduğu için kalite çok düşük olduğu için ,

ancak tüm görüntülerin güzel karelerini kırparak seyrinize sunuyorum ve aynen uyku moduna geçiyorum hor............................................... .................................................. .............................................
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    yavvvv kafam allak bullak oldu video linkini verecem diye hay allah yau

---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:31 ----------

http://www.izlesene.com/video/asker-ugurlama/4457441

Evet arkadaşlar çok içten samimi ve coşkulu bir akşamdı , sevgili ramazan arkadaşımızı bu gününde yanlız bırakmayan tüm gönül dostlarına şahsım ve ramazan adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım ..

öncelikle vaktimin şu an dar olmasından ve gözlerimden uyku akıyor olmasından dolayı resimlerde malum yüklemek uzun sürüyor , sevgili dostlar af buyursunlar dün geceden ve evvelki geceden beridir uykusuzum ramazan,da arka arkaya devirdiğim 2 su bardağı nescafe ile ayakta duruyorum

biraz daha zorlarsam motor su kaynatacak onun için şimdilik bu videoyla idare edin yarın imşallah resimleri yükleyeceğim

bu arada videoları şöyle bir gözden geçirdim fakat kamyonetin tepesindeki zıpırlar kamerayı öylesine hızlı sallamışlarki görüntülerde neyin ne olduğu birbirine giriyor belli olmuyor malum gece olduğu için kalite çok düşük olduğu için ,

ancak tüm görüntülerin güzel karelerini kırparak seyrinize sunuyorum ve aynen uyku moduna geçiyorum hor............................................... .................................................. .............................................
    benim gibi saabah a kadar uykusuzmu kaldın..... benim gözler kıpkrımızı....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim gibi saabah a kadar uykusuzmu kaldın..... benim gözler kıpkrımızı....
    ne zaman teslim olacan ramazanım valla kanka gözleri bırak halsizlikten bedenim kıpırdamak istemiyor sadece yatağı düşünüyorum şu an malum senin için madem teslim olmadın 1 kaç saat daha takılırız zaten nizamiyeden içeri adımını attığın an yeni dünyana kavuşacaksın ancak hayalinde görürsün mt yi

birde çarşı izinlerindeki hemen çıkarırlarmı bilmem yani

dur şöle kabak kafayla bide resim koyayım senin içün

Motosikleti
    ellerine sağlık irfan........

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

ne zaman teslim olacan ramazanım valla kanka gözleri bırak halsizlikten bedenim kıpırdamak istemiyor sadece yatağı düşünüyorum şu an malum senin için madem teslim olmadın 1 kaç saat daha takılırız zaten nizamiyeden içeri adımını attığın an yeni dünyana kavuşacaksın ancak hayalinde görürsün mt yi

birde çarşı izinlerindeki hemen çıkarırlarmı bilmem yani
    yeminden önce çarşı yok ağa...aslında biz sabah teslim olacaktık sonra başka teslim olacaklar kafamızı bulandırdı... bir kaç saat daha dışardayız şimdilik fikir değiştirmez sek...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    ellerine sağlık irfan........

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

yeminden önce çarşı yok ağa...aslında biz sabah teslim olacaktık sonra başka teslim olacaklar kafamızı bulandırdı... bir kaç saat daha dışardayız şimdilik fikir değiştirmez sek...
    tamam bu resimlere güzel güzel bak o zaman dadını çıkar ama orasıda başka bir güzelllik be dostum o kadar karamsar olmaya gerenk yok her türk evladına lazım bu güzellik

şekerleri lüp lüp götürdü ama adını sölemedi kerata küçük ramazan yavvvvv armut dibinr düşermiş

kardeşim aile fotoların da var fakat onları iznin olmaksızın yüklemek istemem şimdilik bunlar yeterli sanırım bir kaç resim daha var arkadaşlarımın motosikletlerini çekmiştim daha sonra onlarıda yüklerim görüşmek üzre...

Motosikleti
    irfan resimleri silme... hatta mail olarak haylaz_motorcu@hotmail.com adresine at....

Motosikleti
    irfan resimleri silme... hatta mail olarak haylaz_motorcu@hotmail.com adresine at....
    ulem kafanmı kıyak senin yoksa askerlik sarhoşumu oldun ayyaşşş silermiyim hiç mt dosyası adı altında yedek harddiskimde, pc nin ( d ) bölümünde, telefonumun hafıza kartında, fotoğraf makimnamın flaş hafıza kartında, ayrıca hepsinin patlamasına karşın yine ayrı bir flaş bellekte,

mt dosyası ismiyle saklıyorum bilader rahat ol sen yalnız zipleyip yolluyoduk demi toplu halde resimleri

Motosikleti
    ulem kafanmı kıyak senin yoksa askerlik sarhoşumu oldun ayyaşşş silermiyim hiç mt dosyası adı altında yedek harddiskimde, pc nin ( d ) bölümünde, telefonumun hafıza kartında, fotoğraf makimnamın flaş hafıza kartında, ayrıca hepsinin patlamasına karşın yine ayrı bir flaş bellekte,

mt dosyası ismiyle saklıyorum bilader rahat ol sen yalnız zipleyip yolluyoduk demi toplu halde resimleri
    bak bunu bende bilmiyorum... resimleri herkesten toplayıp arşivime ekleyip torunlarıma göstereceğim.....

irfan acele etmene gerek yok bir iki gün içinde mail olarak atarsanda olur....

Motosikleti
    bak bunu bende bilmiyorum... resimleri herkesten toplayıp arşivime ekleyip torunlarıma göstereceğim.....

irfan acele etmene gerek yok bir iki gün içinde mail olarak atarsanda olur....
    tamam kardeşim sen rahat ol ben sana tüm mt cd si yapar elden teslim yaparım olmazsa bu güne dek tüm mt resimlerim güvence altında ve sağlamda dır sen rahat ol ama bir kaç gün içinde arkadaştan öğrenir mail adresine sallarım bunları elbette bakarız bi hal çaresine bu arada senin cevabını bekliyordum kanka ben yatacağım sana tekrardan hayırlı tezkereler diliyorum şunun şurasında ne kaldı ki başlamak bitirmenin yarısıdır

gözlerinden öperim... bu arada valide ile görüşürsen bolca selamlarımı ilet babana da , anacım kendini parçaladı bizler için , seni otobüse bindirirken gözyaşlarına boğuldu sen ne durumdaydın onu bilmem de otobosçu ne biçim bastı öle ulem arkasından yetişemedik galiba bizlerden sıyrılmak için yaptı

hayırlı tezkereler kardeşim allah sağlık sıhhat verirse yiyecek ekmeğimiz yaşayacak ömrümüz var ise burada bekliyor olacağız olmadı biz geliriz ulem ne olcak

biz mt motosiklet müptelasıyız biz mt yiz kardeş ahanda bi bakmışın yemin törenine düşüvermişiz inşallah diyelim

Motosikleti
    ağa otobüscü acayip bişeydi bizde anlamadık.. adapazarı ankara arasını 2 saatte aldı.. nasıl oldu bende anlamadım bir şöför olarak ama sağ şerit e hiç geçtiğini görmedim.. tüm yolcular hızlı gitmesinden şikayet etti.... ufak yollu bir tartışma bile çıktı.... adam hep full ve dip gaz gitti.... herkese tekrardan teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------

bu arada araba 2011 model travego haziran çıkışlı idi... konforunda sorun yoktu....

cenkşenver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    301 mz kawasaki en 500 gitti honda 600f geldi
    herşey cok güzeldi

---------- Post added at 13:15 ---------- Previous post was at 13:10 ----------

tamam bu resimlere güzel güzel bak o zaman dadını çıkar ama orasıda başka bir güzelllik be dostum o kadar karamsar olmaya gerenk yok her türk evladına lazım bu güzellik

şekerleri lüp lüp götürdü ama adını sölemedi kerata küçük ramazan yavvvvv armut dibinr düşermiş

kardeşim aile fotoların da var fakat onları iznin olmaksızın yüklemek istemem şimdilik bunlar yeterli sanırım bir kaç resim daha var arkadaşlarımın motosikletlerini çekmiştim daha sonra onlarıda yüklerim görüşmek üzre...
    offff offfff ramcoyu hopbacık hopbacık atamadık havaya gerci o kilo kalkmazdı ama neyse tezgel emi ramco motorun motorun paslanır ona göre alican motorunu istiyordu bırakaydınya tekerini verirdi sana

victorist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Hayırlısıyla sağ salim dönersin inşallah Ramazan evdekilerde bizi güzel ağırlamak için epey yoruldular onlarada çok teşekkür ederiz Otobüs şoförü cidden çok hızlı gidiyordu Arkadan dip gaz geldik Çayırova ya kadar ama yetieşemedik hiç

speedy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    heh he ben yetiştimde ne oldu gene tapa gaz kaçtı gitti,ama selamı çaktım ramboya evet gelene kadar nick i rambo olsun oylama lütfen<!!

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Alıntı speedy2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heh he ben yetiştimde ne oldu gene tapa gaz kaçtı gitti,ama selamı çaktım ramboya evet gelene kadar nick i rambo olsun oylama lütfen<!!

en hızlı asker bizim asker oldu yani.....Allaha emanet ol kardeşim Peygamber Ocağındasın artık....
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

Motosikleti
    işte mt dostluğuna yakışır bir dayanışma diyorum ve ve tüm katılımcı dostlara teşekkür ediyorum darısı dostlar başına ...

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

Motosikleti
    Alıntı cbr1100 xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    agam allah neşeni bozmasın bende yeni porğramdan geldim sayılır oflu hocaya bittim yauuu türklerde yüz ölü varsa rusyanın vay ansını....

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    vay arkadaş adam beni de çağırdı ama malesef iş güç ten dolayı birgün önce gitse bana da uyardı davul zurna da varmış biraz göbek atar kurtları dökerdik
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay arkadaş adam beni de çağırdı ama malesef iş güç ten dolayı birgün önce gitse bana da uyardı davul zurna da varmış biraz göbek atar kurtları dökerdik

aslında aklıma geldi fakat o davul zurna hangi aralık zurtladı meydana onu anlayamadım anlayan biri lütfrn izah edebilirmi ???

videoyu izledinmi fatih ?

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    aslında aklıma geldi fakat o davul zurna hangi aralık zurtladı meydana onu anlayamadım anlayan biri lütfrn izah edebilirmi ???

videoyu izledinmi fatih ?
    vay arkadaş güzel etkinlik olmuş elinize sağlık gelemeyen yokluğu hissedilmemiş bile
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

16. sayfa BirinciBirinci ... 61415161718 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)