Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
daha gitmedinmi len
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Tekrar yazayim simdiden hayirli tezkereler Allah yar ve yardimcin olsun ...dikkat et kendine
Komando oluyormusun bundan daha buyuk onur gurur varmi
3 ay Eğirdir dağ komando okulunda acemi eğitimi aldıktan sonra Kayseri hava indirme taburunda yedek subay olarak görev yaptım.2007-2008 yılları arasında.Güzel yer ama askerlik biraz zor özellikle de acemilik.Eğer 1. bölüğe düşersen büyük bir ihtimalle paraşütçü olacaksın.Bu senin usta birliğinde rol oynar çünkü paraşütçü olanların büyük bir kısmı aynı kışla içerisinde hava indirme taburuna gönderiliyor.geriye kalanların Dağıtımı genelde doğu ve güney doğuya.Bunlar kısa bilgiler benden sana.Merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin.
Allah yar ve yardımcın olsun.
tekrar sağol iyi dileklerin için...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------
inşallah birinci bölüğe düşerim.... ama her şey nasip kısmet.... beni eğitimler değil üzerimde var olan göbek korkutuyor.... 2004 yılından bu tarafa uzun yol şöförlüğü yapıyorum... hareket sıfır olunca göbek aldı başını gitti... ama yapacak pek bişey yok..orda bu gödek derdinden kurtulup aslan gibi göbeksiz olarak döneceğim...
bu arada bilgilerin için teşekkür ederim.... çarşı izinlerinde fırsat buldukça burdan yazacağım..kulaklarınızı çınlatacağım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:37 ----------
bide şu var... aynı tugay a düşen arkadaşlar var..... arkadaşlar derken silüs alırken tanıştıklarım falan.... adamlar 3 günden beri teslim oluyor...forumdan numaramı alan arıyor.... salı-çarşamba giden arkadaşlar var... bu gün de var... beni neden en sona bıraktılar anlam vermiyorum... diyerlerinden yaşım büyük ve geç gitmemmi buna sebeb... yani adam benle aynı tugay a gidiyor ama benden 4 gün önce teslim oldu neden....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Dün aradım ama asıl şeyi söylemeyi unuttum şimdi söyleyeyim Hayırlı Teskereler... Gitmeden ecza deposu tecrübelerini aktarman çok iyi oldu abi...Büyük bir yükün altına girmekten kurtardın beni yoksa ben direk imzalayacaktım sözleşmeyi... Tekrar teşekkürler...
remazannnn askeremi almıyolar seni...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
cakma motorcu gülegüleee
RAMÇOOOO O GÖBEK GİDECEK HEHEHEHEHEEH NE GÜZEL FİT OLUP GELECEKSİN AMA GELİNCE SAKIN ŞİŞMANLAMA TUT KENDİNİ YEME BURALARDA
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
yatıyonmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu alooooooooooooooooooooooooyat yat askerde yatamasın
sen çakma motorcusun.... çakma pimapenci orjinal sineklikçi....
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------
onurcum en çok ona seviniyorum... fit ramço..... göbek bir kere erise bir daha olmaması için boğazımı tutarım... yeterki erisin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------
yatıyom yatıyorum yatıştayım.. nedenmi dersin..... askerde yatamayacağımda ondan...
la sen daha gitmedinmi
ne güzel bir duygu ya ggeldiğim 4 sene olacak nerdeyse
ben zamanında gidip gelseydim gittiğim yılı unutmuş olacaktım... ama demekki hayırlısı buymuş....
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
Uploaded with ImageShack.us
ahada biletimi çektim.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------
e beyler kaç kişi ramçoyu uğurlamaya gelecek...????
gelecekleri ben karşılayacağım...
1- cenk şenver
2-mahonnyy
3- by hazin
4- cbr1100xx
5-unnamed
6-speedy2
7-piyanist_irf ???
8-onur.Y
9-facob
10- victorist
11- mehmet
12-??????
cuma günü gelmek isteyenler 18:00 dan sonra bana ulaşa bilrler .. cenk şenver 0536 986 46 74 ... pendik köprüsü e5 üzerinden daha uygun olur gelecek arkadaşları almam... gelecek olanlar listeye adlarını eklesinler....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)