Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Gaziantepte Motorcuları Resmen Eziyorlar...

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Arkadaşlar Gaziantepte yıllardır süren bir katliam var.Motor ve motorcu katliamı.Buna daha ne kadar sessiz kalacağız.Ellerinden gelse motorların tümünü toplayacaklar üstlerine benzin döküp yakacaklar..Oranın valisi ve emniyet müdürü bu ülkenin sadece ve sadece bir me mu ru..Şehir içine kesinlikle girmek yasak..Ana arterlerde dolaşmak yasak.Trafik polisleri o kadar şımarmış o kadar kendilerini beğenmişlerki keyfleriine..Siz,i istediği yerde durdurur hiç bir sebeb göstermeden tüm herşeyinde eksiksiz olsa motorunu bağlar..İnanamıyorsunuz belki ama gerçek..Sahip çıkın arkadaşlar bu benim meselem değil bu kanıma canıma kadar motorcuyum diyen her kişinin meselesi...Devamı var...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    napmalıyız akıl verseydin abii
    izlemektan başka bişey yapmıoruz kii çoğu zaman
    yanlış mıyımmm__???????
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    Bana göre bir haksızlık gördünmü elinle müdahale edeceksin ..Elinle edemiyorsandilinle edeceksin ( buda şimdi yazarak )oldu..Dilinlede müdehale edemiyorsan buğuz edeceksin.Ben diyorumki memurlar haddini aşıyor bunu herkes dile getirsin.Gaziantepli arkadaşlarada sesleniyorum nerdesiniz kardeşim gıkınız çıkmıyor

yusufhalfeti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Better 125 Cup
    Evet abi haklısın. Gaziantep'te oturmayanlar bilemez. Yaklaşık 6-7 senedir burda motor ve motorcu kıyımı yaşanmakta. Şehrin ana caddelerinde motor giremez tabelaları asılmış durumda. Bence bunun sorumluları yine sesini çıkarmayan biz moto severleriz. Bir gün komiser bana soruyor; Ehliyetin varmı cevap var, A2 varmı cevap var. Kulaklarına inanamıyor sanki ilk defa ehliyetli bir motorcu görüyor gibi. Antepte bu iş çok bilinsiz yapılıyor bunuda kabul etmek lazım. Daha dün bir farklı mobilet sesi duydum, gerçekten çok rahatsız edici. Motor kullanıcılarının çoğu ehliyetsiz, kask takanların oranı %10, Eksozla oynayıp inanılmaz gürültülü motorlara biniyorlar. Bunlar bir motorsever olarak benim izlenimlerim.
    Çözüm; eylem.
    Ağlamayana mama yok. Antepte motorla ilgili bir dernekte duymadım ben. Öncelikle yoksa derneğin hemen kurulması ve akabinde toplanılacak 1000-2000 motor ile şehrin içinde gövde gösterisi. Sonrada emniyet müdürü ve vali ile masaya oturmak.
    Abi görüşelim senle. Şu an motorum yok ama bu olmayacağı anlamına gelmez. Ayrıca motorumun olduğu dönemler bende az çekmedim.
    Saygıyla...

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    motorcuların sesini duyuralım topiği bunun için yanılmıyorsamm
    eliniz de imkan var siz de katılın bişeyler yapın
    bnm elimden bişey gelecek olsa 1 dk bile durmam !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    Şimdi yusufhalfeti suç bireyseldir.cezada bireysel olarak verilir.Birilerinin motorundan cartlak ses çıkıyor diye birilerinin ehliyeti yok diye bu tüm camiaya mal edilemez.Yakalarsın cezasını kesersin.Şehrin her bir yanına motor giremez levhası koyamazsın koyduğun zaman sen bir devlet me mu ru olarak sana ses çıkartmayanlar koyun olur.Ben sesimi çıkarttım motorumu bağlayamadılar.Yer gök şahittir memura dediğim benim herşeyim tamam sen benim motorumu bağlayamazsın.Bağlaymadılar.Ben antebe gittiğim zaman şehrin hertarafınada giriyorum..Madem bu makinaların vergisini ödüyorum ehliyetim var Aarabaların iki katı muayene parası(arabalar 2 yılda muayene motorlar 1 yılda olduğu için ki bu büyük bi haksızlık soygunculuk ve hatta hırsızlık)ben bu makinaya istediğim yerde binerim ne yapabilirler beni tavanamı asacaklar.Antepli hemşerilerim çağırın geleyim başı ben çekeyim ......Kaybederim korkusuyla yaşayanlar her zaman kaybeder........

yusufhalfeti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Better 125 Cup
    Abi ne diyeyim helal sana.Bir Kilis'li olarak bu konuya eğilmen çok güzel bişey.Abi sen 1 Ben 2. Başka gelen yok şimdilik. Benimde motorum yok. Arkana biner bir eylem yaparız.

Motosikleti
    Bende 4 tane makina var yusufhalfeti herbirine bir kişi bindirir yine sesimizi yükseltiriz. Haklı davamızdada kimse sesimizi kısamaz..Sessiz olanları sindirmek kolaydır..Hakkaniyet ve adalet olmayan bir yerde sessiz kalmak karşı tarafı daha çok cesaretlendirir....Yağmasanızda Gürleyin Be Kardeşim..............

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    ozaktaşı abi artık açıklayayım meseleyi...şimdi sende 4 tane motor varya...işte sebep bu...ben seni tanımazken bi ara beddua etmiştim...bende motor yok bu elemanda niye 4 tane diye...herhalde o beddua tuttu...

sevgiler...özledim seni be kanka abim...msni açmıyorum bu ara abi...öpüldün...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VZ 800 MARADUER
    Hepinize selamlar.Davamızı destekliyorum.Ozaktasi kardeşim niye herkes senin davrandığın gibi davranmıyor.Doğru olanı yapmıyor.Gazete haberini okudum.Sanki birazda diğer motorcular yüzünden olmuş gibime geliyor.(Eksozu açık tehlikeli şekilde kullanılan Mobilet,Pejo ve ehliyetsiz Ruhsatsız Sepetli Rus motorlar gibi.) Doğrumuyum.Televizyon kanallarında haber yapın,gazete dergi ve radyolarda haber yapın herkes duysun.Yasakçı zihniyeti durdurun.Kolaygelsin.Sağlıcakla kalın.
    Bozkurt
    DDYW 250E-9 R&R
    Balıkesir

numan_tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pistanbul/tuzla bim marketi arkası sarı bina okk
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 ama er 5 için para biriktiriyorum.
    Hepinize selamlar.Davamızı destekliyorum.Ozaktasi kardeşim niye herkes senin davrandığın gibi davranmıyor.Doğru olanı yapmıyor.Gazete haberini okudum.Sanki birazda diğer motorcular yüzünden olmuş gibime geliyor.(Eksozu açık tehlikeli şekilde kullanılan Mobilet,Pejo ve ehliyetsiz Ruhsatsız Sepetli Rus motorlar gibi.) Doğrumuyum.Televizyon kanallarında haber yapın,gazete dergi ve radyolarda haber yapın herkes duysun.Yasakçı zihniyeti durdurun.Kolaygelsin.Sağlıcakla kalın.
    numan_tas
    ybr 125
    istanbul

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    Bunun kanuni yolunu araştırın,kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz.Sanayi devi antepde bu tür polemiklerin olacağını hiç tahmin etmedim doğrusu, eski başkan Celala Doğana gidin,bu yaşadığım bir olayı hatırlattı.Beldenin birinde belediye balkanı org ile düğün yapmayı yasaklamış.Tesadüf ya orda oturan bir büyüğümün kızı evlenecek bende çok severim kendisini kızının nişanını ben yapacam dedim o zamanlar klavye çalıyordum düğünlerde nişanlarda,neyse gün geldi çattı aletleri kurduk herkes merak ediyor abi ork çalmak yasak başkan gelirse kötü olur diyorlar.Ben aldırış etmedim neyse proğrama başladık 2 saat sonra başkanın yaltakçıları geldi bunu çalamazsın yasak dedi bende kanun maddesini göster dedim,başkanım yasakladı dedi bende o zaman git başkanın gelsin dedim,bu sefer ortalık kızıştı sen kimsinde başkan senin ayağına gelecek dedi,bende başkan kim dedim benim özgürlüğümü kısıtlayacak dedim yanımda misafir olarak amirim vardı Yüzbaşı resmi elbiseli adama defol git başkanını çağır dedi.Başkan geldi makam arabasıyla biz iplemedik klavyenin sesinin iyice açtık millet halay çekiyor eğleniyor,işaret etti kesin diye bizde kapattık ne oluyor burda dedi, düğün sahibi koskoca başkansın anlayamadınmı dedi,başkan görüyorum kim size orgla düğün yapacaksınınz dedi yasak olduğunu bilmiyormusunuz dedi,işte orda amirim devrede.Sen kimsin dedi başkana sen ne hakla yasak koyabiliyorsun kimin emriyle yasak uygulamaya çalışıyorsun başkan 360 derece çark işte komutan org çalmak günahmış,uğursuzluk getiirirmiş bende onun için halkımı düşünerek yasak ettim dedi sonra olay tatlıya bağlandı hala orda düğünler orgla yapılıyor isteyen davul zurnada çalıyor.Biraz uzun oldu ama mücadale eden kazanır
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler