Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Forward Mail Hastalarına!

REKLAM ALANI
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Evet inanılmaz bir Haber ! Klavyemizdeki "W" ,"H" , "K" ve Ğ" tuşları paralı oluyor ! (İnanmıyorsanız.com'a bakın) Eğer şimdi ayağa kalkıp , sağa bakıp oturduktan sonra ekrana 40 kez üfleyip bu maili de 26 kişiye göndermezseniz, Klavyenizdeki "Scroll Lock" Işığı sönecek ve bundan sonra adı geçen harflere her basışınızda ücret ödeyeceksiniz .

KLAVYENİZDEKİ TUŞLARIN PARALI OLMAMASINI ISTIYORSANIZ BU MAILI HEMEN 26 KİŞİYEGÖNDERİN ! GÖNDERDİĞİNİZ ANDA CAPS LOCK ISIGI 2 KEZ YANIP SONECEK VE TUM DUNYA MUTLU OLACAK

Ayrıca Bugun uyandığımda camdan bakıp güneşi süzdüğüm anda bir sıcaklık hissettim içimde. Sen de gel sevdiklerine , sevmediklerine , tanımadıklarına bu maili at Titan zincirine bir faydan olsun . Eğer bu maili 2 kişiye gönderirsen mutlu olacaksın 6 kişiye gönderirsen bugun içersinde minibüsçü iki kez para üstü verecek .

15 kişiye yollarsan şans seninle olacak ve yağmurlu havalarda üstüne çamur sıçramayacak . 20 Kişiye gönderirsen Dolar düşecek 150 kişiye yollarsan borsadaki kağıtların yükselecek 10.000 kişiye yollarsan Türk Telekom İhalesi sana kalacak .

100.000 kişiye atarsan da büyük ihtimalle mail serveri kitlenecek ve kimse mail atamaz olacak . Eğer Bu Mail Zincirini Kırarsan Türkiye Avrupa Birliğine Giremeyecek! (SENİN SUÇUN!) Alem sana gülecek . Tavlada sürekli 2-1 atacaksın . Güneş doğudan batacak .

BOMBA HABER!! Türkiyenin Dünyanın en zengin Ununbiyum kaynaklarına sahip olduğu belirlendi . Antalyanın kuzeyindeki karstik arazide yapılan çalışmalarda, Labaratuarlarda saçma sapan deneylerden başka hiçbir işe yaramayan Ununbiyum elementinden 42.000 ton rezerv olduğu saptandı . Bu element sayesinde Türkiyenin DIŞ borcu sıfırlanacak hatta kara geçmeye başlayacak .

Ama gelin görün ki Alçak Zimbabveliler bu madenin üzerini Cıva ilekapattıklarından bu kaynakları çıkarmamız çok zor . Bu maili 653 kişiye forward edersen Türk hükümeti gerekli çalışmalara başlayacak ve ununbiyumumuz özgür olacak

yeter artık atmazsan şöle olucak atarsan böle olucak yok yerinde hoplamazsan enter tuşun kopacak tarzı maillerden siz hala kafayı yemediniz mi ?

TÜRKİYE SAÇMASAPAN FORWARD MAILLERDEN (SPAM) KAFAYI YEMIŞ INSANLAR DERNEGI ...

Bunu herkese forwardlayın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Valla "forwarlamazsan top olursun mazallah" diye bir mail bile geldi bana . O maili atan şahıs gelsin bakalım olmuşmuyum olmamışmıyım ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

numan_tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pistanbul/tuzla bim marketi arkası sarı bina okk
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 ama er 5 için para biriktiriyorum.
    banada forwardlamassan ölürsün diye bi mail geldi.hehe

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Neden ölmedin? Forwardladın mı ? ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Abi bu forward olayına benim kadar kıl birisi daha yoktur. Bıktım artık SPAMCILARA maillerin satılmasından...
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Forumdan Uzaklaştırıldı CenkKeskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hitchhiking 1000 RR :)
    Abi bıktımharbi şu forwardlerden hayatta göndermemişimdir belli 2 kez göndermişimdir onlarda kıramadığım arkadaşlarımdır.. sinir bozucu bir melet o ya

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Hayatımda hiç bir zaman aynı maili aynı anda birden fazla kişiye göndermedim, gelenlerin %90 nınıda açmadan silerim. Geriye kalan %10 luk bölüm anlamadan açmışımdır ama ilk bir iki cümleyi onuyunca ne olduğu belli olur ve direk silerim. Engellenenler listesine atarım ve kafayıda yemem
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Üniversite mail grubundan (ki lafa gelince Türkiye'nin en iyi üniversitesiyiz denir) NEPTÜNYUM rezervleri hakkında bir mail gelmişti, arkasından da 11 eylül saldırısındaki uçaklardan birinin kuyruk numarası olduğu iddia edilen Q33NY'nin webdings fontla yazılınca bişiler ifade ettiği falan söylenmişti.

Üşenmeyim harcadığım sadece 3 (üç) dakika sonucunda 9/11'i gerçekleştiren uçakların kuyruk numaralarının Q33NY olmadığını ve neptünyumun doğada bulunmadığını farklı linklerle desteklenmiş metin biçimine sokmuş ve mail atmıştım. O yüzden bölümde beni sevmeyen bir lobi oluştu

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok hurafeye alışığız çooook! Bide bu mail'leri hiç okumadan en az on kişiyi gruplayıp çaaaat diye yollayan montofon arkadaşlarımada acayip kıl oluyorum.

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı
    Hayatımda hiç bir zaman aynı maili aynı anda birden fazla kişiye göndermedim, gelenlerin %90 nınıda açmadan silerim. Geriye kalan %10 luk bölüm anlamadan açmışımdır ama ilk bir iki cümleyi onuyunca ne olduğu belli olur ve direk silerim. Engellenenler listesine atarım ve kafayıda yemem
    sen de mi yaa....................
    tabi öle saçma sapan maillerse okumayında benim gönderdiklerim olcayy
    onları da mı okumuosun......hadi aptal saptal şiir,,resim göndersem
    ya daa bunu 10 kişiye göndermezsen dileğin gerçekleşmeyecek türü bi mail olsaa..... neyse deee....
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    bana gönderemezler bile. derinim ben
    May the Force be with McLaren Mercedes

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    bana gelen maili yollarsam cennette arazi vaad ettiler varsa başka yazın gülelim biraz
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    bana gelmişti ; bu mesajı yollmayanlar öldü bu mesaja inanmyanın ewi yandı yarın gönderirim diyip hemen göndermeyenin ertesi gün cocuğu öldü bu mesajı hemen listendekilere yolla (gibiydi)
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler