Forward Mail Hastalarına!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Valla "forwarlamazsan top olursun mazallah" diye bir mail bile geldi bana . O maili atan şahıs gelsin bakalım olmuşmuyum olmamışmıyım ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
banada forwardlamassan ölürsün diye bi mail geldi.hehe
-
Neden ölmedin? Forwardladın mı ? ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
Abi bu forward olayına benim kadar kıl birisi daha yoktur. Bıktım artık SPAMCILARA maillerin satılmasından...
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi bıktımharbi şu forwardlerden hayatta göndermemişimdir belli 2 kez göndermişimdir onlarda kıramadığım arkadaşlarımdır.. sinir bozucu bir melet o ya
-
Süper Moderatör
Hayatımda hiç bir zaman aynı maili aynı anda birden fazla kişiye göndermedim, gelenlerin %90 nınıda açmadan silerim. Geriye kalan %10 luk bölüm anlamadan açmışımdır ama ilk bir iki cümleyi onuyunca ne olduğu belli olur ve direk silerim. Engellenenler listesine atarım ve kafayıda yemem
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Üniversite mail grubundan (ki lafa gelince Türkiye'nin en iyi üniversitesiyiz denir) NEPTÜNYUM rezervleri hakkında bir mail gelmişti, arkasından da 11 eylül saldırısındaki uçaklardan birinin kuyruk numarası olduğu iddia edilen Q33NY'nin webdings fontla yazılınca bişiler ifade ettiği falan söylenmişti.
Üşenmeyim harcadığım sadece 3 (üç) dakika sonucunda 9/11'i gerçekleştiren uçakların kuyruk numaralarının Q33NY olmadığını ve neptünyumun doğada bulunmadığını farklı linklerle desteklenmiş metin biçimine sokmuş ve mail atmıştım. O yüzden bölümde beni sevmeyen bir lobi oluştu
-
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
bana gönderemezler bile. derinim ben
May the Force be with McLaren Mercedes
-
bana gelen maili yollarsam cennette arazi vaad ettiler varsa başka yazın gülelim biraz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
bana gelmişti ; bu mesajı yollmayanlar öldü bu mesaja inanmyanın ewi yandı yarın gönderirim diyip hemen göndermeyenin ertesi gün cocuğu öldü bu mesajı hemen listendekilere yolla (gibiydi)
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler