Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Ramazan geldi böyle oldu , harbi pide yemek isteyene..

REKLAM ALANI
    Onur Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300 HAYABUSA
    yaw sanki bi 600 km muhabbetti duydum sanki ben şu an sivas koyul hisarda ailemi ziyarete motorumla geldim (2011 cbr 125) ve irfan abinin pidelerini yemek için ziyaretimi cumartesi sabah erken saatlerde bitirip yola çıkacağım ana doludan gelmek isteyen arkadaşlar varsa rotamı yazayım yoldan toplarım sizi. sivas koyulhisardan, tokat, amasya, çorum, kastamonu, çankırı, bolu, düzce,sakarya izmit 805 km paralı yoldan hangi çıkıştan çıkayım irfan abiiiii
    Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı Onur Y. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw sanki bi 600 km muhabbetti duydum sanki ben şu an sivas koyul hisarda ailemi ziyarete motorumla geldim (2011 cbr 125) ve irfan abinin pidelerini yemek için ziyaretimi cumartesi sabah erken saatlerde bitirip yola çıkacağım ana doludan gelmek isteyen arkadaşlar varsa rotamı yazayım yoldan toplarım sizi. sivas koyulhisardan, tokat, amasya, çorum, kastamonu, çankırı, bolu, düzce,sakarya izmit 805 km paralı yoldan hangi çıkıştan çıkayım irfan abiiiii
    izmit 1 çıkıştan çık sonra yalova bursa yoluna gir beni sakaryada geçerken al diyeceğim fakat sen otobandan geleceğin için o iş olmaz sanırım birde ben saat 6 dan önce çıkamam çünkü cuma gece çalıştığım içi cumartesi biraz uyumam gerek
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    onur gözlerim orda seni arayacak... gelmemezlik yapma....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    yani yolda gördüğüm ilk izmit çıkışından çıkacağım sonrada ytalova istikametine devam edeceğim. anladım sanırım ama fikrin değişirse felan numaramı yazayım belki ortak bir noktada buluşuruz. ben erken çıkıcam yola ama kaçta nerede olurum bilemiyorum.
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onur gözlerim orda seni arayacak... gelmemezlik yapma....
    kişisel imzamı hiç okumadın sanırım TAVUK DÖNER BEN YOLUMDAN DÖNMEM

Motosikleti
    sabah 10 dan sonra radar kapını çalablir... boluya kadar dikkat et...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    sabah 10 dan sonra radar kapını çalablir... boluya kadar dikkat et...
    sorma zaten sivasa giderken 105 lira taktılar bana :D 90 - 100 arası dönücem geri

Motosikleti
    zaten radarlar yerleşim yerlerine ya giriştedir yada çıkışta..... başka yere koymazlar... tecrübeye tabidir.... bir tane kavun koy sırt çantana orda ikram et bize... ama koyulhisardan yada biraz geniş tutayım sivastan olsun...

Motosikleti
    zaten radarlar yerleşim yerlerine ya giriştedir yada çıkışta..... başka yere koymazlar... tecrübeye tabidir.... bir tane kavun koy sırt çantana orda ikram et bize... ama koyulhisardan yada biraz geniş tutayım sivastan olsun...
    tamam anlaştık

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Alıntı cbr1100 xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamun aleyküm cameat şöyle yapalım derim bir yer ve saat (E-5 ten geleceğiz yol üstünde bizi bekleyiz ordan geçeriz) söyleyin pendikte buluşabileceğımiz ve benim bulabileceğim orda buluşalım ikinde arkası yolcudur abbas bağlasan durmaz diyelim ben artık size bağlıyım...bende size göre levent bp buluşma ayarlayacağım herhalde saat 16:00 olur buluşma saati........
    aleyküm selam abicim..bu durumda bence saat en geç 16:45 gibi pendik köprüsü altında buluşursak sahile iner ikindiyi kılar vakti kaçırmadan yola çıkarız..

E-5 ten hiç ayrılmadan bostancı-maltepe-kartal geçiliyor sonra pendik te buluşuluyor..hatta Metehan bilir..geçen hafta buluşmuştuk.ama bu sefer köprü girişinde buluşalımki..dörtyoldan aşağı inebilelim....
    saatte anlaştıysak duruma göre çıkarsınız..sizi bekliyor olacağız inşallah..
    duruma göre pendik buluşma noktasında Samet 0 535 302 44 24...danışma ve rezervasyon için lütfen arayınız....
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Motosikleti
    17 30 gibi bizim tayfa pendik köprüsünün altında olacaktır....

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    beyler takip edemedim ama kısmetse geleceğim... gelemezsem hakkımı Samet Aga yesin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------

Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aleyküm selam abicim..bu durumda bence saat en geç 16:45 gibi pendik köprüsü altında buluşursak sahile iner ikindiyi kılar vakti kaçırmadan yola çıkarız..

E-5 ten hiç ayrılmadan bostancı-maltepe-kartal geçiliyor sonra pendik te buluşuluyor..hatta Metehan bilir..geçen hafta buluşmuştuk.ama bu sefer köprü girişinde buluşalımki..dörtyoldan aşağı inebilelim....
    saatte anlaştıysak duruma göre çıkarsınız..sizi bekliyor olacağız inşallah..
    duruma göre pendik buluşma noktasında Samet 0 535 302 44 24...danışma ve rezervasyon için lütfen arayınız....
    17 30 gibi bizim tayfa pendik köprüsünün altında olacaktır....

beyler körfezi mi dolaşacağız yoksa feribota 10 liramı bayılacaz...dönüş içinde güzergahınız nedir...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler takip edemedim ama kısmetse geleceğim... gelemezsem hakkımı Samet Aga yesin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------

beyler körfezi mi dolaşacağız yoksa feribota 10 liramı bayılacaz...dönüş içinde güzergahınız nedir...
    feribot diye biliyorum ama ne yaparsanız bana uyar.... yeterki birlik olsun.....

Motosikleti
    feribot diye biliyorum ama ne yaparsanız bana uyar.... yeterki birlik olsun.....
    tamam Ramocum feribtla gidilirse daha uygun olur herhalde...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    tamam Ramocum feribtla gidilirse daha uygun olur herhalde...
    plan söyle 1730 da pendik köprüsünün altında buluşcaz..ordan feribot la geçecez....

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    17.30 da pendik köprüsünün altında olacağız inş...
    ortan feribot 25 km kadar zaten....
    15-20 dakikada zannedersem feribotta oluruz...

Motosikleti
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    17.30 da pendik köprüsünün altında olacağız inş...
    ortan feribot 25 km kadar zaten....
    15-20 dakikada zannedersem feribotta oluruz...
    plan söyle 1730 da pendik köprüsünün altında buluşcaz..ordan feribot la geçecez....

taam aga bana her türlü uyar...plan program bozlsun istemem ama bişey dicem...İrfan bu arkadaşlarla KIZDERBENT tarafına gitsek hem güzergah süper hemde o köfteler...adam başı 10 gayme versek köftenin kralını yesek nasıl olur...benim ki öneri...

arkadaşlar pideler tabi ki süper ama Karamürsele gelip bu manzaraları kaçırmak ve köfte yemeden dönmek istemezsiniz...bir öneri...ne dersiniz...İrfan ve diğer misafirler...

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    feribotla geçeriz tabiki.....
    neyse üstteki mesajımı sanırım kimse okumamış ama olsun..17:30 da uyar....
    feribot bildiğim kadarıyla 24 saat var,ve 20 -30 dakikada bir kalkıyor...
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Motosikleti
    valla sen deyince okudum 16:45 yazmışın...inan dikkat çekmedi arada kaybolmuş...

17:30 da anlaştık değil mi...

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı Onur Y. adlı üyeden alıntı Mesajı göster

doğu çıkışından yalova levhalartını takip et onurcum otoyoldan geleceksen tabiiii

---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:55 ----------

taam aga bana her türlü uyar...plan program bozlsun istemem ama bişey dicem...İrfan bu arkadaşlarla KIZDERBENT tarafına gitsek hem güzergah süper hemde o köfteler...adam başı 10 gayme versek köftenin kralını yesek nasıl olur...benim ki öneri...

arkadaşlar pideler tabi ki süper ama Karamürsele gelip bu manzaraları kaçırmak ve köfte yemeden dönmek istemezsiniz...bir öneri...ne dersiniz...İrfan ve diğer misafirler...

ulemm sevimli panda miletin kafasını karıştırma ne köftesi ne gezisi agam millet iftar açacak sadece pidemi var sanıyon o kadar basitmi yani

gezi işini ramazandan sonra yaparız hep beraber, küçük adam , arada parazit yapma sen şimdi gel buraya pidenin keyfini çıkar

---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 20:59 ----------

arkadaşlar denk gelirseniz en fazla feribotta 20 dak iskelede bekleme yağarsınız çoğu zaman motosikletler sıra beklemediği için sorun oluşmuyor en azından ben tek geçerken

bu arada küçük cc gelecek arkadaşlar için körfezi dolaşmak zulümdür , yakıt maddi açıdan hiç ölçmedim ama 10 lira verip feribotta hem motosikleti dinlendirmek hemde geyik yapmak için 40 dakikanız olacak körfezi dolaşmaya kalkmayın sakın
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    ramazanda oruçlu oruçlu körfez dolaşılmaz herhalde(:

9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)