Yuh be böle başlıkmı açılır .. utanmadan pastırmalarıda koymuş .. ayıptır günahtır ... bu arada fiyat listesi nedir ve marmarise servisiniz varmı
Yuh be böle başlıkmı açılır .. utanmadan pastırmalarıda koymuş .. ayıptır günahtır ... bu arada fiyat listesi nedir ve marmarise servisiniz varmı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
evet yokmu başka fikir???
geç olmadan buluşma yeri,şekli,saati filan belirlenmeli..yoksa herkes tek başına mı gitmek istiyor???
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
abiler ben saat 6 da sakaryadan çıkarım 1saat 15 dakika da orada olurum bi aksilik olmaz sa eğer sizde kara yolu kullanacaksanız bursa yolu kavşagında buluşuruz yoksa ben tıs tıs gelirim tek te gelsem uyar size nasıl uyar?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bence bana grup sürüşü daha güzel uyar..
ama sanırım konuya bakan pek kimse yok..
yakın zamanda netleşeceğini umuyorum.....
hayırlı akşamlar arkadaşlar yine bu akşam iftar daveti , muhabbetinden dolayı yakın akrabalarımıda iftara aldıktan sonra sıra mt ye geldi artık bilmeyen arkadaşlar için kesin bir adres gösterme zamanıdır diye düşündüm ve 13 ağustos cumartesi akşamı verecek olduğum iftar davetinin, karamürseldeki toplaşma adresini vermem bilmeyen arkadaşlarım için faydalı olacağını düşünüyorum ..
13 ağustos cumartesi akşamı son toplantı ve varış adresi
karamürsel balık adasıdır saat tabiki iftar saatinden önce
karamürsel merkez ışıklarına geldiğinizde , yalova yada kocaeli istikametinden gelen arkadaşlar farketmez dosdoğru ışıklardan aşağıya yönelip vapur iskelesini buluyorlar ve oradan sola yalova istikametine dönüp sahil kesiminden 500 mtre kadar gittiklerinde balık adasını soruyorlar, balık adasını bulduğunuzda varış noktasına gelmiş oluyorsunuz orada inşallah be sizi bulacağım
anahtar kelimeler
karamürsel, balık adası, adalı ekmek fırını
birde resim koyayım kolaylık olsun
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
samet abi sen ben ramazan belli...
tünal ve metehan abiyle konuşup onlarıda pendik köprüsünden alırız...
diğer arkadaşlar ya konuyu görmedi yada tek gelmek isterler herhalde...
duruma göre ayar çekeriz..ama vakit önemli....anladın sen onu...
telefon numaram 0 535 302 44 24
buluşma için arayabilirsiniz...
öğlenden sonra....
uyuyacağım biraz...
teşekkür ederim sevgili BBRR bizim buralarda fiyat listesi yoktur resimler kasıtlı olarak konmuş olup canı çeken ücretsiz allah rızası için karnını doyurur ramazan dolayısı ile bu tadı sizlerle paylaşırım ama sevabımdan kimseye zınnık koklatmam bilesiniz ..
marmarise paket servisimiz filomuza alacağımız cbr 1100 motosikletlerimizle mümkün olacak fakat bunun için 35 yılcık beklemeniz gerekli umarım zaman zarfında açlıktan ölmezsiniz
---------- Post added at 00:54 ---------- Previous post was at 00:42 ----------
aynen tünal ağabeyim sesin bana ulaştı agam bekliyorum ona göre ...
---------- Post added at 01:01 ---------- Previous post was at 00:54 ----------
arkadaşlar küçük bir hatırlatma yapmamda fayda görüyorum ...
13 ağustos cumartesi vereceğim iftar daveti (adı üzerinde ) davettir ve yemek içecek ücretsizdir allah rızası için ..
yalnız tuttuğum mekana küçük bir katkı olması ve ayıp olmaması açısından çaylar ücretlidir bilginize sunarım
o kadarda olsun ağabeyim...
halledirz çayı....
çayı sevmem zaten..kola yada limonata yeterli....
ben varya çok pis adamın yaa...
çok süpriz adamsın ağabey...
samet abi listeye bile baştan yazılmışsın...
bu torpil nerden geliyor ağabeyim?
ülen 2 gün girmedik foruma az kalsın kaçırıyorduk çayı
gidiyorsunuz'da çagırmıyorsunuz he alacagınız olsun,ben cuma akşamından gidip bakayım ne var ne yok diye
edirneye niyet vardı cumartesi ve ya pazar günü ama cumartesiyi İrfan kardeşe ayırsak daha güzel olur gibi geliyor,hep gidelim diyoruz karamürsele sepet almaya bir türlü kısmet olmadı belki bu sefer alırız karamürsel sepeti ama içi dolu olsun
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
sevgili tamer abi başım üzerine desem yerinde olurmu ?
yalnız bir sorun var listeyi güncelliyorum ve aynen gelecek senide ekliyorum , iyi düşün son kararınmı ağabey geri dönüşü yok bunun
yengen vizesi alamadım , yan yattı çamura battı olmasın
gerçiii daha cumartesiye var fakat ona göre hazırlık yapılacak sevgili ağabeyim umarım anlatabilmişimdir
---------- Post added at 02:47 ---------- Previous post was at 02:44 ----------
GÜNCEL..
1-sametagir
2-mezit
3-unnamaed
4-tek teker ramço
5-metehan
6-f54
7-ethem76
8-alper41
9-piyanist_irf
10- cbr1100xx
11- siyah atmaca
12- Onur Y.
13-speedy
14-arjantinli69
ayıpsın İrfan'cım yengen vizesi biliyorsun bizde sınırsız zaten
ama belki bizim tayfa benim gittigimi görürse takılır peşime demedi deme,sandalyeleri fazla ayırtmakta fayda var,net sayılar zaten cumaya kadar netleşir.
sana ve diger arkadaşlara hayırlı sahurlar Allaha emanet ol
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)