off siyah atmaca ağabeyimi unuttuk...
kusura bakmasın...
gece geç saat olmasına versin...
iyi hatırladın ağabey...
2004 yılında Alanya/Konaklı'da çalışırken Ramazan ayında akşamdan sabaha kadar Konaklı,Alanya,Avsallar v.s. o bölgede gidilebilecek neresi varsa hepsinde de tahinli aramıştım. Sonra öğrendim ki orada bizim tahinliyi değil yapmak adını bile bilen yokmuş. Bizim burada Ramazan ayına mahsus olarak açılıp sadece tahinli yapan bir yer var. Oranın tahinlisinin tadını tutturabilen daha başka bir yerle hiç karşılaşmadım. Adresini verirsen sana özel olarak oradan yaptırıp gönderebilirim.
şimdi bana kızacaksınız biliyorum emmeeeee....
evdeki iftara çağırmalar ve ailece bizim iftara gitmelerimiz hep haftasonlarına bağlandığı için (cuma ve cumartesi akşamları)sanırım ben bi yere kımıldayamıyorum...
hafta içi komşuya bile gidemiyorum çünkü sahuru imsağı teravihi filan hergün 3-4 saatlik uykuyla işe gidiyorum..ve bilenler vardır yaptığım iş dalgınlığı,yorgunluğu affetmeyen tehlikeli bir iş...
bu yüzden kesin olmamakla beraber (gelmeyi çok ama çok istiyorum) cumartesi günü plan değiştirebilirsem gelirim,gelemezsem de benim hakkımı metehan ve mezite verin....
ve İrfan...
emin ol bir gün yanlız başıma da olsa yanına geleceğim..ama ailede ramazan telaşını sende bilirsin...eğer gelemezsem hakkını helal etmeni istiyorum...gelemesemde daha sonra müsait bir zamanda helalleşiriz seninle....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
[QUOTE=piyanist_irf;2416379]
1990 yılından beridir bu mesleğin içindeyim ve sürekli söylediğim şey şudur sarhoş insanı lafla yola getirebiliyorsunuz ama aç insana gerçekten söz geçiremiyorsunuz sitres sitres sitres...
[QUOTE]
kürekle ağızlarına vursak yürügit lan burdan yok sana pide mide
Ninja
samet abim...
sana on numara program işte güzel abim...
biraz sıkıştırıver kendini ve aramızda ol..
geçen çiğköfte muhabbetinden alınganlığım var zaten sana(:
bu sefer yanımızda ol ağabey...
içten ve candan düşüncen için teşekkür ederim eksik olma gerçekten çok sevindim
fakat sana zahmet külfet olmasın
yemesinden ziyade yapılışını işin püf noktalarını merak etmiyorda değilim hani yinede allah razı olsun ...külfet olur sana sağol göndermiş kadar oldun zaten eline sağlık
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Rica ederim, böyle bir şey bana külfet olmaz. Muhabbetimiz şenlendikten sonra o meblağın lafıda olmaz ama istersen senin için tarifini ve kullanılacak malzemenin hangi kalitede ve hangi markalarda olması gerektiğini en iyi ustalarından öğrenebilirim. Zamanında 2 sene bir smmm'nin yanında çalışmıştım. Aksaray'ın en meşhur pastanelerinin ustalarını bizzat tanırım.
bilirim samedim bilirim gözüm rahat ol sen nasip kısmet bu işler canın sağ olsun bunun için gönül koyacak kadar cahal değiliz allaha şükürler olsun
her zaman beklerim agam gönüller bir olsun , ama kalbimen inşallah müsait olur son dakka golü atılır çat düşer gelir diye kalbimden geçmiyorsa ne olayım sağlık sıhhat dostum gerisi ayrıntı
---------- Post added at 01:14 ---------- Previous post was at 01:12 ----------
işte bu güzel olur böyle bir zahmeti göstermen gerçekten işime oldukça yarar ve dua ederim arkadaşım isim neydi bu arada ? benimki irfan
---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:14 ----------
[QUOTE=sedici;2420546][QUOTE=piyanist_irf;2416379]
1990 yılından beridir bu mesleğin içindeyim ve sürekli söylediğim şey şudur sarhoş insanı lafla yola getirebiliyorsunuz ama aç insana gerçekten söz geçiremiyorsunuz sitres sitres sitres...
kürekle ağızlarına vursak yürügit lan burdan yok sana pide mide
ahanda bir fırıncı daha agam ne iş kürekle ağızlarına vuralım vurmasınada nerde çalışıyoruz fırıncımı pidecimiyiz ne iş ?
[QUOTE=piyanist_irf;2420553]
işte bu güzel olur böyle bir zahmeti göstermen gerçekten işime oldukça yarar ve dua ederim arkadaşım isim neydi bu arada ? benimki irfan
---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:14 ----------
Memnun oldum bende Mustafa. Yarın çarşıya iner inmez tarifi alıp özelden size yollarım.
[QUOTE=silentsorrow;2420587]
teşekkür ederim mustafacım allah tekerine zeval iniş takımlarına akibet vermesin arkadaşım , hep buralarda bir yerlerdeyiz vesselam maksadımız insan gibi insanlarla insanca sohbet edip kaynaşmaktır gerisi hikaye benim için esen kal şimdilik
abi beni listeye yazmışsınız sağ olun emme ben gelerim fakat muhabbete kalamam çünkü gece saat 23 te nöbet var yemeye geldim yedim gidiyorum demek istemem ama geleceğim eğer size ayıp olmaz sa allah kaza bela vermez se bende oradayım yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
valla irfan abim...
en son seni yuvacıkta ayak üstü görmüştüm...
siyah atmaca ağabey ile oturuyordunuz...
sonra ayak üstü giderken görüşebildik...
şöyle tam anlamıyla oturup hasbihal edemedik...
inşaAllah bu c.tesi şöyle on numara muhabbet ederük....
süper oldu f54 kardeşimizde geliyor...
onunlada tanışmış olacağız...
ayak üstüde olsa gel kardeşim...
iki muhabbet ederiz yoluna bakarsın sonra...
aynen kardeşim haklısın inşallah , şimdi bir şey söyleyeceğim ama yanlış anlaşılmasını istemiyorum bu tür etkinliklerde kişi sayısı 15 geçince onun adı sadece etkinlikte kalıyor kaynaşma kısmı lafta kalıyor
yuvacıkta bir sürü arkadaşımız vardı fakat hepsiyle kaynaşmak sende taktir edersinki mümkün olmadı , zaten aynı anda hepsinin isimlerini bile hatırlamam benim için sorun yani
eeee benim işlemciler yavaş çalışıyor aynı anda yüksek miktarda veriyi kabul etmiyor kardeşim , benim sıtratejim ve taktiğim tek tek ama bütün mt yi tanımak ve birdaha unutmamak , sencede doğru olan bu değilmi
ohhh ohhh inşallah hele sağ salim bir düşün buraya muhabbetin gübeğine gübeğine çakarız vesselam
ok abi ben ince düşünceli bi insan olduğum için ayıp olmasın size diye düşündüm ama geleceğim liste de adımı yazmışsınız elbet gelirim... bi ramazan akşamı bi abimin dükkanında iki kişi arasında geçen konuşmayı anlatmak istiyorum dükkan sahibine dediki bak ethem bizi yemege çağırdın bize de icabet etmek düşer ne olursa olsun yemeğe çağır dükkan sahibide dediki abi dayak yemeğe çağırsam gelirmisin oda gelirim dedi neden gelmeyeyim sen çağır dayak yemeğe de gelerim dedi iftar saati iiii gülmüştük yani bunu anlatmamın sebebi davet edildiğim yere gitmeye çalışırım elbet......
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
1-unnamed
2-mezit
3-tek teker ramço
4-ethem76
5-metehan
6-f 54
7-alper41
güncel....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)