Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hacı ben yumurtlaı ve sucuklusunu çok seviyorum... ama ömrümde yediğim en güzel pide köhne biyerde samsuna giderken yemiştim ALLAH adama uzun ömür versin okadar bol malzeme koyuyorki taşıyodu mübarek ölesi denk gelemz bidaha..kendin yapsan acırsın giden malzemeye..
bide sen hiç orhan gazide yusufun yerinde yedinmi köfte asıl orası köfteci çınarcıktaki
hikaye
hemde geçirmasyon..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
yahu artık ybr de yokki... öbürü ile zaptedemem iki iriyi...
ya yazdım verdim veriştirdim işte..
ne yazıcam seni çizik gördüğümü ama hala online olduğunu ama sonradan benim mesajların konu ile alakasız diye silindiğini,.....
senden kurtuluşumuzun olamayacağını filan falan işte...
panda severim ben...hele kankam olursa....
benim fikrimce ramazanda değilde ...
o fırın orada durduğu sürece pideler çıkar...ramazan sonrası hafta sonu gider karnımızı beklemeden sıkıntıya girmeden,irfanıda sıkıntıya sokmadan doyururuz...
hem iftara gelenler hem çağıranlar biraz el kol bağlayabiliyor..ramazanın neşesi ve bereketi o gidş gelişler...seviyorum yani.....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
satılırmı ülen o...
bizim neşemiz olan bir pandayı satıp motor alacaksın değilmi?? zinhar hayatta izin vermem...
takas olabilir ama....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
hee şöle yola gel....takasta olur..
rahat ol gözüm ramazanda patronla kardeşiz elhamdülillah ramazandan sonra karşılıklı savunma siperlerini alıp çarpışmaya başlıyoruz
öküz ölüyor ortaklık bozuluyor hesabı
ayrıca seni 4 kişi olarak listeme yazıyorum
---------- Post added at 02:03 ---------- Previous post was at 01:58 ----------
olur olur samedim sıkıntı yapma kendine zaten akşam üstü çıktınızmı yola ben pideleri fırından çıkarana kadar siz düşersiniz buraya , hoca allahu ekber dedimmiydi hurrraaa kimse tutmasın meteyi
iftardan sonra vururuz muhabbetin gübeciğine valla süper olur , hem sonra demir tavında dövülür ramazan ramazan gel işte mübarek bak valla içimden geldi , ramazandan sonra pidede aynı tadı bulamazsın teknik olarak , çünki hiç bir zaman fırın derecesi 300 dereceyi görmeyecek
buda lezzeti etkleyen faktörler arasında
bu pazar değil bidahakine gelin mesela.... yada cumartesi ?? size nasıl uyarsa banada uyar hatta hafta içi zaten hiç sorun değil, sorun yok ,,, toplaşıp bir noktada buluşun banada haber edin ama ..
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
abiler cumartesi günü nasipse ben irfan abinin yanına gitmeye niyetlendim...
pide yapmazsa onu yeriz artık
varmı arkadaş olacaklar?
Sırf bu konu yüzünden bu gün ifarımı açmak için (Aksaray ilini bilenler için söylüyorum) Kurtuluş'ta pideciye gittim. Eğerki İstanbul'da olsaydım iftara piyanist_irf kardeşin yanına muhakkak uğrardım. Ellerine sağlık pideler süper görünüyor. Bu arada "tahinli" (her ne kadar Aksaray'a özgün olsada yavaş yavaş Türkiyede tanınmaya başladığı için soruyorum) de yapıyor musunuz ? Resimlerini göremedim de o yüzden sordum.
adını koyalım artık bu işin haftaya cumartesi uyarmı irfan....
mezit abi ben cumartesi dedim(:
ramazanıda bağlarım herşekilde(:
ettik iki...
samet abim bizi kırmaz...
olduk üç...
pideyi gören ve gidecek ekibi gören metehan abim dayanamaz direk gelir...
olduk dört...
ee mezit abi sen dünden razısın zaten...
ettik beş...
listeyi yapıyoruz...
eğer irfan abi içinde uygunsa haftaya cumartesi ordayız inşallah...
yapılsın abi...
yoksa ramazan bitecek gidemeyecez...
tamam selocanlar adapazarından gelecek bir arkadaşım daha var( f54 -fatih) ona pazar günü uyuyormuş pazar olursa nasıl olur ? sonuçta oy çoğunluğu her zaman doğru olandır benim için sorun yok ister cumartesi ister pazar farketmez
13 ağustos cumartesi ve 14 ağustos pazar hangisi ???????
abi pazar yaparsan ben gelemeyecem..
çalışıyorum o gün
ondan cumartesi diye üstünde duruyorum
teşekkür ederim allah gönlüne göre versin arkadaşım, afiyet şekerler olsun , evet tahinli pideyi bende yedim fakat bizim buralarda bilinen demeyeyimde pek yapılan bir pide değildir oysa ben bayılırım yemesine hayır burada yapmıyoruz , daha doğrusu bende hiç yapmadım şu ana kadar, zxaten ben pideci değilim üstadım fırıncıyım, ve iyi bir mt ciyimdir ama
---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:26 ----------
uzun ince bir yoldayız gidiyoruz ayın 13 de
evet şu an için çoğunluğun dediği olacak ve 13 ağustos cumartesi gününün akşamı davet kesinleşiyor arkadaşlar
f 54 , fatihçim sende kendini ayarla kardeşim seninede aramızda görmek istiyoruz
1-unnamed
2-mezit
3-tek teker ramço
4-sametagir
5-metehan
6-f 54
7-alper41
8-ethem76
eyvallah abim...
esasında gelmesini istediğim cbr 1100xx nikli abimde var..
onuda bir haberdar edeyim...
gelirse gerçekten güzel olur...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)