Ramazan geldi böyle oldu , harbi pide yemek isteyene..
Reklamlar
-
04 Ağustos 2011, 13:10
gelmekte ne var piyanistim eşanjörüm adresi yolla özelden rahat olduğun günü yaz gelirim... karamürsel-neki30 dkcık sonra beğenirsem pideleri.. ramazanı senin mekanda çıkarırız...
ama dayıma yakalanırsam oyar valla.. oda karamürselde oturuyor....
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ben ramazan bitmeden karamürsel yolu tutacağım kesin.....
beraber gidek gel topçulara ordan gidek...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Reklamlar
-
04 Ağustos 2011, 13:17
mezit adlı üyeden alıntı
seninle WC ye bile gidilmez.... :(
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
04 Ağustos 2011, 13:19
takendy adlı üyeden alıntı
özelden yazim ben sana en iisi... açıklamayı öle yapim..
-
04 Ağustos 2011, 13:23
takendy adlı üyeden alıntı
zuhahahhahaha ybr çekmiyor seni... emanet dragstar falan lazım bize... senle ben 2 göbekli....
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------
mezit adlı üyeden alıntı
gelmekte ne var piyanistim eşanjörüm
adresi yolla özelden rahat olduğun günü yaz gelirim... karamürsel-neki30 dkcık sonra beğenirsem pideleri.. ramazanı senin mekanda çıkarırız...
ama dayıma yakalanırsam oyar valla.. oda karamürselde oturuyor....
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
zaten topçulardan geçeceğim... ama ne zaman olur bilemem.... haberleşiriz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
04 Ağustos 2011, 18:14
-
04 Ağustos 2011, 18:18
[QUOTE=sametagir;2418696]
zuhahahhahaha ybr çekmiyor seni...
emanet dragstar falan lazım bize... senle ben 2 göbekli....
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------
benle mevlütü benim ybr gayet güzel götürdü - getirdi göztepeye??? nabeeer????
samet sende gelsene....
yav bide irfan davet ettimiki bizi kendi kendimize gelin güvey olmayalım...
-
04 Ağustos 2011, 18:25
[QUOTE=mezit;2418698]
sametagir adlı üyeden alıntı
samet sende gelsene....
yav bide irfan davet ettimiki bizi kendi kendimize gelin güvey olmayalım...
irfanı tanımasam burda rahat rahat yazmazdım.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
04 Ağustos 2011, 18:29
adamın en yoğun olduğu dönem. bi yerde 1ay bana eeleşmeyin diye yazmıştı ordan seettim.. yoksa on numara suzak kendisi...
-
04 Ağustos 2011, 18:40
-
05 Ağustos 2011, 03:34
Kocaeli İl Temsilcisi
buda müsait zaman bulup zar zor çekebildiğim ramazan pidelerim sineksiz olanlardan
---------- Post added at 01:39 ---------- Previous post was at 01:14 ----------
valla arkadaşlar artıkın bana gına geldi gelin artık gelecekseniz gari bu arada bayağı uğraşarak resim vs bişeyler yükledim , sonra tekrar altına bir şeyler ekleyeyim dedim hepsi kayboldu gitti site veritabanı hatası verdi yalan oldu hayde bir daha yükle neysee..
söyleyeceğim tarihte tüm dostları iftara alacağım ancak gelecek arkadaşların kesin kişi sayısını bimem gerekiyorki kimse açıkta kalmasın, bu benim için uzun ince bir konu
18 haziran dedik, karamürsel dedik , etkinlikti geziydi dedik (sevgili metehan geldi aklıma ) bu yazıyı okursa anlayacaktır onun için gelen arkadaşlar kesin olarak konuşması gerekiyor benim için ...
tarihi müsait olduğum ve sizlerinde müsait olabileceğini düşündüğüm bir zamana alacağım ,
burada atıp tutan arkadaşlaşlara aynen söylüyorum o gün ben hazırlığımı yapıpta yan çizen olursa bizzat o pideleri gelir boğazına tıkar, kabak çiçeği gibi oyarım sonra yok irfancım ben gelecektimde , kar yağdı, kayış koptu, lastik patladı ,yengen vizesi alamadım ,trafik vardı vs. vs. ben anlamam ona göre
hazır konusunu açtık bu resimlerde dün akşamki ,karamürsel piyansitler topluluğundan bir kare ,pideler elbette benim pidelerim , milyar versen ramazan ayı dışında bu kadar piyanisti bir araya toplayamazsın
öle piyanist deyip geçmeyin aralarında hasta motosiklet tutkunlarıda var benim gibi ama inşallah en kısa zamanda sayemde onlarda mt ci olarak aramıza karışacaklar şimdiden aşılıyorum kendilerini
eeeee şimdi fotolara geçeyim ...
bunlarda zor zahmetlerle müsait kısa bir anda çektiğim ramazan pideleri sineksiz olanlardan
bu makina yı arkadaşım satıyor çok fazla fiyatları hakkında bilgim yok ancak 79 binde ve 99 model harbi iyi kaçıyor ilgilenen arkadaşlar acilen temasa geçerse araya girerek küçük bir ikrama vesile olabilirim
---------- Post added at 02:07 ---------- Previous post was at 01:39 ----------
ben anlamam yoğun falan... bana iftara bir karısık bir kıymalı bir kaşarlı pide yapsın gerisi beni ilgilendirmez....
şaka bir tarafa irfan arkadaşları için olmayan vaktinden vakit ayırır....
çok doğru ve yerinde düşünmüş ve beni az çok tanımışsın sevgili ramazanım dostlara canım fedadır evet kardeşim müsait bir hafta sonunda yeni bir konu ile sevgili dostlarımı iftara alacağım , burada olay şöyle anlaşılmasın !!!!! yavv bu adam kankalarını çağırıyor vs. benim için mt olması yeterlidir tanımadığım ve buradan sohbet edip görüşemediğim dostlarımda gelirlerse çok mutlu olurum ancak üzerine basa basa söylemem gereken konu gelecek dostlarımın net kişi sayısıdır ona göre hazırlık yapacağım , benim için önemli bir konu hatta bu topik üzerinden iftar gününü topluca sizlerin belirlemesi daha yerinde olur ... öpüyorum kardeşim allaha emanet...
---------- Post added at 02:10 ---------- Previous post was at 02:07 ----------
mezit adlı üyeden alıntı
adamın en yoğun olduğu dönem. bi yerde 1ay bana eeleşmeyin diye yazmıştı ordan seettim.. yoksa on numara suzak kendisi...
mezitim o cümleyi ramazan geldiği için motosiklet gezilerine katılamayacağım anlamında kulanmıştım , iftar vermekle alakalı değildir rahat ol agam..
---------- Post added at 02:34 ---------- Previous post was at 02:10 ----------
acayüp adlı üyeden alıntı
-unnamed-
AmonRA mı o varsa bende varım. Şimdi benim motorda kymco dilinden kurtulamam ama olsun. Keyifli olurdu. Efsanevi xiting ve era (110 beygir) sını görmeden aralarında bir fotoraf çektirmeden ölmek istemiyorum
seviyorum kendilerini.
seckin_
Neden olmasın hele Murat izine gelsin. (cuma günü geliyor)
piyanist_irt
Eyüp tür adım ben bir acayüp kel oğlanım
İnşşallah gelesim var peşime birilerinide takabilirim
memnun oldum sevgili eyüp , evet arkadaşım üsait gördüğünüz bir günde kesin kişi sayınızı bana bildirerek gelirseniz makbule geçer , zaten bunun için konu açacağım kendimide ayarlamam gerekiyor ondan sebep kesin günü yeni konuyla siz sevgili dostlarıma bildireceğim , memnun oldum tekrardan
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
05 Ağustos 2011, 04:14
Asker yarın geliyor. Sanırım biz sana gelmek için senin vereceğin tarihi bekleyemeyeceğiz. Ayrıca maksat muhabbet ve gezi olsun bu arada da senin gibi değerli bir arkadaşımızla tanışmak olsun. Pide işin bahanesi. Olursa da fena olmaz hani
Sinek ne oldu yaw. İşten attınızmı yoksa
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
05 Ağustos 2011, 05:46
@acayüp üstadım kusura bakma cevap veremedik sana...
olmadı bu hayalini gerçekleştirmek adına yanına bi era bulup geleceğim
bakarsın günün birinde rastlaşırız...
irfan ağabey kaçıcam yanına inşaAllah...
bir bakıcan fırının kapısında ybr esd duruyor(:
-
05 Ağustos 2011, 10:21
abi bmw sana yakışıyor pide konusuna gelince inş müsait olacağım bi tarih belirlersin hafta sonu olursa haftaya pazar müsaitim hafta içi olursa da gelmeye çalışırım ama hafta içi benden başka gelmeye çalışan olurmu orasını ben anlamam köfte ye tav olmayan mt pide ye tav olur mu sence? hayırlı ramazanlar sayın abim allah sana fırın başında sabır versin
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
05 Ağustos 2011, 11:03
irfan abi google reklarımlarında (sayfanın üst köşesinde) peynirli pide yazıyordu
reklam sana mı aitti
harley is making love with
davidson
-
05 Ağustos 2011, 22:15
Kocaeli İl Temsilcisi
jackonbir adlı üyeden alıntı
irfan abi google reklarımlarında (sayfanın üst köşesinde) peynirli pide yazıyordu
reklam sana mı aitti
internet hayatım da ilk defa burada fırıncılık tarafımdan ve pideden bahsettim , bana ait değil kardeşim hem sora ben peynirli pide yapmadım bu ramazan
pide için google la reklam vermeye gerek yok zati bilen bizi biliyor
---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:05 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
abi bmw sana yakışıyor
pide konusuna gelince inş müsait olacağım bi tarih belirlersin hafta sonu olursa haftaya pazar müsaitim hafta içi olursa da gelmeye çalışırım ama hafta içi benden başka gelmeye çalışan olurmu orasını ben anlamam köfte ye tav olmayan mt pide ye tav olur mu sence? hayırlı ramazanlar sayın abim allah sana fırın başında sabır versin
valla fatihçim köfteyle pideyle kimseyi tav etmek gibi bir düşüncem olmadı paşam ben fakir adamım fakat gönlüm zengin elim açıktır ramazan vesilesi ile sevaba girmek, güzel dostlarla hoş sohbetin göbeğine vurmaktır amacım bundan gayrisi olmadı olamazda
gelen dostlarıma kapım açıktır gelmeyenin canı sağolsun deriz ne diyelim
fakat oldukça yorum yazan arkadaşlarımdan çelişkili cevaplar alıyorum en iyisi bir gün belirleyelim gelen gelir gelmeyen gelmez bu daha doğru olur sanırım
---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:10 ----------
-unnamed- adlı üyeden alıntı
@acayüp üstadım kusura bakma cevap veremedik sana...
olmadı bu hayalini gerçekleştirmek adına yanına bi era bulup geleceğim
bakarsın günün birinde rastlaşırız...
irfan ağabey kaçıcam yanına inşaAllah...
bir bakıcan fırının kapısında ybr esd duruyor(:
ebubekircim bir gün çat kapı diye gelirsen elbette sevinirim ancak yoğun şekilde çalışıyorum kardeşim oralarda yapalnız beklemek zorunda kalmayasın diye söylüyorum iftara kadar o açıdan , gününü bilmemde fayda var yada ramazanda gelmeyi düşünüyorsan akşam vakitlerine ayarla kendini , işlerim anca bitiyor
---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:12 ----------
acayüp adlı üyeden alıntı
Asker yarın geliyor. Sanırım biz sana gelmek için senin vereceğin tarihi bekleyemeyeceğiz. Ayrıca maksat muhabbet ve gezi olsun bu arada da senin gibi değerli bir arkadaşımızla tanışmak olsun. Pide işin bahanesi. Olursa da fena olmaz hani
Sinek ne oldu yaw. İşten attınızmı yoksa
valla sinek o fotyu çektikten ve yorumlar yapıldıktan bir gün sonra kahrından (raid)içerek intihar etti
beklerim her zaman beklerimde şu gün derseniz daha makbule geçecek vesselam
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
05 Ağustos 2011, 23:56
-
05 Ağustos 2011, 23:57
mete han bu konuyu ojuyor kesin köfte kokusunu aldı...
-
06 Ağustos 2011, 00:21
mezit adlı üyeden alıntı
mete han bu konuyu ojuyor kesin köfte kokusunu aldı...
aga pidenin yeri de ayrı inan...hele birde beleş oldumu dadundan yinmez...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
06 Ağustos 2011, 00:23
-
06 Ağustos 2011, 00:28
mete_han adlı üyeden alıntı
aga pidenin yeri de ayrı inan...hele birde beleş oldumu dadundan yinmez...
sametagir adlı üyeden alıntı
bigün ayarlayında irfanı göçertme pardon çökertme operasyonuna gidelim ramazan bitmeden..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)