Güzel bir kaynaşma ve etkinlik olmuş pidelerde fena görünmüyor afiyet olsun beyler.
Güzel bir kaynaşma ve etkinlik olmuş pidelerde fena görünmüyor afiyet olsun beyler.
yahu önümüzdeki ikiye bölünmüş pide 1 tam etmiyormuydu???
zor bitirdim ben...
maşallah 2.5 pide yemek istesem ...(5 yarım parça)
ameliyatla mideme koymaları gerekirdi...
bu arada nasıl balık tuttuğumu görenler vardır herhalde...kimse yorum yapmıyor o konuda??
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
abi hakikaten nasıl bir balık tutuşdu öyle...
oltada boş yer yoktu
Eeeee..
iyi atarım demiştim size...balıkçıyım yani...
milleti sahile balığa çağırdık..demekki bu yüzden kimse gelmedi.....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
1 tam birde çeyrek yedim yaw..... yani 2 dilim artı 1 yarım dilim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
vala ben 1.5 yedım mıdemde yer olsa daha yerdım :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
2 tane yedim başka istemeye utandım valla :D
Fikirlere Kurşun İşlemez .
valla demişimdir Samet gibi olta sallayan yok diye
adam ignesiz olta ile kefal yakalıyor hemde 7 tanesini birden
mideye indirirken tek tek mi yoksa hepsini birden mi salladın Samet
bende baya bir resim var ama İrfan'ın yeni konu açmasını bekliyordum,yoksa atardım hani,anlaşılan İrfan kardeş yorgunlugunu daha üzerinden atamadı
zor tabiki O kadar iri kıyım insanları doyurmak ,ellerine sağlık kesene bereket
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şalom MT Gençlik...
bomba buluşmaydı ya...grup sürüşüne tövbeliydim ama dedim mekan yakın aha şurası dedim...başımıza gelmeyen kalmadı... ben bu kadar risk yaşamadım bir gün içinde...hepimiz canavar gibiydik...hepimiz kafamıza göre takıldık... kazasız belasız tamamlandığına sevindim...benim zaten koca otobüsün o süspansiyon tıslamalarıyla irkilmemi hiç unutmam...kamyon ve tırlarla mücadelemiz...bunun tek nedeni grup sürüşü ve sabit hız...90 sabite bağlayacaktık başımız ağrımayacaktı...ama rampa aşağı bile 80 sabitle gidersek başımıza her iş gelir...
birbirini tanımayan kişilerin sürüşü böyle oluyor agalar benim tecrübemle sabittir...mesela Pendik tayfasıyla birlikte gitseydik veya sadece ybr ce cbfler olsaydı yine sıkıntı olmazdı...sonucta bu gezi olaylarının içinde 2005 ten beri varım...
ben...bmwli arkadaş zaten gümlüyorduk şansa kurtardık...bmwli arkadaşı bir çekici öyle bir silme sıfır geçti ki...ben halen o aracın önünden nasıl sağa kaydığığına inanamıyorum...gezide bir tek cup arkadaşlar hız limitine uymayabilirdi onun dışındaki makinalar sabit 90 a bağlayabilirdi...
neyse bundan da ders almış oldum...Cenk kardeşe durumumu anlattım zaten benim ya en arkada ya da en önde olmam gerekirdi o egsoz sesi beynimi matkapla tırmaladı...beniş işitme sorunlarım olduğundan bu seslere tahammülüm pek yok...inanırmısınız arac kullanıyorum arka cam açıldığında gelen uğultu beni çok zorluyor...yan camlar değil bakın arka camı patron açtığında ne alakaysa o dış ses uğultusu bile rahatsız ediyor...sol kulağımda sorunlar var...sadece sağdan duyuyorum...o da aşırı hassas...
unnamed ve f54 biraderlerimle forumda süper anlaşırdık şimdi tanıştık ikiside güvenlikçiymiş ulan meslektaş çıktık çok mutlu oldum...çoğu forumdan tanıdığım arkadaşlarla yüzyüze tanışmak çok keyifliydi...iyi ki gelmişim dedim...pideler de munteşemdi...İstabuldakiler pide falan değil beyler...
İrfan çok koşturdu..karamürsel turuda keyfliydi...şimdi millet oraları gördü ilk fırsatta oralara akar he çaktırmadan...
İrfan sağol aga...eline sağlık...ben oruç tutmuyordum olayın özüne inemedim belki ama sizleri görmek bana yeter...maksat muhabbet olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ben bu balık olayını espri sanıyordum vay be... Samet Abi seni bizim babaçi ve newceriyle tanıştırmam lazım...sabah akşam balıktan girin denizden çıkın gari...
speedey amcada sağolsun çok sıcakkanlı çok samimi bir abimiz...onunla tanışmak da ayrı bir keyifti...Allah hepinizden hoşnut olsun...iyi ki varsınız...ama Pendik tayfamı özlemişim...sonucta kan çekiyor hepimiz bir şekilde mobiletden geldik apaçiliğin doktorasını yapmışız... ilk fırsatta Ramço bacanağımı askere uğurlamadan bi akıcaz İzniğe Armutluya...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
pek şeker bakıyor evet... abi bu balıkçıların muhabbeti hikayeleri biltmez...aman diyim aralarına bir gir şaşarsın...birde kuşçuların muhabbetini dinle bi... onu tuttum bunu yakaladım misinayla orkinos tutan bile vardır yani...animal planetde bayağı benimde hoşuma gidiyor bu tarz avcılık belsegelleri...keyif işi abi...ama adamlar biraz kırık aman çaktırma... giderler sabahın köründe ben diyim 4 sen de 3...hanımların goynundan çıkıp göl kenarlarına soteye yatarlar... elleşme abi aman balıkçı ve kuşçulara...
ben yatar yarın yine iş var...
elem tutuyorum kendimi ha sabır ha sabır böle şansın ben resimlerin pikseli yüksek olduğu ve programın kabul etmemesinden sebep şu an bilgisayar mühendisi arkadaşımın kapısını çalacağım , resimler bomba cam gibi fakat birde yükleyebilsem
arkadaşlar sevgili selocanlar içim öylesine doluki şu an bakmakla yetiniyorum foruma ,af buyurun ,güzel resimler çektik , değişik açılar ve manzaralar yakaladık,
süper samimi ve içten sohbetler ettik hepinize afiyet şekerler olsun şu kardeşiniz bilinki her daim ekmeğinin yarısını her zaman paylaşmaya hazırdır ,
şimdi ben kaçıyorum yoksa resim yükleyecem paylaşacam diye keçileri kaçıracağım ...
herkezden bir parça var bu gün sabahıda bulsa bu sorunu çöezeceğim inşallah ,
abi bir şeyi çok istemeyeceksin
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
VSO image resizer 4 programını indirip kolayca (tek tek veya toplu olarak) resimlerini istediğin piksele getirebilirsin. Kullanımı ve kurulumu çok basit bekliyoruz
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
sevgili irfan abim kesene bereket bizi olabildiğince en mükemmel bi şekilde ağırladın yüreğine sağlık ortam kalabalık olduğundan herkezle uzun uzun sohbet etme imkanı bulamasamda bütün arkadaşlar ve abilerimle tanışmak güzeldi...
---------- Post added at 01:00 ---------- Previous post was at 00:58 ----------
abi çok usta balıkçılar yapabilir ancak o balıkları izaya sokmayı adam yılların balıkçısı bırakta olsun yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
http://hotfile.com/dl/126821643/9473...olari.rar.html
Buradan bütün fotoları (10mb) tek linkte indirebilirsiniz. Diğer fotolarıda tek tek upload edeceğim en hızlısı böyle olur...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)