Arkadaşlar gün sonuna doğru çıkan ufak bir sorundan dolayı cep telefonumu kullanamadığım için tahinlilerin oraya ulaşıp ulaşmadığını öğrenemedim. Umarım tahinlileri tatma fırsatınız olmuştur.
Arkadaşlar gün sonuna doğru çıkan ufak bir sorundan dolayı cep telefonumu kullanamadığım için tahinlilerin oraya ulaşıp ulaşmadığını öğrenemedim. Umarım tahinlileri tatma fırsatınız olmuştur.
evet eve döndük donunda
İrfan kardeşime ve ekip arkadaşlarına bizlere verdigi güzel İftar yemegi için bol bol teşekkürler,ellerine saglık İrfan'cım ama alıştırma derim bizleri O güzel pidelerine hayla göbecik S.O.S veriyor
resimleri yüklemek için açtınız mı bir topaç
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Fotoları bekliyoruz. özellikle benım sırttan fotomu :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Ah tünal ah!!! irfanımın yine söylüyorum buradan,daha çocuğu olmaz adamın dizleri hala titriyordur
İrfancım buradan tekrar tekrar teşekkürler mt. biraz canlılık getirdin kardeşim herşey gönlünce olsun,yengem'e de saygılar katkıları için.
---------- Post added at 02:04 ---------- Previous post was at 02:00 ----------
bendeki fotoları koydum...
alemin kralları bunlar yahu..................
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Oraya 250-300 km daha yakın olsaydım kesin gelirdim ya kısmet artık. Görüntüye göre iyi eğlenmişiniz arkadaşlar, daha nice muhabbetli buluşmalara inşallah.
Eyvallah kardeşim.........
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
tayfaya bakk beee afiyet şeker bal olsun hepinize
irf. abi ellerine ve gönlüne sağlık çok güzel yemekler ve çok süper bir ortam oldu. mekanda felaket hoşuma gitti. MT deki en güzel etkinliklerden biriydi benim için ortam çok samimiydi. bide şu nicklerle gerçek kişileri karıştırmasam. bütün simalar gözümün önünde ama nicklerden yola çıkınca kafam karışıyor resim paylaşımı içinde çok teşekkür ederim unnamad resimlerin daha fazla olduğunu tahmin ediyorum ve bekliyorum. bu arada geceye samet abi ve tünal abinin motor sesleri damgasını vurdu. keşke telefonuma kaydetseydim sabah alarm olarak kullanırdım
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
Arkadaşlar gidenlerin tekerine ,çağıranın yüreğine sağlık.
Belki en çok ben istiyordum fakat bir HONDA nt700 sevdasına kapılıp gelemedim. Fakat bu gelmeyeceğim anlamına gelmiyor . İnşallah ve belkide nt 700 ile
Metehan hani nerde kaldı monttu korumaydı bi elinde tesbih eksikmiş. Ağır abi motorda olmuşsun
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
onur o sesleri geç bence..
kawasakinin sesini kaydetseydin sabah savaşmı çıktı diye uyanırdın(:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)