Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

Ramazan geldi böyle oldu , harbi pide yemek isteyene..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbf 150
    Abi buradan yazarsam reklam yapmaktan ceza yemeyelim Ben sana kargoyu otobüse verince telefon açıp gerekli bütün bilgileri veririm. ;)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı silentsorrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar İrfan Abiyle biraz önce telefonlaştım. Allah'ın izniyle tahinlileriniz bu akşam yola çıkıp yarın sabaha Karamürselde olacaklar.
    abovv tahn mi...ulen yedirceniz tatlıyı sonra nası döncez biz...koşarak döneriz artık motorları bırakalım

irfan aga ben kuşbaşılı isterim...en zahmetli olan dimi o...dur la Remzi agayı araym geliyomu gelmiyomu öğrenem...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abovv tahn mi...ulen yedirceniz tatlıyı sonra nası döncez biz...koşarak döneriz artık motorları bırakalım

irfan aga ben kuşbaşılı isterim...en zahmetli olan dimi o...dur la Remzi agayı araym geliyomu gelmiyomu öğrenem...

remzi abiyi ve motoseyyah (serdar) abiylede irtibata geçersen iyi olur aga gerçiii özelden kendisine mesaj attım inşallah zamanından erken görür---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

[/COLOR]
    Alıntı silentsorrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi buradan yazarsam reklam yapmaktan ceza yemeyelim Ben sana kargoyu otobüse verince telefon açıp gerekli bütün bilgileri veririm. ;)

tamam mustafacım valla çok unutkan adamım kusura bakma kardeşim eee panik aldı bizi tatlı bi heyecan ,şu an pidelik malzemeleri,sucuk vs. yi doğrama işini ve tatlı olayını aynen hanımın sırtına yıkıp kendim nete arazi oldum
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    remzi abiyi ve motoseyyah (serdar) abiylede irtibata geçersen iyi olur aga gerçiii özelden kendisine mesaj attım inşallah zamanından erken görür..[COLOR="Silver"] ayrıca tahinli pideciklerden çocukluğumda bursa eski garajlarından hatırlıyorum çok severdim bende ilşk defa göreceğim ve yemek kısmet olacak , eğer o gördüklerimdense gaz koluna dikkat edin
    Allah seni inandırsın Serdar Agayla konuşurken onu davet ederken (sayfa ararken)senin mesajı gördüm...müsaitse büyük ihtimalle gelecek...ama nerede diyor...mekanı o haritayı bulamadım hangi sayfadaydı...

Remzi aga da azcık üşütmüş...bi ihtimal gelecek...belki yani...

aga sen mesajları iyi okumuyon...kuşbaşılı olsun diyom alooo...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Allah seni inandırsın Serdar Agayla konuşurken onu davet ederken (sayfa ararken)senin mesajı gördüm...müsaitse büyük ihtimalle gelecek...ama nerede diyor...mekanı o haritayı bulamadım hangi sayfadaydı...

Remzi aga da azcık üşütmüş...bi ihtimal gelecek...belki yani...

aga sen mesajları iyi okumuyon...kuşbaşılı olsun diyom alooo...

tamam ulem tamam kuşbaşılın hazır dedik .... ne okumuyom mesajları iftira atma üzerime , hatta kuşbaşının üzerine bolca kaşarda serpiştireyim senin için

---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

13 ağustos cumartesi akşamı son toplantı ve varış adresi

karamürsel balık adasıdır saat tabiki iftar saatinden önce

karamürsel merkez ışıklarına geldiğinizde , yalova yada kocaeli istikametinden gelen arkadaşlar farketmez dosdoğru ışıklardan aşağıya yönelip vapur iskelesini buluyorlar ve oradan sola yalova istikametine dönüp sahil kesiminden 500 mtre kadar gittiklerinde balık adasını soruyorlar, balık adasını bulduğunuzda varış noktasına gelmiş oluyorsunuz orada inşallah be sizi bulacağım

anahtar kelimeler

karamürsel, balık adası, adalı ekmek fırını

Motosikleti
    tamam ulem tamam kuşbaşılın hazır dedik .... ne okumuyom mesajları iftira atma üzerime , hatta kuşbaşının üzerine bolca kaşarda serpiştireyim senin için

aga ağzımın suyu akıyor...şapır şupur yutkunuyom...yapma böle...

adres basitmiş...Balık Adası ...

Motosikleti
    aga ağzımın suyu akıyor...şapır şupur yutkunuyom...yapma böle...

adres basitmiş...Balık Adası ...
    mete bu arada ne oldu serdar ve remzi ağabeyimle geçtinmi bağlantıya telden filan bi ara istersen paşam pide sayısını arttırayım ...

Motosikleti
    mete bu arada ne oldu serdar ve remzi ağabeyimle geçtinmi bağlantıya telden filan bi ara istersen paşam pide sayısını arttırayım ...

yok aga sen fırından geldin kafan gidik .ıçınla okuyon anladım seni ben... la olm okusana yazılanları...bak yazdım yukarda...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------

Aga ben sana bi lakap takıcam şimdi...diğer arkadaşlarında bunu kullanmalarını önemle rica ederim...

sana bundan sonra Kobra İrfan dicem...nasıl...o geldi içimden...

Kobra İrfan...

..

Motosikleti
    yok aga sen fırından geldin kafan gidik .ıçınla okuyon anladım seni ben... la olm okusana yazılanları...bak yazdım yukarda...

tamam tamam mete listeyi bi zamat kopyala yapıştır ypıverde güncelleyiver serdar ve remzi ağabeyimide ekleyiver

25 kişi son güncellemeyle 27 oldu doğrumu ? ben şimdi gidiyom çarşıya aga eksikler var onları tamamlayayım hadi ben kaçtım şimdilik ...

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------

Aga ben sana bi lakap takıcam şimdi...diğer arkadaşlarında bunu kullanmalarını önemle rica ederim...

sana bundan sonra Kobra İrfan dicem...nasıl...o geldi içimden...

Kobra İrfan...

..
    ulem mete zaten benim bi sürü adım var kanka , piyanist var, mucit var ama bu mucit kelimesini genelde evimin önünden geçen yada bana gelen postacılar kullanıyor yeminle bende anlamadım , arabalarla motosikletlerle acayüp acayüp işlerle haşır neşir oluyom diye filan heralde

deeeee kobra nerden icab eddi şimdi ??????? çok ürkütücü gözüm yaa daha sevecen bişey bulaydın şam şeytanı

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    27 oldu liste şimdilik..... kuşbaşılı kaşarlı pastırmalı hepsi birbirinden güzel..çek ortaya karışık....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    tamam tamam mete listeyi bi zamat kopyala yapıştır ypıverde güncelleyiver serdar ve remzi ağabeyimide ekleyiver

25 kişi son güncellemeyle 27 oldu doğrumu ? ben şimdi gidiyom çarşıya aga eksikler var onları tamamlayayım hadi ben kaçtım şimdilik ...

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

ulem mete zaten benim bi sürü adım var kanka , piyanist var, mucit var ama bu mucit kelimesini genelde evimin önünden geçen yada bana gelen postacılar kullanıyor yeminle bende anlamadım , arabalarla motosikletlerle acayüp acayüp işlerle haşır neşir oluyom diye filan heralde

deeeee kobra nerden icab eddi şimdi ??????? çok ürkütücü gözüm yaa daha sevecen bişey bulaydın şam şeytanı
    Jımmy Jıb kamera ekipmanı düzeneği yapı birde piyasaya satmışın ve halende sistemi geliştiriyorsun...daha ne olsun olm biz daha rölanti ayarını yapamıyoruz... tornavidayı o vidaya bile zor sokuyoruz... mucit sana dicekler tabi...

bu arada Kobra sana yakıştı...işbitirici anlamında aga...

cebinden para harcıyon ben tahmin ediyorum...aga biz orda 5 10 toplayıp sana yine veriririz...bu mesajımı okuyanlarda buna dikkat etsin...böyle aşiret ağa sofrasına oturur gibi olmaz...illa ki masraflara ortak olacaz...

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    27 oldu liste şimdilik..... kuşbaşılı kaşarlı pastırmalı hepsi birbirinden güzel..çek ortaya karışık....

aga o kuşbaşılı nası bi tad nası bir ambianstır yav...

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    abiler liste belli olmuş...
    grup şeklinde gidecekler varmı?
    yada bizim pendikten ekibe katıalcak olanlar varsa, bilgi versinler ona göre bizde onları bekleriz...

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    gelemessem bütün dostlara selam olsun...
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

Motosikleti
    Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gelemessem bütün dostlara selam olsun...
    küfrettirme kendine bak akşam vakti...

Serdar Aga dedi ki MEZİT neyle geliyor...gelirken seni getirmeyi bile düşünmdü adam...olm insan ol bi telefon yaz şuraya beni çıldırtma...gelde bi dertleşek...

Alper41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Oradayım abi inşallah
    Fikirlere Kurşun İşlemez .

Motosikleti
    Honda cb125e
    küfrettirme kendine bak akşam vakti...

Serdar Aga dedi ki MEZİT neyle geliyor...gelirken seni getirmeyi bile düşünmdü adam...olm insan ol bi telefon yaz şuraya beni çıldırtma...gelde bi dertleşek...
    gelmicem demedimki.. gelemessem dedim ben münübüsle gidicem..kısmet olursa inşallah işleri yetiştirirsem ama tabiki orda olmyıda çok istiyorum.. artı tel yok hacı sendeki numaram açtıramadım. daha..

Motosikleti
    oovv alper41 aga görüşmek dileğiyle...

mezo aga bak mutlak gel...şeref konuğu sensin...motoseyyah abiylede irtibata geç beraber gelin paşa paşa...harbi zopalamak istiyorum seni...

Motosikleti
    Honda cb125e
    serdar abi yi ararım yarın...yalnız pidenin yerasını bana vercenmi..

Motosikleti
    serdar abi yi ararım yarın...yalnız pidenin yerasını bana vercenmi..
    niye verem olm...kuşbaşılı pidenin yarısı başı eder...başını verem...

istihkakın neyse git onu ye...hem sen benden daha ayı gibisin...

motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    gelmicem demedimki.. gelemessem dedim ben münübüsle gidicem..kısmet olursa inşallah işleri yetiştirirsem ama tabiki orda olmyıda çok istiyorum.. artı tel yok hacı sendeki numaram açtıramadım. daha..
    Mezit eğer kısmet olur ve bir aksi durum olmazsa Karamürsel'e geleceğim. Eğer sende gelmek istersen araba ile gideriz.Malum sen 100 küsur kg+ ben 90 küsur kg yolda motorun canı çıkar.Yalnız bana gidip gitmeyeceğini haber ver ona göre araçla geleyim.Telefonumu biliyorsun senin tel e ulaşamadım.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)