Dostum Oylar Sana
Fakat Sanıyorum Siteninde Faydası Olmuş Olsa Gerek Aradaki Fark Yeterince Açılmış
Uploaded with ImageShack.us
Dostum Oylar Sana
Fakat Sanıyorum Siteninde Faydası Olmuş Olsa Gerek Aradaki Fark Yeterince Açılmış
Uploaded with ImageShack.us
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
oylanmıştır. Geçmiş olsun acil şifalar şimdiden...
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Öncelikle metehan abi mesajına geç cevap verebildim özür dilerim.Miyop derecelerin gerçekten fazlaymış, Allah acil şifalar versin.Güneş ışığına hassasiyet konusunu ve uzağı net okuyamama sorunu için tekrar muayene olmadın mı ? metehan abi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
@newceri,@philetoaster,@bY_aLp,@egelim 43 ,@serkanADH13 - arkadaşlar ilginize ve desteğine çok teşekkür ederim
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
Mezit sen subhanekeyi biliyorsan ben şaşarım aga...
ulen sahtekar tıklama yapacağına sende bir garibanın ameliyatını üstlen... paranın bereketi artsın ayuu...
ganga tekrar muayeneye gidersem yeniden gözlük verirler diye tırsıyorum...idare ediyorum aslında...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
oy verdik bakalım,hadi hayırlı olsun.
güzel bir uygulama yapmış dünya göz.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
@Arjantinli69,@uniqe - İlginize ve desteğinize teşekkürler arkadaşlar
oyladım kardeşim, hakkında hayırlısı
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
@!Lk£® - ilgine ve desteğine teşekkürler arkadaşım
benden de bir oy, geçmiş olsun acil şifalar.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
@retox70 - İnşallah arkadaşım desteğin için teşekkürler...
ameliyat olacak arkadaşım ilk önce geçmiş olsun.yaşım 18 sol göz 3.25 sağ 4.50 gözlüğüm var..bende dünyagözdee olmayı düşünyorum..acaba miyop astigmatlara oluyormu yaşım 22 den aşağı olmaz dediler ameliyat...
2020 'Tracer 900 İcon Blue
@sercan2667 - Teşekkürler sercan arkadaşım bildiğim kadarıyla aranılan şartların başında yaş sınırı 18 , ikinci olarak göz numaraların en az 2 yıl süre olmak şartıyla değişmeyecek!, bende de astigmat var , bir arkadaşımda ciddi astigmat vardı o da geçen sene lazer ameliyatı oldu çok memnun...
Bu şartların uygun olması da yetmiyor lazer operasyonu için yapılması gereken tetkikler var o testlerde operasyon için yeterli sonucu aldıktan sonra geriye sadece ameliyat kalıyor Allah acil şifalar versin geçmiş olsun arkadaşım
Arkadaşlar son 8 saat kaldı yarışmanın bitmesine desteğinize ihtiyacım var en yakın rakip bu saatlere kadar bekledi şu anda farkı kapatmak için hızlı bir oy artışı var Desteğinizi bekliyorum....
oy kullanıldı...
geç kalmadık inşaAllah...
umarım oylarımız işine yarar en kısa sürede geçmiş olsun
kardeş ne ameliyatı olacaktın sen ya? ben ayarlıyım senin ameliyatı
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)