hayırlı olsun işallah şıfa bulursun.
hayırlı olsun işallah şıfa bulursun.
@ayktcnknyr ve @metci ilginize teşekkürler arkadaşlar
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
Bende kullandım oyumu...
Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:
@adidas - ilgine teşekkür ederim arkadaşım
bende motor alcam destek bekliyorum nakit lütfen...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Geçmiş olsun umarım kazanırsın.
@HUN- ilgine teşekkürler arkadaşım
@mezit - Hmm anlıyorum arkadaşım önemli değil! ben yazıyı o şekilde görünce başka anlayabileceğim bir durum yoktu...
oyladım kardes allah acıl sıfa versın
2622 Geçmiş olsun..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
kardes sımdı ıkı tane daha faceden gırdım onlardanda oy verdım facemın profılındede paylastım umarım kayde alıp tıklayıp oy verırler
1 oyda benden olsun.
Geçmiş olsun şimdiden.
kardeş bende oyumu verdim. Bende mi katılsam acaba -1 numara gözlük takıyorum ama ameliyatlık bişey yok. inş kazanırsın
2693. Oyunu Ben Vermiş Oldum Simdiden Geçmiş Olsun Facebook Arkadaslarıma Paylasıcam .
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
@ayktcnknyr ve @metci - arkadaşlar ilginize teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------
@_pLay_06,@Şeyh Şamil,@ertanos,@Acil112,@kujumax - arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim.Yardımcı olan herkesten Allah razı olsun.
@cekokk - İlgine teşekkürler arkadaşım dediğin gibi göz numaraların çok düşük bildiğim kadarıyla -1 numarayı ameliyat etmiyorlar,Gözlerinin derecesi ilerlememesi diğimle...
iki oy da benden
Hızlı Yaşa Genç Öl Cesedin Yakışıklı Olsn...
@baris4444 - ilgine teşekkürler arkadaşım sağol
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)