altıma yaptım yaww artık 6 ay yapmam
hamile bayanlar ve 18 yaşından küçükler sakın haa bakmasın valla çok büyük bir vahşet...kınıyorum...BÖYLE VAHŞETLERİ BURDA YAYINLAMAYIN,İNSANIN PSİKOLOJİSİ AÇISINDAN KORKUNÇ!!!
kütük milleti korkutmasana
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Uyarmadı demeyin
Aman Allahım bu ne korkunç ve vahşice bir manzara..Arkadaşlar benim kalbim var hemde inanırmısınız sadece 1 tane.Böyle dehşet ve manyak olayları seyretmemem gerekiyor..
bir an önce herkes motoruna binip geziler dünzenlese biraz rahatlasa iyi olucak
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
[QUOTE=CBR1000RR]cbr 100 rr kanka bu topikte bir numune var...acaba kim..Khutuck adlı üyeden alıntı
çok sempatik bişey olmuş...ama tuz biber ekmeye üztümüze yok dimi beylerbeyinin dikenli gülü...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han kanka nerdesin yaaaaa,yoksa msn de beni mi engelledin?
beni kan tutar yaaaa başım dönüyo midem bulanıyooo işte tansiyonum da düştü kim koydu bunu burayaaaa acil ambulans istiyorum
...............
da di da di da di, nerede hasta? nerede o zavallı timsah?
May the Force be with McLaren Mercedes
hasta burda dohtur bey savunmasız timsahcık o vahşilerin midesinde kıyamam ben onaaaa
...............
bende de bir kaplanın timsahı öldürmesi(gerçek) var, ama bu vahşetten sora bendeki video hikaye kalır.
walla midem bulanır die bakamadım çok mu kötüü
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Çok kötü, öyle böyle değil. Bakma sakın, rüyana falan girer
aklınca bnle dalga geçiosun da dedim ya kendi "aklınca"
snle uğraşacak halim yokkk
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ii uğraşma , sen bilirsin
çok fena eyvah kan revan ortalık
muhehehheee ulem ne fesatsınız be iyi aklınıza gelmiş.Gülecem diye sandalyeden düştüm.
....YÜKSEKLERDE YER TUTANLAR;AŞAĞIDAKİLER KADAR EMNİYETTE DEĞİLDİR.....
daha önce böyle bir vahşetle hiç karşılaşmamıştım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)