Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Eh bu tunelin ozeligi neymis oyle? Yolda gorunen bir sakatlik falan yok.
motor egsozuda ne eko yapar orda beaa)
o değilde otobüse ne oluyo ben onu anlamadım,sen niye gazlıyosun yaaa...))
Ewt ne var ki???...Sanırım virajdan kaynaklanan bir sorun var...
0 Rh (+)
06 - 09
videoyu ekleyen arkadaş bi açıklama yazsaymış yi olurmuş ama benim anladığım kadarıyla bunu geçen gün haberlerde de göstermişlerdi yolda gizli buzlanma var
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
rusyada bir tüneldeydi bu sanırım. buzdan kayıyorlar onlar
uzun geniş sağ,sonu düz yolda 3 şerit;)
ninja ne sesverir orda,sayhoshey;)
aynı yerde başka frene basanlarda var,neden zincirleme kaza değil buzsa...
buz olduğunu bende sanmıyorum.açıklama kısmına gelince benim verebileceğim bir açıklama yok ki.olsa yazardım.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
televizyonda göstermişti bunu kışın. atv deydi. buz dediler adamlar ben napiyim. hava -40 derece dedi bideozgurozeren adlı üyeden alıntı
- abi buzlanma olucakmış,haber yapalım..
-yapalım canım..
-abi ama görüntü yok..
-lan olm ne demek yok,buz nerde var?
-soğuk yerlerde abi.
-soğuk neresi var?
-abi rusya var...
- o zaman rusyadan 2 görüntü bulun,altına basın yazıyo böle renkli olsun,koyun kar kış haberlerinin arasına...
-abi nerden şeyyy.. yok bi şey abi(bulurum metacafeden nasılsa)
- Evet sayın seyirciler karakış trafik kazalarınıda beraberinde getirdi,uzmanlar gizli buzlanma olabilir diyerek uyardı!(ver görüntüyü;))
ozgurozeren adlı üyeden alıntı
evet aynen öyle olmuş
çok güzel açıklamışsın
sanki orada bir yerde yatır var. tövbe tövbe. ne bileyim baksanıza tuhaf
abı nasıl bı yerdır oyuncak araba gıbı araba takla acıyor 4 ayağının ustune dusuyor gulmelımı aglamalımı bılmıyorum ama bana cok komık geldı
aha demek buzlanma var.. olmazsa kullanmayayım bir iki hafta.. hatta evden çıkmayayım..
arkadaslar..bu tunelden hergun en az 2 kere geciyorum.. bu tunelin uzunlugu 3 km..ve evlerin altindan gidiyor..yani sehrin gobeginde..moskovayi komple donen 3 halkandan biri..bu tunele girmek icin yaklasik 35~40 mt.yerin altina giriyorsunuz..ve biraz dik bi girisi var(malum sehir ici oldugu icin..yer kisitli) kis aylarinda tunel girisinde gizli buzlanma olabiliyor..bu durumda tunele hizli girenler bu sekilde savrula biliyorlar..ruslara zaten bunu bildikleri icin tunel giris ve cikislarinda 24 saat gorev yapan cekici ve ekipler mevcut..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Tünele bak hizaya gel, kaza yapmayan yok...
"Motosiklet Özgürlüktür."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)