insanoglu neler yapabiliyomus. Bu sanirim Bmw M5 in motoru. Bende iki seneye muhendis cikicam ama kardesim boyle bi tasarim veya model yapacagima camdan assagi atlarim daha iyi
insanoglu neler yapabiliyomus. Bu sanirim Bmw M5 in motoru. Bende iki seneye muhendis cikicam ama kardesim boyle bi tasarim veya model yapacagima camdan assagi atlarim daha iyi
Nesini begenmedigini yazarsan belki bir yorum da biz yapabiliriz. Kompakt bir V10 iste...nesi var?
Beğenmediğinden değil canım bunu yapanlar aşmış ve birazda sıyırmış oldukları için sanırım
...Oytun...
..Ainador..
onu demek istemedim Donald Amca.Bu motor olaganustu bir tasarim, bir muhendislik harikasi. Insanlarin bu kadar kendini astigini soylemek istedim sadece.Nesini begenmedigini yazarsan belki bir yorum da biz yapabiliriz. Kompakt bir V10 iste...nesi var?
Ben resimden motorun neden mühendislik harikası olduğunu anlayamadım. Özellikleri mi çok iyi yani?
dehşet bişii e diem süperr
:bestmt:
Camdan atlamana gerek yok.Bu motorun tasarımı için belki 100 kişilik bir mühendis ordusu çalışmıştır.Bir kişi oturup yapacak değil yahu hangi devirde yaşıyoruz.
+adamlar sıfırdan icat etmiyorlar bu motoru.yıllar yılı sürüp gelen motor modellerinin binincisi belkide.geliştire geliştire bide bakmışın motor olmuş jet motoru, arabada uçak olmuş
+++ Banro ve Jawa
Bir haftalık değil yıllar yılı sürmüşte olabilir.. Bir kişi değil 100 kişi uğraşmış olabilir...
Ve bunu yapanlar bir insan. İnsanın ne kadar mükemmel varlık oldugunu demeye gerek yok her halde.. Bence çok ilginç değil..İsteyince neden olmasın...
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
siz daha motor görmemişsiniz
porsche 911 turbo motoru
buda beyfendi
bu arabayı modifiye edip 329 ile polis radarına girenler var
buda carrera gt nin v10 motoru yukarıdaki motora 1000 basacak bir motor
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
Yahu bu ne bicim hayranlik ifadesidir allahaskina.
Bunu yapacagima intihar ederim demek, sanki "insanligi yeryuzunden silecek bir virus imal edecegime", veya ne bileyim "Turkiyeyi dunyaya rezil edecegime" filan gibi feci bir sey uzerine soylenecek bir deyis. Turkceyi hepten unuttunuz artik duygularinizi ifade edemez oldunuz galiba
Muhendis ol boyle bir seyin dizaynina katkin olsun, hepimiz senle iftihar edelim, gurur duyalim. Niye intihar ediyorsun ki...allah allah...Genclik hepten siyirdi vallahi.
---------------
Bildigim kadariyla yeni 5 serisi M5 in V10 motoru o...500HP.
Muthis birsey... :
yok yok donald amca sen beni yanlis anladin. Ben tabikide cok iyi bir makina muhendisi olucam. Ben camdan atlarim diyerek mubala yaptim yani abarttim biraz.Sistemin ne kadar karisik ama bi o kadar harika oldugunu vurgulamak istedim. 1000den fazla irili ufakli parca, hepsi bi sekilde birbirine bagli ve ayni anda calisiyor tek kelimeyle mukemmel. Zaten bendeki makina aski ehliyet kursunda basladi, bize o murat 131 in motorunu ve isletim sistemini ogrettiklerinde resmen buyulendim." 1980 model 131 boyle isliyorsa bi M3 bi porshce nasildir acep" dedim ve o gun bu gun makinalardaki teknolojiye ve isletim sistemine hayranim.
murat 131'de porshce motoru var zaten, pek farkı yok yani merak etme!
murat 131 ler 1300 motor du herhalde dimi
posche 1300 motorları 356 modellerinde kullanmıştı
356 lar da 1950-60 arasında üretiliyordu tabii
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
.-)))) beyler babam bmw ustası benim. teaa rusyadan bmw tamir ettirmeye gelenler var. ya borusan otodan eve servis arabası geldi babamı usta başı die alıcaklardı. eve 1 ay mektup geldi. en sonunda kendileri geldi. yok kabul etmedi. eee borusan sabah 8de iş başı yapıyo. eee sabahın 10unda kim kalkıcak oraya girerse. girseydi belkide altımda bi f650 gs vardı.. kimbilir..
racing racing ve racing.............
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)