namaannnn yarabbiiii bunu da mı görecektim... kim kardashianla ne işi var la bu bebenin, gözüme gözükmesin bundan sonra, kıskanıyorum arkadaş kim'i... sezercik 2011 versiyonu tipe bahk
kim benim olacak...
http://www.dailymotion.com/video/x7b...rcik-yiyko_fun
Ninja
bizim zamanımızdaki bebek yüzlü justin daha iyiydi, ama o justin timberlake' ti
Cık ,yakıştıramadım sana sana Metehan.Bu sütoğlandan bir cacık olmaz.İyi pompalıyorlar piyasaya hepsi o.nerde eski babalar,2 Pac,Notorius BIG,Nate Dogg
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Kim bu çocuğu evlatlık almış.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
justin biber dinlemeyin
artı çocuklarınızın da dinleyip körelmesine izin vermeyin
pentagram, kramp, kesme şeker jhony lii hooker neşet baba sami savmi özer v.s dinleyin dinletin dinlettirin
Kim demiş kardeşyan süpyan sevmez diye!! Öldürüyormuş elemanı gaynı west zor almış içinden şey elinden
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
1.5 yıllık konu hortlamış...demek bu ergen çocuk başarılı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
şu an yeni favorim Taylor Swıft...
http://www.youtube.com/watch?v=VuNIsY6JdUw
...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
müzik dunyası için acı haber, justin bieber bu sabah evinde canlı bulundu...
Ninja
justin biber dolma? Acı? Kırmızı?
bir zamanlar bizimde küçük ibomuz vardı... küçük emraf filan buda küçük biber olur heralde..
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
adın soyadın komik bir nesneye benzemesin aman...
Memleketdeki Kezban...Kamil...Satılmış vs ismi olanlara acıyorum şimdi valla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)