Anket: Neden bu nick?
- Katılımcı sayısı
- 111. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Heryerde aynı nicki kullanırım! (Bütün sitelerde)
-
Kullanıcı adına önem vermem! Kafama göre yazarım...
-
Kullanıcı adım beni ifade eder...
-
Bilmiyorum yazdım işte.
Neden Bu Nick Name ve Avatar
Reklamlar
-
kim açtıysa eline sağlık....
brds berduş kelimesinin kısaltmasıdır....küçükken çok uygun giyinmeye özen göstermezdim..
marka giyinmek bu kazak bu pantolona olmadı vs gibi şeyleri dert etmezdim....kulakları çınlasın talip diye bir arkadaşım-hala görüşürüz-
bana amma berduş adamsın derdi...şu tişört yerine şunu giysene filan diye akıl verirdi bende ama bu tişört en üstte duran kim uğraşacak gardrop
deşelemeyle derdim...o gün bu gün bana berduş hakan derler...yıllar geçti...(25 sene filan)çoğu arkadaş benden konu açıldığında...
hangi hakan berduş hakan mı derler...25 yıl üstüne lakap değişmez dedik onu kullanıyorum bende bütün sitelerde ortaktır...
ama yaş kemale biraz erdi...artık berduş lafı in oldu bende kısalttım brds yaptım...
Reklamlar
-
Üye olduğum tarihteki motosikletimin plakasına ait harf gurubu ve şimdiki motosikletimle çekili fotoğrafım
-
Motosiklet Eğitmeni
Cennet bahcesindeki ayva agacinin ust yapraginin ucuna dusen cig damlasi anlamina geliyor.
.....................
Tabi yersen.
-
bazen her şeyi tek bir ''0'' değiştirebilir...
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
benım heryerdekı nıkım sadekahve dır ama burda neden salcano dersenız motosıkletım 7946 nında acılımı 79 dogum yılım 46 kafa durumum....ehe...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
severek yaptığım işim bayılıyorum arkadaş ölülere
uyuz uyuz konuşmuyorlar
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
uzun yıllar amarikan arabalarıyla uğraştım mekanikçiyim v8 otamatik şanjuman klasiklaeri restore ettim bunların içinde buick roadmaster marka bi araçtan esinlendimm anlamıda güzel resimde kendi motorum
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
-
-
"rüzgarın dayıoğlu" istiyordum ama sistem kabul etmedi,
uzak akrabalıkla yetiniyoruz ister istemez
-
Cennettenakançeşmenincontası alacaktım ama uzun muş... Format istemedi..
Ben de adımı koydum....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
senelerdir gözden kaçırdıgım veya cevap yazıpta unuttugum bir topaç kim hortlattıysa güzel olmuş nick'lerin anlamını ögrenmiş olduk.
ben Arjantin'i ve hatunlarını çok severim dostça ama,bir zamanlar bir arkadaşım vardı hayla duruyor,arkadaşlarım takılırdı Arjantinli naber diye ordan kaldı,arayan beni böyle buluyor 69 tevellüt
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Benim ismim CanBerk Güler Olduğundan CanBerkG yaptım avatarımıda bilgisayarımın masaüstü olarak belirlediğim fotoğrafı yaptım çok hoş olduğundan özel bir nedeni yok yani
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler